راهنمایی برای خرید موبایل

این دوتا سایت که گفتی نمیدونم چرا گلوبال وارد نمیکنن

پس حسابی الان راضی هستی
ناتینگ رابط کاربریش خیلی روونه ولی تو ایران گرونه داشتم 3a رو میدیدم حدود 44 هستش که واقعا زیاده ولی گوشیاش تو همه بخشا نسبتا خوبه

x7 pro کسی نداشته ؟چنتا سوال بپرسم

گلوبال اصلا به صرفه نیست گاهی تا 200 دلار اختلاف قیمت دارن!
200 دلار اضافه بدی واسه چهارتا پیشفرض گوگل که خودتم میتونی نصبشون کنی?!

الان ایفون مدل جدید غیر رجیستر راحت میشه گیر اورد !؟

یه جوری در مورد این چینی هایی که از سایت میشه خوش قیمت خرید گفتید من حس کردن با ۳۰ -۲۰ میشه فیل کش خرید:|
اینام که زدن تو نخ ۷۰-۶۰ تومنی !
البته خوب واقعا با همین قیمت ها هم چیزهایی ارائه میدن که ۸۰ تومن تو فلگ شیپ ها هم نمیشه خرید ! صفحه ۱۴۴ ltpo و باتری کربنی !

شما لیست ایکو ها رو ببین
گوشی ویوو | گوشی vivo | واردکننده برند ویوو | پرفروش ترین مدل های ویوو

مشخصات رو ببین که با چه قیمتی چی تحویل میگیری.
بعد با بازار داخل و گزینه های انتخابی مقایسه کن.

گلوبال اصلا به صرفه نیست گاهی تا 200 دلار اختلاف قیمت دارن!
200 دلار اضافه بدی واسه چهارتا پیشفرض گوگل که خودتم میتونی نصبشون کنی?!

شما لیست ایکو ها رو ببین
گوشی ویوو | گوشی vivo | واردکننده برند ویوو | پرفروش ترین مدل های ویوو

مشخصات رو ببین که با چه قیمتی چی تحویل میگیری.
بعد با بازار داخل و گزینه های انتخابی مقایسه کن.
من‌اخر‌حرف هام یه اصلاحیه هم زدم
خیلی چیزهای ترغیب کننده ای دارند و واقعا هم خوب اند اما هنوز تو مخیله ادم نمیگنجه برای گوشی های چینی که قرار بود اقتصادی طور باشند نزدیک هزار چوق پول بدی :|

• Like
Reactions: IMANOKA and all4u
من‌اخر‌حرف هام یه اصلاحیه هم زدم
خیلی چیزهای ترغیب کننده ای دارند و واقعا هم خوب اند اما هنوز تو مخیله ادم نمیگنجه برای گوشی های چینی که قرار بود اقتصادی طور باشند نزدیک هزار چوق پول بدی :|

خب اقتصادی هستن دیگه.
الان snapdragon 8 elite رو روی برندهای مطرح ببین چند قیمت میدن.
یا dimensity 9400 رو.

اون ایکو که گفتم با سود فروشنده داخلی اون قیمت درمیاد که له میکنه همه رو.
شارژر ۱۲۰ بهت میده تو پک
صفحه ۱۴۴ ltpo
5سال هم ساپورت نرم افزار

عین بعضی ها هم اپدیت نمیده عمدی باتری رو نابود کنه یا مثل اونیکی اپدیت بده یهو ۲۰ درصد بره رو مصرف باتری!

میگم من که خودم دیگه محاله
از سامسونگ یا شیائومی گوشی بگیرم و ترجیحم همین چینی ها هست.
زد تی ای هیولاست.
ویوو و زیر برندش ایکو عالی ان.
اوپو هم عالیه فقط یخورده قیمتاش به نسبت بالاتره
وان پلاس خوبه.
ریلمی عالیه ولی قفل شبکه ش رو مخه، البته بست چاینا میگه قفل رو انلاک میکنن و میفرستن که اگه واقعا بدون مشکل بشه عالیه.

این برند ها کلی محصول مناسب مصرف کننده رو هر سال تولید میکنن با قیمت خوب و تجربه هر کدوم از اینا واسه من عالی بوده.

• Like
Reactions: all4u and NERO 7
خب اقتصادی هستن دیگه.
الان snapdragon 8 elite رو روی برندهای مطرح ببین چند قیمت میدن.
یا dimensity 9400 رو.

