راهنمایی برای خرید موبایل

16e تک سیم کارتش (پارت هند) توی بازار پیدا میشه بصورت محدود
اگه قیمتش در حد قیمت فعلی 14 نرمال باشه ارزش خرید داره بیشتر از اون نه دیگه
اگه حتما آیفون میپسندی و میخوای برای مدت طولانی نگه داری ۱۶ نرمال بگیر گوشی بهتریه وگرنه گزینه های اندرویدی بهترن توی این رنج

رنج ۶۵ رجیستر شدش هست دیگه نسخه ۱۲۸ قیمتشم همونه اگه میخوای بخری منتظر پایین اومدن نیاش سری های اقتصادی اپل همیشه کف قیمت میان چون زیاد بازار ندارن

من خودم کلا سری های اقتصادی ایفونو نمیپسندم ولی اشغال نیستن خصوصا این نسل که بزرگترین مشکل یعنی باتریش حل شده تستارو ندیدم ولی باتری ۴۰۰۰ رو پایین رده ایفون احتمالا با شارژدهی پرچمدارا رقابت میکنه
اون گرونتر بودن ایفونا تو ایران نسبت به اندرویدا همیشه بوده دیگه (البته نسبت به اندرویدا هم نیست نسبت به سامسونگه فقط سامسونگا قیمتای خوبی دارن تو ایران بنظرم) ازونطرف ارزش خودشونو تو بلند مدت شدیدا حفظ میکنن درکل بحث سلیقه و نوع استفادس الان 16e برا کسی که بخواد تو اکو سیستم اپل باشه خوبه قیمت ۶۵ تومنش حالا قیمت ایرانس جای بحث داره ولی از نظر دلاری کاملا توان رقابت با رقباشو داره
من زیاد عجله ای برای خرید ندارم
این پولم برای ساندبار در نظر داشتم
خودم با گوشی های زمان حال حال نمیکنم
صبر نکنم ببینم 17 air چطوره ؟
من گوشی جمع و جور ساده و شیک و باریک خیلی میپسندم مثل 5s
البته دوربین و باتری برام اولویت ( تو اپل ها میگم )
این 16e اگه این قیمت باشه نمیصرفه
به جز تکنولایف یه چندتا سایت فروش معرفی کنید قیمتارو ببینم
سمت اندروید بخوام برم بیشتر 20 ت حاضر نیستم هزینه کنم
تجربه خوبی از اندروید ندارم
کلا یه شیاومی c31 اندرویدی برای دم دستی دارم
قدیم هم یه نوت 2 سامسونگ داشتم
گوشی خوبی بود خصوصا دوربین و صفحه نمایش
ولی بارها گفتم وقتی تو سیستم عامل اندرویدم انگار تو یه خونه بدونه دیوار نشستم
نهایت هم تو اندرویدی ها ناتینگ فون برام جذابه

نسبت به قیمت اشغال حساب میشه.
الان یه گوشی 100دلاری هم کارو درمیاره و به نسبت قیمت گوشی خوبی حساب میشه ولی همونو300دلار بفروشن میشه یه اشغال300دلاری.
باتری تو خیلی از تست ها از16ضعیف تره بعضی تست هاهم برعکس بهتره درکل فرق زیادی ندارن این تستgsm
View attachment 386122
قیمت دلاری حتی با استانداردهاي اپل هم گرونه و باید زیر500دلار باشه.
خارج از ایران با600میشه پرچمدارهای قدیمی تر خود اپل یا بالارده های بهتر یا پرچمدار قدیمی مثل اس23الترا گرفت.
داخل ایران هم که اوضاع فاجعست و قیمتش حدود800دلار درمیاد.
با چه منطقی انقدر اختلاف دارن تو تست gsm من چندتا تست دیدم تو همه بهتر از ۱۶ بود درکل اهمیتیم نداره البته برام
سری se رو من هیچوقت قبول نداشتم چون با پولش میشد نسخه پایه یه نسل قبل یا پرومکس دو نسل قبلشو خرید (هم ابران هم خارج) ولی بخاطر رجیستری قیمت ایفونا بهم ریختس و فعلا تو رنج خودش بین ایفونا رقیبی نداره برای خرید تو کشور
بحث مقایسه با اندروید نکنیم بهتره چون بیراهس بنظرم اون دوستمون اگه قصدش ایفونه با بودجه خودش باید مچ کنه که میارزه بخره یا نه اگه چیزای دیگه میخواد که گزینه های اندروید رو میتونه بررسی کنه
تو مقایسه با ایغونا تو رنج ۶۵ فکر کنم بهترین گزینس درحال حاضر اگه کسی اپگرید براش واجب باشه با بودجه کم ولی اگه واجب نباشه یه سال صبر کنه همون ۱۶نرمال کارکرده بگیره صد در صد بهتر از اینه این سری se من نمیدونم فروشسون جهانی خوبه یا نه ولی کلا همیشه برام عجیب بودن تکنولوژی منسوخ شده رو میدن و بازم فروش دارن مثل نسل قبلی که هنوز حاشیه زیاد با تاچ ای دی داشتن!

