Call me Ellie
کاربر سایت
توی این رنج قیمت این انتخا بهترینه به نظرمممنون
تا 10 تومن مد نظرم هست . صفحه بزرگ و میزان عمر باتری هم زیاد باشه
توی این رنج قیمت این انتخا بهترینه به نظرمممنون
این رسما همون ردمی k70e عه که دیمنسیتی 8300 الترا رو داره. بین میان رده های مدیاتک این شدیدا پردازنده قدرنمندیه و اصلا کم نمیاره برای گنشین یا اینا. ارزش خریدش بالاست با توجه به قیمتش.بچه ها Poco X6 Pro خوبه واسه دوستم ک گنشین بازه بخرم ؟
بقیه گزینههای در این رنج هم تقریبا همین سایز صفحه نمایش دارند 6.6 تا 6.7. انتخابها note 11 pro plus و note 12 pro که هیچ کدوم تو شارژدهی به A34 نمیرسن. poco f4 هم هست که دیگه قدیمی شده و شارژدهیش در حد A34 نیست ولی مزیتش نسبت به اینا پردازندهشه.ممنون
اگر توانایی ارتقای 2.5 میلیونی بودجه داشته باشین این محصول از شیا بهترینه توی این رنجممنون
بردیا تو گوشی گیمینگ مهمتر از قدرت حفظ ثبات و راندمان هست.بچه ها Poco X6 Pro خوبه واسه دوستم ک گنشین بازه بخرم ؟
اگه میتونی یمقدار صبر کن realme 12 pro plus بیاد ببینیم چند قیمت میخوره.دوستان الان s23 fe ارزش خرید داره
دوربین خوب میخوام، استفاده تلگرام و اینستا و یوتوب. بازی هم فقط کلش اونم روزی نهایتا 1 ساعت
تو این رنج قیمت چیز بهتری هست
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
با بقیه گوشی ها هم تست کردی؟ میتونه از کابل هم باشهدوستان من شارژرم از دیشب دیگه fast شارژر نمیکنه
کسی میدونه برای چیه؟
تو اون رنج ۲۳ ۲۵ گزینههای شما اینا میشن.دوستان الان s23 fe ارزش خرید داره
دوربین خوب میخوام، استفاده تلگرام و اینستا و یوتوب. بازی هم فقط کلش اونم روزی نهایتا 1 ساعت
تو این رنج قیمت چیز بهتری هست
دوتا دلیل میتونه داشته باشهدوستان من شارژرم از دیشب دیگه fast شارژر نمیکنه
کسی میدونه برای چیه؟
با بقیه گوشی ها هم تست کردی؟ میتونه از کابل هم باشه
دوتا دلیل میتونه داشته باشه
1، یا کابلت معیوب شده
2، یا سوکت شارژت معیوب شده
احتمال این که کابل معیوب شده بیشتره