highlight
کاربر سایت
حتما همین طور هست که فرمودین اما موضوع اینه که خیلی به آپدیت نیاز ندارم.اپدیت کن بعدش ببینیم چی میشه نمیشه که تا ابد رو همین ورژن بمونی
از طرفی نسخه پایدار و با رفع مشکلات بعد از تست بقیه رو سمتش میرم. این منطقی تره.
حتما همین طور هست که فرمودین اما موضوع اینه که خیلی به آپدیت نیاز ندارم.اپدیت کن بعدش ببینیم چی میشه نمیشه که تا ابد رو همین ورژن بمونی
فکر نکنمبچها به نظرتون poco f7 کی وارد بازار میشه ؟
به این زودیا میاد یا نه ؟

چرا اخه کلا گوشیای جدید خیلی دیر دارن وارد میشن حتی اینایی که بررسی میکنن هم گوشیای جدید دستشون نیسفکر نکنم
اف ۶ هم خیلی دیر اومد
اگر سامسونگ بود روز بعد معرفی یا همون روز تو ایران موجود بود![]()
من و تو اون مشکل رام چین رو حل نکردیم با هم هنوزاین گوشی ها به نسبت قیمت واقعا ارزش خرید دارن.
Iqoo neo 10 pro plus
Iqoo neo 10
OnePlus ace 5 ultra
OnePlus ace 5 Pro
OnePlus ace 5
Honor gt pro
Honor gt
تو لول های بالا واسه عکاسی
Vivo x200s
Oppo find x8s plus
مرز باز بشه میشه سفارش داد و واقعا جسد اینا ارزش داره به همرده های قیمتیشون تو بازار ما.
من و تو اون مشکل رام چین رو حل نکردیم با هم هنوز
تا حالا کسی ace5 رو نگرفته روش رام گلوبال بزنه ؟
فردا nord5 معرفی میشه ایشالا سریع وارد بشه بخرمش
روی رام چین کسی یا خودت رام گلوبال نزدین ؟من با رم چین هایی که کار کردم مشکلی نداشتم (realme, OnePlus, iqoo, vivo, nubia, zte, honor)
دیگه کار با زبون انگلیسی رو بلدیم و فکر نکنم مشکلی باشه.
میمونه حذف برنامه های چینی پیشفرض و نصب گوگل پلی، که اینم کار سختی نیست.
این دو مورد ارزش تفاوت ۲۰۰ دلاری رو نداره؟
یا بعضی مدل ها که کلا گلوبال نداره؟
اینا که دوربین تعطیل هستند.سلام
بین شیائومی Poco X7 Pro و Redmi Note 14 Pro کدم یکی بهتره؟
حافظه برام مهمه، دوربین و باتری.
اون قیافه و محل قرارگیری دوربینهای نت 14 رو نمیتونم دوست داشته باشم اصلا.
من نه با همون چین راحتم.روی رام چین کسی یا خودت رام گلوبال نزدین ؟
من میخوام poco x7 pro بخرم. ولی چون بنظرتون دوربینش تعطیله چه گزینه ای مد نظرتونه؟ تو همین رنج قیمت - برام سرعت و موندگاری گوشی هم مهمهاینا که دوربین تعطیل هستند.
من میخوام poco x7 pro بخرم. ولی چون بنظرتون دوربینش تعطیله چه گزینه ای مد نظرتونه؟ تو همین رنج قیمت - برام سرعت و موندگاری گوشی هم مهمه
ممنون
A56من میخوام poco x7 pro بخرم. ولی چون بنظرتون دوربینش تعطیله چه گزینه ای مد نظرتونه؟ تو همین رنج قیمت - برام سرعت و موندگاری گوشی هم مهمه
ممنون