راهنمایی برای خرید موبایل

این اپدیت جدید خیلی بدجور به باطری موبایل گند زده.
چند وقت گذشته از آپدیت کردنش؟ چون می گن تا چند هفته حتی ممکنه طول بکشه تا بهینه بشه.
من خودم یه تبلت s9 دارم نزدم آپدیتو.
----------
کسی هست که یک یشتر از یک ماه از آپدیت کردن گوشیش به one ui 7 و اندروید15 گذشته باشه، نظرش چیه در مورد تغییر میزان شارژدهی

چند وقت گذشته از آپدیت کردنش؟ چون می گن تا چند هفته حتی ممکنه طول بکشه تا بهینه بشه.
من خودم یه تبلت s9 دارم نزدم آپدیتو.
----------
کسی هست که یک یشتر از یک ماه از آپدیت کردن گوشیش به one ui 7 و اندروید15 گذشته باشه، نظرش چیه در مورد تغییر میزان شارژدهی
همون موقع که این اپدیت مزخرف رو دادن.

همون موقع که این اپدیت مزخرف رو دادن.
چند تا تیپ هست میگم انجام بده ببین برات تغییری میکنه
از ریکاوری مد گزینه wipe partition رو بزن.
گزینه Battery Protection و Adaptive Power Saving رو خاموش کن.
بعد باتری رو کالیبره کن دو سه بار (این کالیبره رو حتما انجام بده، از گوشی انقدر استفاده کن تا خاموش شه بعدش بزن به شارژ تا 100 درصد بشه)
ببین تغییری میکنه؟

بچها واقعا s24fe اینقد باتریش داغونه یا با اپدیت اینقد خراب شده ؟جزو گزینه هام بود برا خرید
این pocof7 poco f7 pro کسی نمیدونه کی وارد بازار میشه ؟

دیگه اگه بخواد این کارارو بکنه چرا اصلا رفته اینهمه پول گوشی داده :D
سامسونگ از نرم افزاری هنوزم به اون پایداری مناسب نرسیده،یادمه قدیم هم تاچ ویز همین بود
وان یو آی خیلی بهتر شد ولی هنوزم جای کار داره
گندی هم که سر عرضه وان یو آی ۷ زد از یاد هیچکس نمیره
من وسوسه شده بودم a56 بگیرم خوب شد بجاش ناتینگ گرفتم
ترکیبی از پایداری باطری و سرعت رابط کاربری
a56 باتریش 5000 ولی نمیدونم با اپدیت چطور شده
کدوم مدل از ناتینگ رو گرفتی ؟

• Like
Reactions: Love Console
بچها واقعا s24fe اینقد باتریش داغونه یا با اپدیت اینقد خراب شده ؟جزو گزینه هام بود برا خرید

بیا واسه منو بخر😁
با گلس و دو تا قاب و شارژر
دو تومن زیر قیمت اکبند بهت میدم 😅

کلا سامسونگ واسه من کنسل شد.
شیائومی هم بی خیالشم.

ترجیح من فقط ایکو و ریلمی.

• Like

من مدل 2a plus گرفتم
بدرد بازی کردن نمیخوره
باطریشم خیلی خوبه
اما خب اولاشه طبیعتاً باید خوب باشه

• Like
بیا واسه منو بخر😁
با گلس و دو تا قاب و شارژر
دو تومن زیر قیمت اکبند بهت میدم 😅

کلا سامسونگ واسه من کنسل شد.
شیائومی هم بی خیالشم.

ترجیح من فقط ایکو و ریلمی.
تو چرا s24 fe خریدی؟ و اینکه فک میکنم گوشیای بعدیش خوب باشه ولی من دیگه خیلی نمیتونم صبر کنم
نظرتون راجع به x7 pro چیه ؟
اگه ریلمی موجو بود تو خریدش شک نمیکردم مخصوصا این جدیدا 7 and 7T

امروز اومدم یه تست انجام دادم ببینم وضعیت باطری s24 fe چطوره.
برای مقایسه یه گوشی سامسونگ m21 قدیمی دارم حدود ۴ سال و خورده ای کار کرده با باطری ۶۰۰۰mah که در شرایط خوبی نگهش داشتم.

البته این رو باید لحاظ کرد که این مقایسه شاید عجیب به نظر بیاد ولی شرایط به این شکله:

گوشی m21 با باطری ۶۰۰۰ و ریفرش ریت پایین تر و چیپست ضعیف تر و قدیمی تر

گوشی s24 Fe با باطری ۴۷۰۰ اما ریفرش ریت بالاتر و چیپست قوی تر و تشنه تر برای استفاده منابع

تست شبیه ساز psp انجام دادم (چون اون گوشی قدیمی شبیه ساز بالاتر رو جواب نمی‌داد) اما تو هر دو گوشی تنظیمات رو بالا بردم طوری که گوشی قدیمی ۱۷fps شد تحت فشار شدید (و عملا غیر قابل بازی) و گوشی s24 روی ۶۰ فریم ثابت و اصلا بدون فشار که طبیعی هم هست چون قوی تره. مصرف باطری هر دو گوشی در این شرایط تقریبا یکسان (البته خیلی ریز بهتر در گوشی s24) بود.