اگه عجله نداری صبر کن نسل بعدی بیاد تا اخرا سال ۱۶نرمال کارکرده بگیر (اگه بودجت در حد ۶۵-۷۰ هست البته. اگه بیشتره که همین الان ۱۶نرمال اک بگیر) ۱۷ایر هم معرفی نشده ولی اگه باتری و دوربین برات اهمیت داره دورشو کلا خط بکش

• Like
Reactions: VICE
فعلا دارم تحقیق میکنم
ولی رو کاغذ با 16 فرق آنچنانی نداشت
از پشت هم شبیه ایفون 7 و 8 هستش که تو خیابون یکم امنیتشو میبره بالا
خودم 7 دارم 12 ساله تو اکوسیستم ایفونم نمیتونم اندروید کار کنم
گوشی کوچک و جمع و جور دوست دارم

یه چیزی بهت بگم حقیقتا من متوجه نمیشم و نمیتونم درک کنم که اپلی ها میگن تو اندروید نمیتونن کار کنن؟!
بر عکسش رو شنیدم و درسته که از اندروید بری روی ios به خاطر محدودیت های اکوسیستم ios چه خارج چه ایران که بیشتره ولی واقعا تو اندروید چه محدودیتی دارید که نمیتونید کار کنید؟

یکی دیگه هم همین مقایسه های نابرابر هست.
اپل تو ارزونترین حالتش به ریالی باید با هم قیمت ریالیش تو اندروید مقایسه بشه.
الان مورد داریم تو فامیل رفته ایفون ۱۳ پرو مکس خریده و در کنارش یدونه 16a سامسونگ بعد اینارو میزاره کنار هم و نتیجه میگیره ios بهتره یا اندروید!

مورد مهم دیگه اینه که اندروید خالص یعنی فقط و فقط پیکسل، اگه بحث مقایسه باشه.
وگرنه تجربه اندرویدی سامسونگ یا شیائومی و گوگل و ویوو و اوپو و وان پلاس و ریلمی و ... هر کدوم دنیای خودش رو داره و کاملا متفاوته.

اینکه اندروید امنیت کمی داره واقعا مربوط به حداقل ۱۰ سال قبله.
برنامه های اختصاصی هم حقیقتا اینقدر تو اندروید بیشتره و دستت برای انواع کارها توش بازه که راحتی و بی درسر بودن برای یکی من خیلی مهمه.

میگم قصدم این نیست بگم اندروید بهتره یا ios
ولی بشخصه اصلا و ابدا محدودیت های اپل و خصوصا گیر و گور هاش رو تو ایران نمیپسندم و اصلا و ابدا نمیتونم این همه پول بدم و اون ازادی عمل اندروید و کلی مزایاش مثل شارژ های سریع ۱۲۰ وات یا صفحه نمایش های ۱۴۴ هرتزی و ازادی عمل و ... بکیریم.

کلا سوای یسری که کاربر حرفه ای ios هم هستن خیلی ها واسه ... میرن میخرن و یه جورایی تایپ من نیست.

یه چیزی بهت بگم حقیقتا من متوجه نمیشم و نمیتونم درک کنم که اپلی ها میگن تو اندروید نمیتونن کار کنن؟!
بر عکسش رو شنیدم و درسته که از اندروید بری روی ios به خاطر محدودیت های اکوسیستم ios چه خارج چه ایران که بیشتره ولی واقعا تو اندروید چه محدودیتی دارید که نمیتونید کار کنید؟

الان مورد داریم تو فامیل رفته ایفون ۱۳ پرو مکس خریده و در کنارش یدونه 16a سامسونگ بعد اینارو میزاره کنار هم و نتیجه میگیره ios بهتره یا اندروید!

وگرنه تجربه اندرویدی سامسونگ یا شیائومی و گوگل و ویوو و اوپو و وان پلاس و ریلمی و ... هر کدوم دنیای خودش رو داره و کاملا متفاوته.

برنامه های اختصاصی هم حقیقتا اینقدر تو اندروید بیشتره و دستت برای انواع کارها توش بازه که راحتی و بی درسر بودن برای یکی من خیلی مهمه.

ولی بشخصه اصلا و ابدا محدودیت های اپل و خصوصا گیر و گور هاش رو تو ایران نمیپسندم و اصلا و ابدا نمیتونم این همه پول بدم و اون ازادی عمل اندروید و کلی مزایاش مثل شارژ های سریع ۱۲۰ وات یا صفحه نمایش های ۱۴۴ هرتزی و ازادی عمل و ... بکیریم.