اون ایکو که گفتم با سود فروشنده داخلی اون قیمت درمیاد که له میکنه همه رو.
شارژر ۱۲۰ بهت میده تو پک
صفحه ۱۴۴ ltpo
5سال هم ساپورت نرم افزار

عین بعضی ها هم اپدیت نمیده عمدی باتری رو نابود کنه یا مثل اونیکی اپدیت بده یهو ۲۰ درصد بره رو مصرف باتری!

میگم من که خودم دیگه محاله
از سامسونگ یا شیائومی گوشی بگیرم و ترجیحم همین چینی ها هست.
زد تی ای هیولاست.
ویوو و زیر برندش ایکو عالی ان.
اوپو هم عالیه فقط یخورده قیمتاش به نسبت بالاتره
وان پلاس خوبه.
ریلمی عالیه ولی قفل شبکه ش رو مخه، البته بست چاینا میگه قفل رو انلاک میکنن و میفرستن که اگه واقعا بدون مشکل بشه عالیه.

این برند ها کلی محصول مناسب مصرف کننده رو هر سال تولید میکنن با قیمت خوب و تجربه هر کدوم از اینا واسه من عالی بوده.
البته یه ایرادی هم دارند
مصرف کننده اول و اخرش میشی خودت! بعید میدونم بازار دست دوم خوبی داشته باشه

البته یه ایرادی هم دارند
مصرف کننده اول و اخرش میشی خودت! بعید میدونم بازار دست دوم خوبی داشته باشه
اره به نسبت بقیه سخت فروش میرن.
ولی من هر چی اگهی زدم نهایت بعد از ۳ هفته فروش رفته که اونم گیمینگ بود یخورده طول کشید.

بقیه که دو هفته کمتر فروش میرن.
کسایی که میدونن و میخونن که چه جواهری هستن میخرن.
بازم میگم گوشی های چینی با رم چین بدرد تازه کار جماعت نمیخوره
یعنی مثلا کسی بخواد واسه افراد سن بالا بخره
چون جز انر هیچکدوم منو پارسی ندارن و ممکنه واسشون سخت باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: IMANOKA and NERO 7
الان ایفون مدل جدید غیر رجیستر راحت میشه گیر اورد !؟

یه جوری در مورد این چینی هایی که از سایت میشه خوش قیمت خرید گفتید من حس کردن با ۳۰ -۲۰ میشه فیل کش خرید:|
اینام که زدن تو نخ ۷۰-۶۰ تومنی !
البته خوب واقعا با همین قیمت ها هم چیزهایی ارائه میدن که ۸۰ تومن تو فلگ شیپ ها هم نمیشه خرید ! صفحه ۱۴۴ ltpo و باتری کربنی !
ایفونا از ۱۴ تا ۱۶ همه هم رجیستر شده هم رجیستر نشدشون پره راحت گیرمیاد ۱۴-۱۵ هارو که اکثرا اصلا رجیستر نکردن همونجوری میفروشن بار های اک هم هنوز تو بازار هست

اندرویدا نسبت به قیمتشون امکانات بیشتر میدن ازون طرف ایفون برتری های خودشو داره من خودم چند وقته تو فکرمه یه میان رده اندروید بگیرم برای تنوع چون از ایفون خسته شدم ios 26 هم تنها چیز جذابش کارپلی جدید بود و بس این فست شارژای ۱۲۰ واتی هم اصلی ترین دلیلی بود که تو فکرم افتاده ولی هنوز نتونستم خودمو فانع کنم دوباره اندروید بگیرم هر برندی رو نگاه میکنم ایرادات ریز داره که تا درمورد همون موضوع سرچ نکنی نمیفهمی همین نوبیا که دوستمون گفت رو من شدیدا جذب صفحه نمایش یکدستش شدم ولی جدا ازینکه کیفیت سلفیش فاجعس تو فیس انلاک هم مشکل داره و ایرادات نرم افزاری هم گفتن داره که حالا اونو فاکتور میگیریم
و اینکه تازه داشتم نرم میشدم که همکارمون یه s24fe گرفت سنش زیاده داد من راه اندازی و کاراشو انجام بدم حالم بهم خورد واقعا نصب اپدیتاش انقدر طولانی بود که یاد زمان ایفون ۶ افتادم و یه مورد دیگه هم شاید من اشتباه کنم و این همکارمون چندباری که جلو من انجام داد بد گرفت ولی انگار فیس انلاک اندرویدا هنوزم مثل قدیم اشغاله باورم نمیشه از زمان ایفون ایکس چندین سال میگذره هنوز انگار نتونستن یه سیستم امن و سریع که همه جا کار کنه مثل اون پیاده کنن ایکس از همون سال که اومد فیس ای دی بی نقص و شاهکاری داشت هنوزم لعنت میفرستم به اون سامسونگ نوت ۸ که بجای ایکس گرفتم و پشیمون شدم با صرر برگشتم رو ایغون

