راهنمایی برای خرید موبایل

قطعاً با قیمت نجومی میاد
چون وارد کننده این برند ها خیلی کمتر از سامسونگ و شیائومیه
میشه امیدوار بود بعد مدتی قیمتش افت کنه

پیش فرض دیگه همه میدونیم چیزی قرار نیست ارزون بشه بحث اینه یه جوری قیمت ها رو میبرن بالا که هرطور حساب کنی جور در نمیاد.
یکی از بچه ها چند صفحه قبل حساب کرد که از خارج بیاری با ریجستری و .. چقدر کمتر از داخل میشه.
فکر کن یارو گفته چون این جدیده باید گرون باشه !!

واردات موبایل با دلار ۷۰ هزار تومانی فروش با دلار ۱۰۰ هزار تومانی

رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند:

اگرچه بازار آزاد ارز طی یک ماه اخیر افزایش شدیدی را تجربه کرده؛ اما نرخ دلار مبادله‌ای طی این مدت کمتر از ۳ درصد رشد داشته است. با وجود این ثبات نسبی در بازار ارز مبادله‌ای، اما اقلامی که با این ارز وارد کشور می‌شود از جمله تلفن همراه، طی ۱۵ روز اخیر بین ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

این یعنی کالاهایی که اکنون با دلار حدود ۷۰ هزار تومانی وارد کشور شده است؛ با دلار تقریباً ۱۰۰ هزار تومانی به دست مصرف کننده می‌رسد. اتفاقی که کاملاً با فلسفه راه‌اندازی مرکز مبادله در تضاد است. چرا وقتی منشأ ارز کالا فقط در حد ۳ درصد افزایش داشته است؛ آن کالا باید حداقل ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد؟/ مهر

نتایج باتری a56 هم اومد و یخورده مقایسه ش با s24 fe میتونه جالب باشه.
تو تموم بخش های دیگه تکلیف مشخصه که fe سرتره، فقط میمونه بحث باتری
که تو عکس ها نتیجه جالب شده.

Screenshot_20250330_184434~2.jpg
زمان بازی با a56 با باتری حجیم تر و پردازنده ضعیف تر به طرز عجیبی از fe کمتر شده
۵.۵۲ در مقابل ۷.۱۷ !!!
تو مکالمه هم حدود 4 ساعت زودتر خالی کرده.

تو وب گردی 2 ساعت بهتر و تو پخش محتوا هم ۱ ساعت بهتره.
خیلی نتایج عجیبه واقعا.
Screenshot_20250330_184449~2.jpg
تو شارژ ۰ تا ۱۰۰ هم با اینکه ۴۵ وات هست a56 و s24 fe از شارژ ۲۵ وات پشتیبانی میکنه ولی اختلاف فول شدن فقط ۳ دقیقه هست!!! اونم به نفع fe
البته ۳۰۰ میلی امپر بیشتره a56 ولی من توقعم حداقل ۲۰ دقیق سریعتر شدن بود به نفع ش.

با توجه به اختلاف قیمت اصلا و ابدا خرید a56 کار درستی نیست و بنظرم کسی قصد خرید داره یه مقدار پول رو بیشتر کنه و بره سراغ s24 fe همه جوره برد کرده.

آخرین ویرایش:
کلا از چند روز مونده به عید قیمتا نجومی رفت بالا من قصد خرید s24 fe داشتم که اونم قیمتش سر به فلک کشید
دقیقا مثل خودم.
الان هم که ماشاالله قیمت‌های مسخره.

راستی برای تو همین رنج قیمت سامسونگ s24 fe گزینه دیگه ای هم هست برای کسی که بازی آنلاین با گوشی نمیزنه اما مثلا بازی‌های آفلاین یا شبیه سازهای کنسولی (مثل سوییچ، گیم کیوب، ...) رو با گوشی بخواد اجرا کنه؟ گوشی هم معمولا چند سال نگه میدارم!
راستش تا حالا گوشی های شیاومی هم نداشتم و فقط سامسونگ بوده.