کلا سوای یسری که کاربر حرفه ای ios هم هستن خیلی ها واسه ... میرن میخرن و یه جورایی تایپ من نیست.
.
من مقایسه با وضع فعلی اندروید نمیکنم اخرین اندرویدم سامسونگ نوت ۸ بود با پردازنده فاجعه اگزینوس که باعث شد تا اخر عمرم حاضر باشم ۱۱۰۰ دستم بگیرم ولی گوشی با پردازنده اگزینوس نخرم (نه فن اپلم نه هیتر اندروید ولی قطعا هیتر شدید اگزینوس هستم با تجربه ای که داشتم) فعلا هم منتظر گزینه مناسبم که یه چینی میان رده بگیرم جهت تنوع و داشتن فست شارژ
من مقایسه خودمو با همون زمان نوت ۸ میکنم اکثر ماهایی که رو ایفون هستیم هم سالها اندروید استفاده نکردیم فکر کنم دیدگاه و تجربه خیلیا مثل من باشه
هیچی یکپارچه نبود استفاده از دکمه عقب عذاب بود (back gesture بعدا به اندرویدا اومد) سایز صفحه ها درست درمون ساپورت نمیشدن اون گوشی ساپورت نرم افزاریش تموم شد و همچنان اکثر برنامه ها و بازی ها تا اون زمان به سایز صفحه نوت ۸ سازگار نبودن خیلی از برنامه های استور منسوخ بودن درحالی که رو اپ استور محدودیت شدید برای اپ های روی استور هست که سازگاری کامل با گوشیا داشته باشن
درمورد امنیت همچنان هیچ گوشی به پای ایفون نمیرسه از اپل ای دی و لاک کردن دیوایس و قطعاتش گرفته تا باز کردنش با فیس ای دی که خیلی امن تر از اثر انگشته اون فیس ای دی تو تنظیماتش یه کزینه برای اینکه حواست موقع باز شدن باشه داره تا مستقیم گوشیو نگاه نکنی کار نمیکنه یه مشکلی که با ai دارن هم سر همین حساسبتاشون رو حریم خصوصیه که شدیدا عقب موندن حالا برا ما که اهمیتی نداره این چیزا ولی درکل تو بحث امنیت بهترینه دیگه فکر نکنم کسی قبول نداشته باشه
من گیر خاصی ندارم باهاش تمام برنامه های ایرانی با یه اشتراک سه ماهه ای اپس فعال میشن و تا یه سال فعال میمونن برنامه های بانکی با فیس ای دی هم سازگارن اون فست شارژو منم شدیدا قبول دارم ولی خب مخصوص چینیا هست تمام شرکتای غیرچیتی تو بحث باتری و فست شارژ عقب هستن
فکر کنم خرید مستقیم از اپ ها رو گوگل پلی دردسر بیشتری هم داشته باشه تو ایران (استفاده نکردم) خرید درون برنامه ای برای اشتراک ها و چیزای مختلف رو اپ استور واقعا راحت و یکپارچس من کردیت کارتم رو اکانت ست هست فقط یه فیس ای دی میگیره و تمام اپ استور کلا حساسیتی رو ای پی ایران نداره ولی گوگل پلی داشت قدیم
از بقیه مشکلات اپدیت نرم افزاری اندروید فاجعه بود تازه یه سریا ۷ ساله کردن ولی در عمل دیده نشده و همچنان دیوایس های قدیمی دیرتر اپدیتو میگیرن عملا دو سال گوشیو داشته باشی حس چیپی میده که اپدیت و اندروید جدید میاد باید بشینی تا شاید چندین ماه بعد شاید رو گوشیت بیاد درحالی که تمام ایفونای ساپورت شده اخرین ورژنو همون روز میگیرن
پیچیدگی مدلا و ریجن بندیاشون شمارو مجبور میکنه اگه مدت ها وقت نذاری و شانسی بخری یه اشغال مثل همون اگزینوس که من گرفتم گیرتون بیاد اون مدل ظاهرا پردازنده اسنپ هم داشت ولی چون نمیدونستم اونو گرفتم تو ایفون این کثافت کاریارو نداره
Os اندرویدا قدیم واقعا نسبت به ios داغون بود جدا از بحث انیمیشن ها کلا mature نبودن الان قبول دارم خیلی خیلی خوب شدن قدیم اینطور نبودن
کسی کار خاصی با ایفون نمیکنه ولی صرفا همه چیز توش کار میکنه اندرویدا تازه بنظرم به یه پایداری و پختگی رسیدن که تا حالا درگیر رسیدن بهش بودن درحالی که اپل عملا از ایکس به بعد به اون پختگی کامل رسید
همین 16eاز دید یه نفر که ۶۰۰ دلار داره در نظر بگیریم که کلا از گوشی سردرنمیاره هزار جور اندروید هست که نمیفهمه تفاوتشون چیه یکیو میگیره دوسال بعد اپدیتش تموم میشه دیگه اپدیت نمیشه یکیو میگیره یه سری امکاناتو نداره یکیو میگیره پردازندش اشغال درمیاد ولی ایفونو میگیره با همین قیمت کمش تا ۶-۷ سال اپدیت میشه همه چیزم توش کار میکنه کلا چون چیزیو half baked تو گوشیاشون استفاده نمیکنن شاید یه سری امکانات روزو نداشته باشید ولی همونایی که داره به بهترین شکل کار میکنه یه تجربه بد از یه شرکت کافیه که بری سراغ شرکت دیگه مثل تجربه من با نوت ۸ که یه پرچمدار بود ولی پردازنده افتضاح اثر انگشتی که بدجا بود و هیچوقت کار نمیکرد iris scanner که اسباب بازی بود و کلا کار نمیکرد فیس انلاکی که به حدی افتضاح بود که فقط تو شرایط خاص کار میکرد و… همین تجربه های بد کافیه که کسی که حوصله گشتن و چک کردن مو به موی گوشیارو نداره بره ایفون بخره و نگران کار نکردن امکاناتش نباشه
یه موضوع دیگه هم هست یه حجم زیادی از مشتریا عوام مردم هستن که وقتی چیزی بدون مشکل کار میکنه به اون برند وفادار میمونن یه نمونشو با هواوی داریم میبینیم گوشی پرچمداری که چیپستش از گوشی دویست دلاری هم ضعیفتره فروش بالایی داره اکثر خریداراش نمیان اصلا چک کنن پردازندش چقدر فاجعس میدونن گوشیاش بدون مشکل برای استفاده روزانه کار میکنه و میخرنش