ایفونا از ۱۴ تا ۱۶ همه هم رجیستر شده هم رجیستر نشدشون پره راحت گیرمیاد ۱۴-۱۵ هارو که اکثرا اصلا رجیستر نکردن همونجوری میفروشن بار های اک هم هنوز تو بازار هست

اندرویدا نسبت به قیمتشون امکانات بیشتر میدن ازون طرف ایفون برتری های خودشو داره من خودم چند وقته تو فکرمه یه میان رده اندروید بگیرم برای تنوع چون از ایفون خسته شدم ios 26 هم تنها چیز جذابش کارپلی جدید بود و بس این فست شارژای ۱۲۰ واتی هم اصلی ترین دلیلی بود که تو فکرم افتاده ولی هنوز نتونستم خودمو فانع کنم دوباره اندروید بگیرم هر برندی رو نگاه میکنم ایرادات ریز داره که تا درمورد همون موضوع سرچ نکنی نمیفهمی همین نوبیا که دوستمون گفت رو من شدیدا جذب صفحه نمایش یکدستش شدم ولی جدا ازینکه کیفیت سلفیش فاجعس تو فیس انلاک هم مشکل داره و ایرادات نرم افزاری هم گفتن داره که حالا اونو فاکتور میگیریم
و اینکه تازه داشتم نرم میشدم که همکارمون یه s24fe گرفت سنش زیاده داد من راه اندازی و کاراشو انجام بدم حالم بهم خورد واقعا نصب اپدیتاش انقدر طولانی بود که یاد زمان ایفون ۶ افتادم و یه مورد دیگه هم شاید من اشتباه کنم و این همکارمون چندباری که جلو من انجام داد بد گرفت ولی انگار فیس انلاک اندرویدا هنوزم مثل قدیم اشغاله باورم نمیشه از زمان ایفون ایکس چندین سال میگذره هنوز انگار نتونستن یه سیستم امن و سریع که همه جا کار کنه مثل اون پیاده کنن ایکس از همون سال که اومد فیس ای دی بی نقص و شاهکاری داشت هنوزم لعنت میفرستم به اون سامسونگ نوت ۸ که بجای ایکس گرفتم و پشیمون شدم با صرر برگشتم رو ایغون
s24 fe چجوری بود واقعا ؟من دوتا گزینه ای که دارم بهش فکر میکنم یکی همینه یکیم x7 pro یعنی این جنگه باعث شد نگیرم
دوتا گوشی poco f7 که تازه معرفی شد و one plus nord5 هم که هفته بعد معرفی میشه هم میتونه باعث بشه براشون صبر کنم

s24 fe چجوری بود واقعا ؟من دوتا گزینه ای که دارم بهش فکر میکنم یکی همینه یکیم x7 pro یعنی این جنگه باعث شد نگیرم
دوتا گوشی poco f7 که تازه معرفی شد و one plus nord5 هم که هفته بعد معرفی میشه هم میتونه باعث بشه براشون صبر کنم
من استفاده نکردم فقط راه اندازی و اپدیتاشو انجام دادم براش برای همین نمیتونم نظری بدم خیلی سال هم هست از اندروید دور بودم فقط نسبت به ایفون این دو مورد که گفتم تو همون راه اندازی اولیه شدیدا به چشم میومد که فکرم نمیکنم محدود به سامسونگ باشه درکل اینجور که از بازخوردا بطور کلی تو خریدارا دیده میشه میگن گوشی خوبیه
یه نقد دیگه که میتونم بهش بکنم فست شارژ ۲۵ واتیشه این مشکلو من با ایفونم دارم (دروافع بزرگترین مشکلمه) الان دیگه اکثر میان رده های چینی ۱۲۰ واتی هستن

اره به نسبت بقیه سخت فروش میرن.
ولی من هر چی اگهی زدم نهایت بعد از ۳ هفته فروش رفته که اونم گیمینگ بود یخورده طول کشید.

