mostafawarcraf
کاربر سایت
نه اتفاقا خیلی فرق میکنن با هم. توی شرایط پر نور شاید اکثرشون مثل هم باشن ولی تو شرایط کم نور یا سناریو های خاص سامسونگ و اپل خیلی بهترن.تو فیلم برداری هم همینطورسلام
امشب رفتم گارد گوشی بخرم برای گوشی فعلیم.
با یکی از رفقا که خیلی اخبار گوشی اینا رو دنبال میکنه، رفیتم بازار احمدآباد مشهد گشتیم.
یه مغازه رفیتم گوشی برای تست داشت.
دوربین چند تا گوشی رو چک کردیم.
آیفون 16، اس24 و آ56 سامسونگ، شیائومی پوکو ایکس7 و ردمی نوت 14 پرو و ناتینگ 2.
والا به چشم من و رفیقم دوربین همه اینا تهش 10 تا 15 درصد فقط با هم فرق داشتن. مگر اس 24 فکر کنم از همهشون بهتر بود.
واقعا اصل خیلی قابل تشخیص نیست تفاوتها.
اگر برای کار تولید محتوا و... نمیخواد استفاده بشه و صرفا استفاده عادی از دوربین گوشی داشته باشه آدم، من فرقی حس نمیکنم. یعنی در در هدف اصلی کار خیلی فرقی ایجاد نخواهد کرد اون 10-15 درصد تفاوت. به قول اون پسره تو موبونیوز، دیگه آدم از دوربین گوشی چی میخواد؟
پ.ن. طراحی ناتینگ هم خیلی بامزه است! متفاوت و خاصه و دست داشتنیه.
اومده ولی محدود و با این قیمتها همون 16 بصرفه و بهترهچرا ایفون ۱۶ e نمیاد ایران
تستارو ملاک قرار ندید کلا باتری تو هر کالایی با جنبل جادو بالا پایین نمیشه حجم باتری + ولتاژ مصرفی + اپتیمایز بودن نرم افزار مساویه با باتری لایف چیزی که دارید میبینید با حجم کم خوب شارژدهی دارن بخاطر اینه که مصرف با اپتیمایز بودن کنترل میشه به عنوان کسی که خیلی ساله از گوشیای اپل استفاده میکنم اینو میگم اپل همیشه حجم باتری پایین داره ولی چون شدیدا او اس اپتیمایزی داره گوشیاش چند نسله وارد بازار میشن رکورد نگهداری شارژو میزنن اما یکی دو سال که بگذره دیگه نرم افزار اون بهینگی اولیه رو نداره برنامه ها هم سنگین تر و پرمصرف تر میشن و حجم باتری کم کم شروع میکنه به نشون دادن خودش باز اپل کلا ساپورتش از همه چندین لول جلوتره این s24 fe که خودتون دارید میبینید یه سال نشده با اپدیتاش باتریش افتضاح شده به تستا اعتماد نکنید اگه باتری ملاکه یه باتری پرظرفیت بگیرید با فست شارژ خوب اون تستا بعد یه سال مغت نمیارزنباطری کم حجم سامسونگ s24 fe در تست ها در مقایسه با گوشی های دیگه چینی با باطری بالاتر (با تفاوت دست کم ۱۳۰۰ma تا ۲۰۰۰ یا بالاتر) به نسبت خوب عمل میکنه. طبق تستهای موجود، مدیریت مصرف باطری در این گوشی اصلا بد نیست اما وقتی به تنهایی بهش پرداخته میشه، حجم ۴۷۰۰ برای باطری بیش از حد به چشم میاد. واقعا ضعف بزرگ این گوشی همین باطری کم حجم هستش.
گوشیهای iqoo Neo 10 pro plus و poco f7 گزینه های بسیار خوبی از لحاظ نگهداری باطری هستند چه به لحاظ حجم باطری و چه نگهداری شارژ. همچنین برای تجربه عالی در بازیهای روز.