منهای توضیحات بالا که دوستمون داد
من دقت کردم شما سالی ۱-۲ تا گوشی عوض میکنی
من این شکلی نیستم فرضا اگه ایفون ۱۶ ساده بگیرم بعید بدونم تا ۹-۱۰ سال گوشی عوض کنم
به جز اینکه انقلابی در گوشی ها پیش بیاد
حقیقتا اون ازادی در برنامه های اندروید هست قبول دارم
ولی من خودم ترجیح ام اینه که از یه استور ثابت استفاده کنم
نه مثل اندروید فرضا میزنی تلگرام
۵۰ مدل تلگرام میاد
تلگرام طلایی ، تلگرام پلاتین ، و…..
که این خودش امنیت سیستمو در خطر میذاره
مسئله بعدی کند شدن اندروید بعد از چند سال هستش و اپدیت ها بعد یه مدت دیگه نمیاد
در حالی که سیستم یکپارچه اپل با مدل های محدودش هم سال های طولانی اپدیت میگیره و هم به علت محدود بودن مدل ها اپدیت ها کم باگ تر هستند
مورد بعدی در مورد ui/ux ( اگه اشتباه نکنم ) اپ هاست که اونم رو ایفون باز بهتر هستش
برای یک ایفون باز رفتن به اندروید مثل این میمونه که به عنوان راننده فرصا از امریکا بری انگلیسو استرالیا
کلید ها جاشون برعکسه
همین طور وقتی چندتا اپ همزمان باز باشه خود سیستم فعالیت اون برنامه ها رو میبنده
کلا من وقتی مدل های ارزون اندروید دست گرفتم خواستم بزنم زمین اینقدر عصبی ام میکنه
حالا من رفیقم میخواد ناتینگ بگیره
یه مدت اونو تست میکنم
ولی بعید بدونم برم سمت اندروید
من خودم تا سال ۹۲ میکفتم این ایفون فقط برای کلاس و …. نمیشه باهاش کار کرد
یه بار گوشی 5 پسر خالمو گرفتم عاشقش شدم
تا 5s با اون اثر انگشتش اومد رفتم گرفتم تا سال ۹۸ هم استفاده کردم
بعد یه ۷ دست دو گرفتم تا الانم راضی ام
البته ۹۶ قرار بود x بگیرم که خورد به گمرکی گوشی

۱۷ ایر به احتمال خیلی زیاد فقط esim ساپورت میکنه (درگاه سیم کارت نداره) که توی ایران نداریم فعلا.
۱۷ نرمال هم همین ۱۶ با صفحه ۱۲۰ هرتزه امسال تغییر اصلی ۱۷ پرو و ایره.
در مورد دوربین ۱۶ای فقط همینو بگم که اندازه سنسورش با ایفون ۱۲و ۱۱ ۴ ۵ سال پیش یکیه ولی باتری خوبی داره.
برای قیمت ها هم ترب رو چک کن سایت زیاد داره هم قیمت با رجیستر زدن هم بدون رجیستر.
اندروید هم خیلی تغییر کرده ها. مشکل اپدیت که نیست دیگه سامسونگ و گوگل ۷ سال اپدیت میدن بقیه هم حداقل ۴ ساله.
سخت افزار خیلی بهتری هم میگیری با هزینه مشابه با قیمت ۱۶ نرمال میتونی ۲۴ اولترا بگیری که با هر متر و معیاری گوشی بهتریه.
به هر حال قبول دارم سلیقست.
در کل اگه میتونی هزینه کنی و الان میخوای بگیری یه ۱۶ پرو مکس بگیر دوربین و باتری عالیه تا همون ۱۰ سالی که میگی هم راحتی(با هزینه کمتر هم ۱۶ نرمال). اگه نمیخوای الان بگیری هم صبر کن تا سری جدید بیاد.