تست وب گردی و تماشای آنلاین ویدیو و استفاده از GPS هم داشتم باز هم تقریبا برابر بود.

البته اضافه کنم من گوشی s24 رو آپدیت نکردم و همون اندروید ۱۴ هستش.
گوشی m21 هم اوایل یکبار به اندروید ۱۱ آپدیت کرده بودم و دیگه ارتقا نداده بودم.

پ ن: شبیه ساز سوییچ رو هم که با s24 fe تست کردم میانگین کارکرد باطری حدود ۲۴ تا ۲۵ درصد هست (تقریبا ۳ درصد در هر ۷ تا ۸ دقیقه) که با توجه به پر فشار بودن شبیه ساز سوییچ نسبت به بازی های اندرویدی به نظرم اوکی بود.

آخرین ویرایش:
امروز اومدم یه تست انجام دادم ببینم وضعیت باطری s24 fe چطوره.
برای مقایسه یه گوشی سامسونگ m21 قدیمی دارم حدود ۴ سال و خورده ای کار کرده با باطری ۶۰۰۰mah که در شرایط خوبی نگهش داشتم.

البته این رو باید لحاظ کرد که این مقایسه شاید عجیب به نظر بیاد ولی شرایط به این شکله:

گوشی m21 با باطری ۶۰۰۰ و ریفرش ریت پایین تر و چیپست ضعیف تر و قدیمی تر

گوشی s24 Fe با باطری ۴۷۰۰ اما ریفرش ریت بالاتر و چیپست قوی تر و تشنه تر برای استفاده منابع

تست شبیه ساز psp انجام دادم (چون اون گوشی قدیمی شبیه ساز بالاتر رو جواب نمی‌داد) اما تو هر دو گوشی تنظیمات رو بالا بردم طوری که گوشی قدیمی ۱۷fps شد تحت فشار شدید (و عملا غیر قابل بازی) و گوشی s24 روی ۶۰ فریم ثابت و اصلا بدون فشار که طبیعی هم هست چون قوی تره. مصرف باطری هر دو گوشی در این شرایط تقریبا یکسان (البته خیلی ریز بهتر در گوشی s24) بود.

تست وب گردی و تماشای آنلاین ویدیو و استفاده از GPS هم داشتم باز هم تقریبا برابر بود.

البته اضافه کنم من گوشی s24 رو آپدیت نکردم و همون اندروید ۱۴ هستش.
گوشی m21 هم اوایل یکبار به اندروید ۱۱ آپدیت کرده بودم و دیگه ارتقا نداده بودم.

پ ن: شبیه ساز سوییچ رو هم که با s24 fe تست کردم میانگین کارکرد باطری حدود ۲۴ تا ۲۵ درصد هست (تقریبا ۳ درصد در هر ۷ تا ۸ دقیقه) که با توجه به پر فشار بودن شبیه ساز سوییچ نسبت به بازی های اندرویدی به نظرم اوکی بود.
مشکل اصلی مصرف باتری مال one ui 7 هست که تقریبا صدای همه صاحبان سامسونگ رو در آورده توی اینترنت!
از s21 بگیر تا s25 صداشون در اومده

مشکل اصلی مصرف باتری مال one ui 7 هست که تقریبا صدای همه صاحبان سامسونگ رو در آورده توی اینترنت!
از s21 بگیر تا s25 صداشون در اومده
پس خدا رو شکر آپدیت نکردم. کلا راحت سمت آپدیت نمیرم. اگر آپدیت خوب و ثابت (مثل تغییر اندروید ۱۰ به ۱۱) پیش بیاد که عملکرد گوشی رو واقعا بهینه تر کرد اون موقع شاید یه چیزی.
البته چون مشکل one ui 7 همه گیر هستش حتما سامسونگ تو آپدیت بعدی درستش میکنه.

آخرین ویرایش:
من اصلا برام الویت اینا نبود
بعد سالها سپری کردن روی شیائومی
دلم میخواست جایی برم که تجربه روونی بهم بده
حالا چیپست اصلا چیپست داریا همراه :D
چقد خوبه که تکلیفت معلوم بوده :D
چه مدلی از شیا داشتی ؟با هایپر2 کار کردی ؟
و الان بطور کلی راضی هستی ؟چند افتاد برات ؟

• Like
چقد خوبه که تکلیفت معلوم بوده :D
چه مدلی از شیا داشتی ؟با هایپر2 کار کردی ؟
و الان بطور کلی راضی هستی ؟چند افتاد برات ؟
من اف ۵ داشتم
سالهای سالم شیا داشتم
خودم آنلاکش کردم و زودتر از خیلیا هایپر ۲ ریختم
بارها هم اندروید خام ریختم
من میخواستم یچیز جدید تست کنم که متفاوت باشه
درکل آره خوبه بین این و سامسونگ مونده بودم که هنوزم نمیتونم با نرم افزار سامسونگ کنار بیام و میدونم بعد یه مدتی کند میشه
برای من افتاد فکر کنم ۳۲

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or