بقیه که دو هفته کمتر فروش میرن.
کسایی که میدونن و میخونن که چه جواهری هستن میخرن.
بازم میگم گوشی های چینی با رم چین بدرد تازه کار جماعت نمیخوره
یعنی مثلا کسی بخواد واسه افراد سن بالا بخره
چون جز انر هیچکدوم منو پارسی ندارن و ممکنه واسشون سخت باشه.
مشکلات رام چین چیا هستن؟ من امروز اخبار معرفی پوکو اف۷ رو دیدم یجورایی جذبش شدم بعد که فهمیدم نسخه گلوبال باتری ضعیفتره داره خورد تو ذوقم بعدش فهمیدم ردمی توربو ۴ پرو نسخه چین همون گوشیه (با تشکر از پیچیدگی شرکتای چینی) بعد از hyperos 2 میگن بوت لودرشون خیلی سختتر از قدیم انلاک میشه و احتمال داره بعد اومدن اف۷ نشه کاستوم رام گلوبال رو ریخت این دیر اومدن نوتیفیکیشنا رو رام چین هم شنیدم که نمیدونم چیه دقیقا
درکل بعد انجام کاراش میشه راحت بدون مشکل استفادش کرد یا اذیت داره؟ چون بست چاینا اینو داره ۲۷ تومن نسخه رم۱۶ هم ۳۰ تومن رجیسترشم فکر نکنم بیشتر از ۵ تومن بشه (؟)
و کلا اگه کسی اطلاعی داره بگه چجور گوشی هست ارزش خرید داره یا نه اصلا؟ من قصد خرید نداشتم میخواستم صبر کنم ایفونای جدید معرفی بشن که ببینم امسال اپگرید میکنم یا نه و اگه خواستم اپگرید کنم بدون رجیستر بگیرم با یه اندروید مید رنج بجای هزینه رجیستری چون محل کارمم این هفته مودم گذاشتم دیگه عملا به نت سیم کارت هم احتیاجی پیدا نمیکنم درطول روز ولی این باتری ۷۵۵۰ میلی آمپری توربو ۴ پرو وسوم کرد حالا اگه گزینه بهتری هم هست بگید چک کنم بیشتر دنبال اینم یکی از گوشیای شیا و زیر مجموعه هاشو تست کنم دوربین که عملا استفادم نمیشه گیم هم کلا رو گوشی نمیزنم اولویتم باتری بود و داشتن فست شارژ که این باتری ۷۵۵۰ میلی و فست شارژ ۹۰ واتی این گوشی بیشتر از همه توجهمو جلب کرد
یه سوال دیگه الان دلار تازه یکی دو روزه ریزش داشته این ۲۷ تومن بست چاینا فکر میکنید کف قیمتش باشه یا ممکنه بازم پایینتر قیمت بزنه؟

مشکلات رام چین چیا هستن؟ من امروز اخبار معرفی پوکو اف۷ رو دیدم یجورایی جذبش شدم بعد که فهمیدم نسخه گلوبال باتری ضعیفتره داره خورد تو ذوقم بعدش فهمیدم ردمی توربو ۴ پرو نسخه چین همون گوشیه (با تشکر از پیچیدگی شرکتای چینی) بعد از hyperos 2 میگن بوت لودرشون خیلی سختتر از قدیم انلاک میشه و احتمال داره بعد اومدن اف۷ نشه کاستوم رام گلوبال رو ریخت این دیر اومدن نوتیفیکیشنا رو رام چین هم شنیدم که نمیدونم چیه دقیقا
درکل بعد انجام کاراش میشه راحت بدون مشکل استفادش کرد یا اذیت داره؟ چون بست چاینا اینو داره ۲۷ تومن نسخه رم۱۶ هم ۳۰ تومن رجیسترشم فکر نکنم بیشتر از ۵ تومن بشه (؟)
و کلا اگه کسی اطلاعی داره بگه چجور گوشی هست ارزش خرید داره یا نه اصلا؟ من قصد خرید نداشتم میخواستم صبر کنم ایفونای جدید معرفی بشن که ببینم امسال اپگرید میکنم یا نه و اگه خواستم اپگرید کنم بدون رجیستر بگیرم با یه اندروید مید رنج بجای هزینه رجیستری چون محل کارمم این هفته مودم گذاشتم دیگه عملا به نت سیم کارت هم احتیاجی پیدا نمیکنم درطول روز ولی این باتری ۷۵۵۰ میلی آمپری توربو ۴ پرو وسوم کرد حالا اگه گزینه بهتری هم هست بگید چک کنم بیشتر دنبال اینم یکی از گوشیای شیا و زیر مجموعه هاشو تست کنم دوربین که عملا استفادم نمیشه گیم هم کلا رو گوشی نمیزنم اولویتم باتری بود و داشتن فست شارژ که این باتری ۷۵۵۰ میلی و فست شارژ ۹۰ واتی این گوشی بیشتر از همه توجهمو جلب کرد
یه سوال دیگه الان دلار تازه یکی دو روزه ریزش داشته این ۲۷ تومن بست چاینا فکر میکنید کف قیمتش باشه یا ممکنه بازم پایینتر قیمت بزنه؟

ببین قدیم ها نمیشد برنامه های پیشفرض شون رو کامل پاک کرد ولی الان راحت انجام میشه.