منهای توضیحات بالا که دوستمون داد
من دقت کردم شما سالی ۱-۲ تا گوشی عوض میکنی
من این شکلی نیستم فرضا اگه ایفون ۱۶ ساده بگیرم بعید بدونم تا ۹-۱۰ سال گوشی عوض کنم
به جز اینکه انقلابی در گوشی ها پیش بیاد
حقیقتا اون ازادی در برنامه های اندروید هست قبول دارم
ولی من خودم ترجیح ام اینه که از یه استور ثابت استفاده کنم
نه مثل اندروید فرضا میزنی تلگرام
۵۰ مدل تلگرام میاد
تلگرام طلایی ، تلگرام پلاتین ، و…..
که این خودش امنیت سیستمو در خطر میذاره
مسئله بعدی کند شدن اندروید بعد از چند سال هستش و اپدیت ها بعد یه مدت دیگه نمیاد
در حالی که سیستم یکپارچه اپل با مدل های محدودش هم سال های طولانی اپدیت میگیره و هم به علت محدود بودن مدل ها اپدیت ها کم باگ تر هستند
مورد بعدی در مورد ui/ux ( اگه اشتباه نکنم ) اپ هاست که اونم رو ایفون باز بهتر هستش
برای یک ایفون باز رفتن به اندروید مثل این میمونه که به عنوان راننده فرصا از امریکا بری انگلیسو استرالیا
کلید ها جاشون برعکسه
همین طور وقتی چندتا اپ همزمان باز باشه خود سیستم فعالیت اون برنامه ها رو میبنده
کلا من وقتی مدل های ارزون اندروید دست گرفتم خواستم بزنم زمین اینقدر عصبی ام میکنه
حالا من رفیقم میخواد ناتینگ بگیره
یه مدت اونو تست میکنم
ولی بعید بدونم برم سمت اندروید
من خودم تا سال ۹۲ میکفتم این ایفون فقط برای کلاس و …. نمیشه باهاش کار کرد
یه بار گوشی 5 پسر خالمو گرفتم عاشقش شدم
تا 5s با اون اثر انگشتش اومد رفتم گرفتم تا سال ۹۸ هم استفاده کردم
بعد یه ۷ دست دو گرفتم تا الانم راضی ام
البته ۹۶ قرار بود x بگیرم که خورد به گمرکی گوشی
البته این حرفای شما هم درست نیست خیلیاشون درحال حاضر صدق نمیکنه با کلا اشتباهه همونطور که گغتم ما چون یه اکوسیستم بی نقص دیدیم قصد تغییرشو نداریم حتی اگه جای دیگه امکانات بیشترم بدن فکر کنم تا وقتی به چشم بی مشکل بودن اونارو نبینیم قصد خرید پیدا نکنیم من خودم دلیل اصلیم که به فکرم افتاد یه اندروید میان رده برای تست بگیرم یکی دو باری بود که مشتری تو مغازم میان رده شیائومی داد دستم براش بزنم به شارژ گوشی خاموش رو میزدم شارژ خریدش تموم میشد فول شارژ میگرفت میرفت
اون بستن بکگراند اپ ها تو اندرویدا هم هست البته زیادم مزیت نیست اگه خیلی سریع باشه بیشتر مربوط به کمبود رم و چیزای دیگس اگه از نظر کم کردن مصرف باتری میگید تو اندرویدا هم هست مدلای ارزون هم اصلا قابل قیاس نیستن ولی از نظر ساپورت و چیزای دیگه قبول دارم
الان ui برنامه هارو گفتید یادم اومد یکی از مسائل مهم برای منم اون زمان دقیقا همین بود چقدر اون ui قدیم تلگرام رو اندروید نسبت به ios چندش و حال بهم زن بود که بعدش تلگرام ایکس اومد رو اندروید و یه ui مدرن مثل نسخه ios داشت کم کم بعدش ادغام شدن این جای دکمه ولوم رو منم هنوز کنار نمیام درک نمیکنم چرا رو اندروید اینجوریه اوپو انگار گوشیو با ولوم سمت چد میزنه البته
کلا اندرویدا یه تایمی از نظر امکانات گم بودن تایمی که ایفون با ایکس به پختگی کامل رسید اندرویدا درگیر اسکنر چشم و اثر انگشت پشت و روی پاور و زیر نمایشگر و دوربین پاپ اپ و خیلی چیزای اینجوری بودن همون پروژه های شکست خورده عامل کوچ کردن خیایا رو ایفون شدن (الانم ضعف اپل تو هوش مصنوعی تو هوش مصنوعی و خرابکاری های ios26 احتمالا باعث میشه خیلیا دورتر هم نگاه کنپ) کم کم تازه دارن به پختگی میرسن مثل سامسونگ که چند نسلیه ثباتش بیشتر شده
درکل بحث سلیقس دیگه. شما اگه میخوای طولانی مدت نگهداری برو سراغ همون ۱۶نرمال یا یه سال صبر کن کارکردش ارزونتر شد بگیر سری se کلا وقتی میاد دیفالت طراحیش منسوخ شدس بخوای طولانی مدت نگهداری خیلی زودتر قدیمی به چشم میاد ناچ منسوخ شده احتمالا هم نسل بعد بازطراحی میکنن و ۱۶e ازینی که هیتم قدیمی تر به چشم میاد