خودم بیشتر با گوشی بازیهای کنسولی با شبیه سازها رو تست میکنم و انجام میدم (مثل سوییچ که یه سری از تستها رو در اون گروه تلگرامی هم با دوستان میگذاریم و مقایسه می کنیم). در تستهای عملی (نه تئوری) موجود xclipse ۹۴۰ با درایور سیستمی s24 fe تقریبا پا به پای اسنپ دراگون جدید پیش میره! البته اسنپ دراگون نسل قبلی به واسطه موجود بودن انواع درایورها آزادی عمل بیشتر در شبیه سازها داره.
به شخصه تا الان سراغ آپدیت نرم افزاری برای s24 نرفتم چون تا الان که خوب بوده. موارد حرارتی هم جز در موقع شبیه سازی سنگین راستش ندیدم (در مصارف عادی و اینترنتی و بازیهای معمول در شبیه سازها حرارت اوکی بود) اوایل هم برای مصرف باطری حساس شدم ولی بعد در مقایسه ها دیدم به نسبت باطری خودش کاملا اوکی هست اما فوق العاده بهتر میشد اگر باطری این گوشی دست کم 6000ma می بود.
البته هزینه رجیسترشونم هست اون neo 10 فکر کنم ده دوازده تومن شایدم بیشتر هزینه رجیسترش بشه که بازه قیمتیشو یه لول بالا میبره متاسفانهببین مراد شرکت ها معمولا یه سری پرچمدار میزنن
بعدش زیر برند های تخصصی واسه گیم یا مدیا و باتری و ...
پوکو کلا زیر برند شیائومی واسه گیمرهاست یعنی کسایی که فقط و فقط گیم میخوان بزنن و اولویتی رو ی دوربین و جنس و کیفیت ساخت بدنه گوشی ندارن.
الان iqoo neo10 رو میتونی با هزینه ارسالش کلا ۳۰ بخری و کاملا بصرفه و خوبه.
سخت افزار و باتری قوی و شارژر درون جعبه هم داره.
دوربین هم خوبه.
همون اول هم برنامه های چین رو پاک کن یه گوگل پلی نصب کن و راحت ازش لذت ببر.
الان یعنی منتظر این اشغال هستی؟چرا ایفون ۱۶ e نمیاد ایران
البته هزینه رجیسترشونم هست اون neo 10 فکر کنم ده دوازده تومن شایدم بیشتر هزینه رجیسترش بشه که بازه قیمتیشو یه لول بالا میبره متاسفانه
فعلا دارم تحقیق میکنمالان یعنی منتظر این اشغال هستی؟
چرا؟چی داره مگه؟600دلار هم قیمتشه که واقعا خنده داره.
قیمت ایفون تو ایران200.300دلار بالاتر از بقیه دنیاست یعنی اینو به احتمال زیاد800دلار میندازن به ملت.
واقعا حیف نیست70تومن برا این؟
قیمت ایفون تو ایران واقعا مسخرست 13چهارسال پیش128رم4رومیدن60میلیون
16ه128رو میدن87میلیون
با87میشه شاهکاری مثل اس24الترا256گرفت
میشه دوتا بالارده خوب مثلs24feیا14tیا کلی گوشی بهتر گرفت.
به نظرم وقتی این همه پول برا ایفون میدی پرو مکس یا حداقل مدل پرو رو بگیری خیلی بهتره درسته خیلی گرون درمیاد ولی یه پرچمدار درست حسابی داری.
ولی مدل پایه یه جوری انگار90تومن پول میان رده دادی
قیمت مشخصی نیست ولی برای توربو ۴ پرو از ای سی پرسیدم چرا انقدر اختلاف قبمت دارن با بیت چاینا گفتن هزینه پاسپورت و رجیسترش حدود ۱۲ تومنه نئو ۱۰ هم بعیده کمتر باشه با توجه به قیمت بالاترش شایدم اشتباه کنمحداقل ۲ تومن بابت پاسپورت میگیرن بابت رجیستر و هزینه ش هم باید دید چند درمیاد که حالا مرزا باز بشه قیمتش درمیاد.