• Like
Reactions: miladxyz2
دقیقا مثل خودم.
الان هم که ماشاالله قیمت‌های مسخره.

راستی برای تو همین رنج قیمت سامسونگ s24 fe گزینه دیگه ای هم هست برای کسی که بازی آنلاین با گوشی نمیزنه اما مثلا بازی‌های آفلاین یا شبیه سازهای کنسولی (مثل سوییچ، گیم کیوب، ...) رو با گوشی بخواد اجرا کنه؟ گوشی هم معمولا چند سال نگه میدارم!
راستش تا حالا گوشی های شیاومی هم نداشتم و فقط سامسونگ بوده.
داداش میدونی قیمتا بیخود رفته بالا آیفون ۱۳ یهو ۲۰ میلیون گرون شد من خودم عاشق گوشی کامپکت و کوچیک و خوشدست هستم ولی عملا نمیتونم بخرم دیگه چون زیر ۶۰ میلیون نیستن و دیگه شیامی ۱۴ گوشی فوق العاده ای هست یا s24 و ۲۵ ولی قیمتاشون خیلی مسخره شده من خودم الان هنوز s8 دارم هنوزم خدایش داره کارمو راه میدازه ولی دیگه مشخصه اخر عمرش هست برام برای شما هم اگر گیم میزنی poco x7 خوبه یا ۱۴t اینا رو میگن برای گیم خوبه

نتایج باتری a56 هم اومد و یخورده مقایسه ش با s24 fe میتونه جالب باشه.
تو تموم بخش های دیگه تکلیف مشخصه که fe سرتره، فقط میمونه بحث باتری
که تو عکس ها نتیجه جالب شده.

View attachment 373108
زمان بازی با a56 با باتری حجیم تر و پردازنده ضعیف تر به طرز عجیبی از fe کمتر شده
۵.۵۲ در مقابل ۷.۱۷ !!!
تو مکالمه هم حدود 4 ساعت زودتر خالی کرده.

تو وب گردی 2 ساعت بهتر و تو پخش محتوا هم ۱ ساعت بهتره.
خیلی نتایج عجیبه واقعا.
View attachment 373109
تو شارژ ۰ تا ۱۰۰ هم با اینکه ۴۵ وات هست a56 و s24 fe از شارژ ۲۵ وات پشتیبانی میکنه ولی اختلاف فول شدن فقط ۳ دقیقه هست!!! اونم به نفع fe
البته ۳۰۰ میلی امپر بیشتره a56 ولی من توقعم حداقل ۲۰ دقیق سریعتر شدن بود به نفع ش.

با توجه به اختلاف قیمت اصلا و ابدا خرید a56 کار درستی نیست و بنظرم کسی قصد خرید داره یه مقدار پول رو بیشتر کنه و بره سراغ s24 fe همه جوره برد کرده.
یه چیز رو متوجه نشدم خود s24 fe مگه از 45w پشتیبانی نمیکنه که اینا با 25 وات تست کردن ؟!

دوستان من یه ۱۴ پرومکس رجیستر شده دارم میخوام بفروشم واقعا نمیدونم قیمت معقول چی بذارم، رو سایتا میخوام برای فروش بذارم حوصله سر و کله زدن با مغازه دار ندارم.
به نظرتون ۱۰۰ تومن معقوله؟
ZAA باتری ۹۱٪
الان دیوار میبینم بدون رجیستر همه بالا ۷۵ گذاشتن با باتری زیر ۹۰٪
با خودم فکر کردم که من فقط ۳۰ پول رجیستر دادم اگه ۱۰۰ بذارم بازم زیر قیمته!
ولی خب هنوز به نظرم لعنتی خیلی گرونه!
خلاصه به نظر شما قیمت معقول چقده با توجه به تمیز بودن گوشی!
یا اگه خواستم به مغازه دار بفرشوم از چقد کمتر ندم که نره تو پاچه‌ام؟
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or