• Like
البته این حرفای شما هم درست نیست خیلیاشون درحال حاضر صدق نمیکنه با کلا اشتباهه همونطور که گغتم ما چون یه اکوسیستم بی نقص دیدیم قصد تغییرشو نداریم حتی اگه جای دیگه امکانات بیشترم بدن فکر کنم تا وقتی به چشم بی مشکل بودن اونارو نبینیم قصد خرید پیدا نکنیم من خودم دلیل اصلیم که به فکرم افتاد یه اندروید میان رده برای تست بگیرم یکی دو باری بود که مشتری تو مغازم میان رده شیائومی داد دستم براش بزنم به شارژ گوشی خاموش رو میزدم شارژ خریدش تموم میشد فول شارژ میگرفت میرفت
اون بستن بکگراند اپ ها تو اندرویدا هم هست البته زیادم مزیت نیست اگه خیلی سریع باشه بیشتر مربوط به کمبود رم و چیزای دیگس اگه از نظر کم کردن مصرف باتری میگید تو اندرویدا هم هست مدلای ارزون هم اصلا قابل قیاس نیستن ولی از نظر ساپورت و چیزای دیگه قبول دارم
الان ui برنامه هارو گفتید یادم اومد یکی از مسائل مهم برای منم اون زمان دقیقا همین بود چقدر اون ui قدیم تلگرام رو اندروید نسبت به ios چندش و حال بهم زن بود که بعدش تلگرام ایکس اومد رو اندروید و یه ui مدرن مثل نسخه ios داشت کم کم بعدش ادغام شدن این جای دکمه ولوم رو منم هنوز کنار نمیام درک نمیکنم چرا رو اندروید اینجوریه اوپو انگار گوشیو با ولوم سمت چد میزنه البته
کلا اندرویدا یه تایمی از نظر امکانات گم بودن تایمی که ایفون با ایکس به پختگی کامل رسید اندرویدا درگیر اسکنر چشم و اثر انگشت پشت و روی پاور و زیر نمایشگر و دوربین پاپ اپ و خیلی چیزای اینجوری بودن همون پروژه های شکست خورده عامل کوچ کردن خیایا رو ایفون شدن (الانم ضعف اپل تو هوش مصنوعی تو هوش مصنوعی و خرابکاری های ios26 احتمالا باعث میشه خیلیا دورتر هم نگاه کنپ) کم کم تازه دارن به پختگی میرسن مثل سامسونگ که چند نسلیه ثباتش بیشتر شده
درکل بحث سلیقس دیگه. شما اگه میخوای طولانی مدت نگهداری برو سراغ همون ۱۶نرمال یا یه سال صبر کن کارکردش ارزونتر شد بگیر سری se کلا وقتی میاد دیفالت طراحیش منسوخ شدس بخوای طولانی مدت نگهداری خیلی زودتر قدیمی به چشم میاد ناچ منسوخ شده احتمالا هم نسل بعد بازطراحی میکنن و ۱۶e ازینی که هیتم قدیمی تر به چشم میاد

اصل کار همینه واسه مقایسه باید حداقل یه گوشی خوب بگیرید که بشه مقایسه کرد.
الان شما یک میان رده میخوای بگیری و مبنا بشه واسه قضاوتت رو اندروید، در حالی که برای شناخت باید حداقل یکی از پرچمدار ها رو بگیری.
هر چند به لطف برند هایی مثل iqoo یا realme میشه چیپست های پرچمدار رو در غالب میان رده ها تست کرد با قیمت بسیار مناسب.
گوشی ارزشمند از نظر من الان vivo x200s هست و oppo find x8s plus به نسبت قیمت عالی هستند با دوربین های عالی
یه لول پایین تر میشه vivo x200 یا oppo find x8 که بازم با اختلاف ۱۰ میلیونی به نسبت نسخه های جدیدتر بازم ارزش دارن.
پکیج هایی کامل از همه چیز.

حالا iqoo که زیر برند vivo هست اومده اون دوربین های خفن vivo رو حذف کرده و دوربین های خوب ولی امکان تجربه قدرت پرچمدارهارو با قیمت عالی به ما میده.
و البته رابط کاربری origin 5 که بنظرم یکی از بهترین ها تو اندروید باشه.
سبک و بسیار پر از امکانات شخصی سازی.

ولی نکته مهم حتمن باندهای مخابراتی هر مدل رو باید چک کرد که ورژن چین این گوشی ها با ما سازگار باشه.
خوشبختانه هر دو مدل
iqoo neo10
iqoo neo10 pro plus
کاملا با باند های 4g, 5g ما سازگاره.
و انتخاب های خوبی برای تست اندروید و لذت بردن از قدرتشون هستند.
من خودم مردد هستم بین این دو مدل و تا سفارش ها باز بشه امیدوارم قیمتشون بالاتر نره.

آخرین ویرایش:
من حقیقتا رو گوشی زیاد حساس نیستم
مثلا میگم دوربین خوب انتظار دوربین پرو و پرو مکس هم ندارم یه عمره دارم با ایفون ۷ کار میکنم
حتی میتونم بگم ایفون ۱۱/۱۲ هم یدم نمیاد اگه بشه سالم و به قیمتشو پیدا کرد

مثلا میگم دوربین خوب انتظار دوربین پرو و پرو مکس هم ندارم یه عمره دارم با ایفون ۷ کار میکنم
یه عمره داری با ایفون ۷ کار میکنی اخرین اندرویدت هم یه اندروید ۳ تومنی بوده
بعد از اندروید ایراد میگیری؟🤯

• Smile
ic mobile فروشش رو باز کرده و قیمت ها هم بروز شده.
بین ۷ تا ۱۵ تومن قیمتهاش گرونتر شده به نسبت قبل از این وقایع اخیر.

نمیدونم چی بگم ...
با این قیمتها ترجیح میدم از بست چاینا بخرم و بدون رجیستر استفاده کنم.