من اصلا با این قیمت های داخلی برندهای موجود دست و دلم نمیره واسه خرید و قطعا سفارشم رو از همین برندهای خوب چینی میزنم.
روی کاغذ اره مثلا هردو دوربین48دارن ولی حسگر 16بزرگ تره و لرزشگیر بهتری داره تو نور خوب فرق زیادی ندارن ولی نور کم و فیلم برداری فرق مشخص میشه.فعلا دارم تحقیق میکنم
ولی رو کاغذ با 16 فرق آنچنانی نداشت
از پشت هم شبیه ایفون 7 و 8 هستش که تو خیابون یکم امنیتشو میبره بالا
خودم 7 دارم 12 ساله تو اکوسیستم ایفونم نمیتونم اندروید کار کنم
گوشی کوچک و جمع و جور دوست دارم
16e تک سیم کارتش (پارت هند) توی بازار پیدا میشه بصورت محدودچرا ایفون ۱۶ e نمیاد ایران
رنج ۶۵ رجیستر شدش هست دیگه نسخه ۱۲۸ قیمتشم همونه اگه میخوای بخری منتظر پایین اومدن نیاش سری های اقتصادی اپل همیشه کف قیمت میان چون زیاد بازار ندارنچرا ایفون ۱۶ e نمیاد ایران
من خودم کلا سری های اقتصادی ایفونو نمیپسندم ولی اشغال نیستن خصوصا این نسل که بزرگترین مشکل یعنی باتریش حل شده تستارو ندیدم ولی باتری ۴۰۰۰ رو پایین رده ایفون احتمالا با شارژدهی پرچمدارا رقابت میکنهالان یعنی منتظر این اشغال هستی؟
چرا؟چی داره مگه؟600دلار هم قیمتشه که واقعا خنده داره.
قیمت ایفون تو ایران200.300دلار بالاتر از بقیه دنیاست یعنی اینو به احتمال زیاد800دلار میندازن به ملت.
واقعا حیف نیست70تومن برا این؟
قیمت ایفون تو ایران واقعا مسخرست 13چهارسال پیش128رم4رومیدن60میلیون
16ه128رو میدن87میلیون
با87میشه شاهکاری مثل اس24الترا256گرفت
میشه دوتا بالارده خوب مثلs24feیا14tیا کلی گوشی بهتر گرفت.
به نظرم وقتی این همه پول برا ایفون میدی پرو مکس یا حداقل مدل پرو رو بگیری خیلی بهتره درسته خیلی گرون درمیاد ولی یه پرچمدار درست حسابی داری.
ولی مدل پایه یه جوری انگار90تومن پول میان رده دادی
نسبت به قیمت اشغال حساب میشه.من خودم کلا سری های اقتصادی ایفونو نمیپسندم ولی اشغال نیستن خصوصا این نسل که بزرگترین مشکل یعنی باتریش حل شده تستارو ندیدم ولی باتری ۴۰۰۰ رو پایین رده ایفون احتمالا با شارژدهی پرچمدارا رقابت میکنه
اون گرونتر بودن ایفونا تو ایران نسبت به اندرویدا همیشه بوده دیگه (البته نسبت به اندرویدا هم نیست نسبت به سامسونگه فقط سامسونگا قیمتای خوبی دارن تو ایران بنظرم) ازونطرف ارزش خودشونو تو بلند مدت شدیدا حفظ میکنن درکل بحث سلیقه و نوع استفادس الان 16e برا کسی که بخواد تو اکو سیستم اپل باشه خوبه قیمت ۶۵ تومنش حالا قیمت ایرانس جای بحث داره ولی از نظر دلاری کاملا توان رقابت با رقباشو داره