IMANOKA
کاربر سایت
الان واقعا موجودی کمه یا با سواستفاده از جو موجود قیمت رو بردن بالا؟تا چند روز پیش راحت میتونستی بخری...این چند روز بخاطر کم شدن موجودی بخاطر جریان چین گرون شده
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
الان واقعا موجودی کمه یا با سواستفاده از جو موجود قیمت رو بردن بالا؟تا چند روز پیش راحت میتونستی بخری...این چند روز بخاطر کم شدن موجودی بخاطر جریان چین گرون شده
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
مدیونی اگه فکر کنی کسی تو این کشور سوءاستفاده میکنه از چیزیالان واقعا موجودی کمه یا با سواستفاده از جو موجود قیمت رو بردن بالا؟
من دوستم هفته پیش از مغازه mia3 128gرو 2550خرید همه جا300تومن گرونتر بود.الان خریدار تو باز نیست راحت قیمت و پایین میارن.ولی نزدیک عید خیلی بالا میره.
البته گوشی کم شده الان چون واردکننده های اصلی که همه وابسته به دولت هستن دارن احتکار میکنن یا برا عید یا برا سال بعد که شاید تعرفه رو بالا ببرن
دوستان بین این چهار تا میان رده که اکثرا بین 2 تا 3 تومنن کدوم بهتره؟ واقعا هر کدوم یه مزیتی داره و نمیتونم انتخاب کنم
واسه بازی نمیخوام و در حد وبگردی و کارای معمولی + دوربینش تو اولویته واسم.
اینم میدونم الان گرون شده و منتظر فرصت میمونم ارزون شد بخرم ولی جدی تو انتخابشون گیر کردم
P30 Lite
Redmi Note 8
Y9 Prime 2019
MI A3 (این واقع رزولوشن صفحه نمایشش رو مخه!)
دوستان بین این چهار تا میان رده که اکثرا بین 2 تا 3 تومنن کدوم بهتره؟ واقعا هر کدوم یه مزیتی داره و نمیتونم انتخاب کنم
واسه بازی نمیخوام و در حد وبگردی و کارای معمولی + دوربینش تو اولویته واسم.
اینم میدونم الان گرون شده و منتظر فرصت میمونم ارزون شد بخرم ولی جدی تو انتخابشون گیر کردم
P30 Lite
Redmi Note 8
Y9 Prime 2019
MI A3 (این واقع رزولوشن صفحه نمایشش رو مخه!)
کلا nfc ایران به چه دردی میخوره؟من انتخابم note 8
بررسی دقیق و اینجا بخون.
Huawei P30 Lite VS. Huawei Y9 Prime 2019 VS. Xiaomi Mi A3 VS. Redmi Note 8: Comparison
موقع خرید نوت 8 یا ردمی 8 دقت کنید مدلی که اخرش t داره بهتره چون nfc داره.
دوستان من مدتیه منتظر poco x2 هستم که قیمتش حدود 230 دلاره
بنظرتون کی و با چه قیمتی میاد ایران؟
کلا nfc ایران به چه دردی میخوره؟
پوکو بی نظیره.دوستان من مدتیه منتظر poco x2 هستم که قیمتش حدود 230 دلاره
بنظرتون کی و با چه قیمتی میاد ایران؟
خبرایی هست که بزودی برای پرداخت پول تو بعضی مراکز خرید میشه ازش استفاده کرد و به کارت بانکی وصل میشه.
پوکو بی نظیره.
الان دارم نسخه F1 و خیلی خیلی ازش راضی ام.
نسخه دو که بیاد ممکنه تا 4.500 هم بفروشن ولی به مرور میاد تا حدود 3.800
البته اگه دلار همین قیمت بمونه.
دیده شده گوشی ها تا دو هفته زودتر وارد ایران شدن و تو بعضی موارد 8 ماه بعدش!
اصلن معلوم نمیکنه کی یه مدل انبوه وارد شه.