• Sad
Reactions: highlight
اصل کار همینه واسه مقایسه باید حداقل یه گوشی خوب بگیرید که بشه مقایسه کرد.
الان شما یک میان رده میخوای بگیری و مبنا بشه واسه قضاوتت رو اندروید، در حالی که برای شناخت باید حداقل یکی از پرچمدار ها رو بگیری.
هر چند به لطف برند هایی مثل iqoo یا realme میشه چیپست های پرچمدار رو در غالب میان رده ها تست کرد با قیمت بسیار مناسب.
گوشی ارزشمند از نظر من الان vivo x200s هست و oppo find x8s plus به نسبت قیمت عالی هستند با دوربین های عالی
یه لول پایین تر میشه vivo x200 یا oppo find x8 که بازم با اختلاف ۱۰ میلیونی به نسبت نسخه های جدیدتر بازم ارزش دارن.
پکیج هایی کامل از همه چیز.

حالا iqoo که زیر برند vivo هست اومده اون دوربین های خفن vivo رو حذف کرده و دوربین های خوب ولی امکان تجربه قدرت پرچمدارهارو با قیمت عالی به ما میده.
و البته رابط کاربری origin 5 که بنظرم یمی از بهترین ها تپ اندروید باشه.
سبک و بسیار پر از امکانات شخصی سازی.

ولی نکته مهم حتمن باندهای مخابراتی هر مدل رو باید چک کرد که ورژن چین این گوشی ها با ما سازگار باشه.
خوشبختانه هر دو مدل
iqoo neo10
iqoo neo10 pro plus
کاملا با باند های 4g, 5g ما سازگاره.
و انتخاب های خوبی برای تست اندروید و لذت بردن از قدرتشون میشه داشت.
من خودم مردد هستم بین این دو مدل و تا سفارش ها باز بشه امیدوارم قیمتشون بالاتر نره.
من درجریان برندها هستم صرفا گفتم چرا همه رو ایفون میمونن تو بحث سامسونگم تقریبا همینه اینجارو نگاه نکنید اطلاعات کاربرا بالاتره عموم مردم تو کشور فقط میرن سمت سامسونگ موقع اندروید خریدن
من دنبال یه میانرده با چیپست پرچمدار و دوربین صعیف بودم به عنوان گوشی دوم اون iqoo neo 10 هم گوشی فوق العاده ایه فکر کنم چهار ماه دیگه نسل بعدش معرفی بشه که نسخه پایش اسنپ الیت هست تنها ضعف neo 10 بدنه پلاستیکیه بعد جالبه تو رنج خودش فکر کنم جزو معدود گوشیاییه که نمایشگر ltpo داره (البته اگه اطلاعات gsm اشتباه نباشه) فعلا با این وضع سفارشا فکر کنم چند صبر کنم بست چاینا هم زده تا پروازا باز نشه سفارش نمیگیره انگار

امروز انر x70 معرفی شد ۱۶۷ یورو باتری ۸۳۰۰!!!
با این وضع پیشرف باتریای لیتیوم کربن و پتانسیلی که داره فکر کنم تا یکی دو سال دیگه گوشیای ۱۰هزار میلی امپری هم ببینیم لیتیوم کربن خیلی پتانسیل بیشتر ازینا داره
اگه بقیه شرکتا یه فکری نکنن کم کم تو بحث باتری خیلی عقب میمونن الانشم خیلی وقته تو فست شارژا عقب موندن و تو بحث باتری و شارژ کلا جدا از گوشی بنظرم چین حرف اولو تو دنیا میزنه تو خودرو های برقی هم امریکا و بقیه کشورا سالها از تکنولوژی و امکانات چین تو بحث باتری عقبن

من درجریان برندها هستم صرفا گفتم چرا همه رو ایفون میمونن تو بحث سامسونگم تقریبا همینه اینجارو نگاه نکنید اطلاعات کاربرا بالاتره عموم مردم تو کشور فقط میرن سمت سامسونگ موقع اندروید خریدن
من دنبال یه میانرده با چیپست پرچمدار و دوربین صعیف بودم به عنوان گوشی دوم اون iqoo neo 10 هم گوشی فوق العاده ایه فکر کنم چهار ماه دیگه نسل بعدش معرفی بشه که نسخه پایش اسنپ الیت هست تنها ضعف neo 10 بدنه پلاستیکیه بعد جالبه تو رنج خودش فکر کنم جزو معدود گوشیاییه که نمایشگر ltpo داره (البته اگه اطلاعات gsm اشتباه نباشه) فعلا با این وضع سفارشا فکر کنم چند صبر کنم بست چاینا هم زده تا پروازا باز نشه سفارش نمیگیره انگار

امروز انر x70 معرفی شد ۱۶۷ یورو باتری ۸۳۰۰!!!
با این وضع پیشرف باتریای لیتیوم کربن و پتانسیلی که داره فکر کنم تا یکی دو سال دیگه گوشیای ۱۰هزار میلی امپری هم ببینیم لیتیوم کربن خیلی پتانسیل بیشتر ازینا داره
اگه بقیه شرکتا یه فکری نکنن کم کم تو بحث باتری خیلی عقب میمونن الانشم خیلی وقته تو فست شارژا عقب موندن و تو بحث باتری و شارژ کلا جدا از گوشی بنظرم چین حرف اولو تو دنیا میزنه تو خودرو های برقی هم امریکا و بقیه کشورا سالها از تکنولوژی و امکانات چین تو بحث باتری عقبن

راجب باتری چند وقت پیش یه مطلب میخوندم که چرا سام و اپل و گوگل تو همون محدوده ۵۰۰۰ موندن و بالا نمیرن.
یا چرا شرکت های چینی تو ورژن گلوبال میان ظرفیت باتری رو کم میکنن.
این به سیاست های کشورهای دیگه برمیگرده و مجوز استفاده باتری های حجم بالا رو نمیدن.
چون از یه ججم بالاتر بره جزو مواردی میشه که امنیت و پروتکل های سختی رو شاملش میشه و همین عامل موجب اختلاف هست.
تو چین و هند این محدودیت ها نیست و شرکت ها میان نهایت ظرفیت رو قرار میدن.