من الان تو realme و zte و vivo و iqoo همچین مشکلی ندارم و همه برنامه هاشون رو میشه پاک کرد.
الان مشکلی که هست توی گوشی ها نمیشه اکانت های برند گوشی رو ساخت مثلا اکانت zte رو تو نسخه چین، چون باید موبایل شماره واسه چین باشه.

ولی خیلی راحت شما گوگل پلی رو دانلود میکنی و نصب میکنی و دسترسی بهش میدی و از گوگل هر برنامه ای رو که دوست داری روش نصب میکنی و این خودش یه مزیته که مجبور نیستی کلی اپ گوگل رو داشته باشی که ممکنه اصلا هم به کارت نیاد.
پیش فرض هارو هم تنظیم میکنی و دیگه فرقی با گلوبال نداره مثلا مرورگر یا مسیج یا تلفن و ....
مزیت هاشونم اپدیت های سریعتر و معمولا ظرفیت های باتری بالاتره حتی تو بعضی موارد ورژن بلوتوث بالاتر هم دارن یا شارژر سریعتر.
کلا واسه ورژن چین سنگ تموم میزارن.

فقط حتمن از kimovil باند های پشتیبانی کننده رو واسه ایران چک کنید که مشکل نخورید تو انتن دهی.
من مشکلی ندارم با رم چین و به نسبت قیمت خیلی بصرفه تر از گلوبال هست.

تجربه ای از رم چین شیائومی ندارم متاسفانه.

از ای سی مویابل هم قیمت بگیرید برای خرید.

آخرین ویرایش:
ببین قدیم ها نمیشد برنامه های پیشفرض شون رو کامل پاک کرد ولی الان راحت انجام میشه.

من الان تو realme و zte و vivo و iqoo همچین مشکلی ندارم و همه برنامه هاشون رو میشه پاک کرد.
الان مشکلی که هست توی گوشی ها نمیشه اکانت های برند گوشی رو ساخت مثلا اکانت zte رو تو نسخه چین، چون باید موبایل شماره واسه چین باشه.

ولی خیلی راحت شما گوگل پلی رو دانلود میکنی و نصب میکنی و دسترسی بهش میدی و از گوگل هر برنامه ای رو که دوست داری روش نصب میکنی و این خودش یه مزیته که مجبور نیستی کلی اپ گوگل رو داشته باشی که ممکنه اصلا هم به کارت نیاد.
پیش فرض هارو هم تنظیم میکنی و دیگه فرقی با گلوبال نداره مثلا مرورگر یا مسبج یا تلفن و ....
مزیت هاشونم اپدیت های سریعتر و معمولا ظرفیت های باتری بالاتره حتی تو بعضی موارد ورژن بلوتوث بالاتر هم دارن یا شارژر سریعتر.
کلا واسه ورژن چین سنگ تموم میزارن.

فقط حتمن از kimovil باند های پشتیبانی کننده رو واسه ایران چک کنید که مشکل نخورید تو انتن دهی.
من مشکلی ندارم با رم چین و به نسبت قیمت خیلی بصرفه تر از گلوبال هست.

تجربه ای از رم چین شیائومی ندارم متاسفانه.

از ای سی مویابل هم قیمت بگیرید برای خرید.
ای سی قیمت زده و فضاییه نمیدونم با چه منطقی گوشی که بست چاینا میده ۲۷ رو زده ۴۲ تومن بست چاینا میخواستم امروز ثبت سفارش کنم که متاسفانه نسخه رم ۱۶ رو پاک کرد شانس من یه روز زودتر تصمیم خرید میگرفتم خریده بودمش فعلا بیخیالش شدم تا بعدا ببینم همون قیمت امکان سفارش میده یا نه من فقط به دوتا چیز رام گلوبال شیا شک دارم یکی اینکه خیلی جاها دیدم مشکل نوتیفیکیشن دارن و دیر میاد یا نمیاد یکی هم ظاهرا اندروید اتو رو نسخه چین نیست اینم شما تست نکردی که به مانیتور ماشین وصل میشه اندروید اتوشون یا نه؟
کلا وضعیت عجیبی دارن گوشیای چینی اینم احتمال خیلی زیاد بگیرم میدونم قراره اذیتای خودشو داشته باشه بخاطر رام چین بودنش ولی چون برای گوشی دوم میخوامش زیادم مهم نیست فقطم جذب باطری و فریم المینیومیش شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or