متاسفانه قیمت ها عجیب و غریب شده و البته ایرادی هم نمیشه گرفت بهشون ارزش ریال مشخصه ...

راجب باتری چند وقت پیش یه مطلب میخوندم که چرا سام و اپل و گوگل تو همون محدوده ۵۰۰۰ موندن و بالا نمیرن.
یا چرا شرکت های چینی تو ورژن گلوبال میان ظرفیت باتری رو کم میکنن.
این به سیاست های کشورهای دیگه برمیگرده و مجوز استفاده باتری های حجم بالا رو نمیدن.
چون از یه ججم بالاتر بره جزو مواردی میشه که امنیت و پروتکل های سختی رو شاملش میشه و همین عامل موجب اختلاف هست.
تو چین و هند این محدودیت ها نیست و شرکت ها میان نهایت ظرفیت رو قرار میدن.

متاسفانه قیمت ها عجیب و غریب شده و البته ایرادی هم نمیشه گرفت بهشون ارزش ریال مشخصه ...
بله مشکل بیشتر از سمت قوانین اروپا هست که چینیای گلوبال ظرفیت پایینتر دارن ولی ظاهرا تا یه حجمی روی یک باتری رو محدود میکنه دوتا باشه بازم میشه محدودیت رو تا حدودی دور زد وان پلاس ۱۳ همینکارو کرد و dual cell هست
ولی این یه سمت ماجراس استفاده نکردن بقیه شرکتا فقط مربوط به قوانین اروپا نیست سیلیکون کربن از rare earth material استفاده میکنه لیتیوم و نیکل متال هم استفاده میکنن ولی دردسترس تر هست متریالشون. چین بزرگترین تولید کننده rare earth material هست تکنولوژی و امکاناتش توی چین هست شدیدا هم روی اون متریالا حساسن و اجازه نمیدن کشور دیگه ای وارد اون مونوپولی بشه توی جنگ تعرفه ای اخیر با چین و امریکا تو خبرا زیاد بهش توجه نشد اولین کاری که چین کرد وقتی تعرفه ها بالا گرفت rare earth material رو کلا برای امریکا بن کرد که برای خودروسازای امریکایی هم دردسرساز شد بعدش نمیدونم به توافقی سر اون رسیدن یا نه (که احتمال میدم رسیدن) برای همین هر گوشی و خودروی برقی که از چین به بازار جهانی راه پیدا میکنه قیمت خیلی خیلی بالاتری تو بازار جهانی داره تمام اون متریال ها موقع خارج شدن از چین تعرفه دولت روشون اعمال میشه خود همون متریال سیلیکون با اختلاف فاحش مخصوص خود چین هست گوشیای هند و بقیه کشورا که سیلیکون کربن دارن هم باتریشون از خود چین تامین میشه دلیل اصلی که ایفون و سامسونگ و بقیه کشورا هنوز سیلیکون کربن استفاده نمیکنن همینه حداقل تا وقتی هزینه های دیگه کاهش پیدا نکنه که تعرفه های چین بصرفه باشه سمتش نمیرن و محدود شدنشون به چین هم براشون دردسرساز هست درکل من خیلی از کالاها و تکنولوژی های چینی رو قبول ندارم ولی تو بحث باتری و تکنولوژی های مرتبط با اون حرف اولو میزنه این سیلیکون کربنا هم اول راهن مقدار سیلیکونی که توشون استفاده میشه خیلی بیشتر ازین هم میتونه بشه برای همین با این سرعت ظرفیتارو دارن بالا میبرن
ادیت:
بستگی به بودجت داره و هنوز نگفتی چقدر بودجه داری اگه در حد 16e بودجه داری و نمیخوای صبر کنی ۱۶نرمال کارکرده بگیری سال دیگه همون 16e رو بگیر
بنظرم سمت قدیمیا هم نرو اگه بودجت اینه (اگه کمتره باید ببینی کدوما همخونی دارن پرومکسا کلا گزینه بهترین تو فدیمیا بخاطر شارژ دهی بیشترشون چون کارکرده هستن رو شارژدهی تستا حساب نکن باتری تعویضا هم مغمولا شارژ دهی باتری اصلیو ندارن) کلا ایفونای کارکرده بازار جالبی ندارن بخاطر محدودیتایی که سر ۱۴و۱۵ بود قیمتاشون بهم ریختس الان ۱۳ نرمال اختلاف جزئی با همین 16e داره ولی سه نسل عمر کرده و همشونم ترکیدن 16e همه جوره از ایفونای کارکرده رنج خودش بهتره اینم فقط بخاطر اینه که ۱۴و۱۵ ها اونجوری شدن وگرنه تو حالت عادی با پولش باید میشد ۱۵ نرمال رجیستر شده گرفت که با ارزش تر بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or