mojtaba007
کاربر سایت
سنسور دوربین tof 3d میگن داره که عمق تصویر بهتری میگن میدهHonor View 20 چه طوره به نظرتون
ایا این سنسور ارزشو داره این و بخرم؟ به نسبت nota 10 pro شیایومی
سنسور دوربین tof 3d میگن داره که عمق تصویر بهتری میگن میدهHonor View 20 چه طوره به نظرتون
گوشی پرچمدار وان پلاس بگیردوستان یه گوشی عالی بهم معرفی کنید حدود قیمت نهایتش 6 ملیون
حالا کمی بالا و پایین طوری نیست
فقط برام فیلمبرداری و عکس برداری مهمه
فقط میخوام بهترین کیفیت عکس و بهم بده و اخرین تکنولوژی روز و داشته باشه
هم از هوش مصنوعی استفاده بکنه هم فیلمبرداری اهسته داشته باشه
نهسنسور دوربین tof 3d میگن داره که عمق تصویر بهتری میگن میده
ایا این سنسور ارزشو داره این و بخرم؟ به نسبت nota 10 pro شیایومی
مثلا شما میزنی گوشی ایفون 11 بعد قیمت سایتهای مختلف میاره .. هرکدام ارزانتر بود میخریممنون ولی توی اون سایت ۲۰۰ تا سایت هست
سایت بخصوصی سراغ ندارین؟
Redmi 8 64 gig ram 4گوشی تا سقف دو تومن
رم بالا باشه و سریع
پردازنده قوی
چی پیشنهاد میدید؟ گوشی ها چرا دارن از کارمیوفتن....
حالا بحث Amoled و ips رو بذاریم کنار که به خودتون برمیگرده که میتونین به صفحه نمایش عادت کنین یا نه (من به شخصه آنچنان اذیت نمیشم با جفتش میتونم کار کنم)سوال قبلیمو که جواب ندادید
لطفا اینو جواب بدید
دوستان یک سوال از همه نظر K30 رو پسندیدم فقط یک چیز اذیتم میکنه
همین صفحه نمایشه
من خودم چند سال نوت ۴ سامسونگ دارم که صفحه نمایشش Super Amoled است ولی K30 صفحه نمایشش Ips Lcd است ولی نرخ فریمش ۱۲۰ هرتزه که واقعا عالیه برای بازی
حالا نمیدونم وقتی چند سال عادت کردم به Super Amoled میتونم با Ips Lcd هم ارتباط برقرار کنم یا نه
ولی لامصب گوشی K30 نرخ فریمش فلان کننده است
چه کار کنم بخرمش یا از خیرش بگزرم
لامصب هم سخت افزاری هم دوربین هم امکانات واقعا عالیه تو رنج قیمت عالی ولی تنها نگرانیم صفحه نمایششه
مهم نیست. AMOLED هم مشکل برن این داره که هنوز نتونستن حلش کننسوال قبلیمو که جواب ندادید
لطفا اینو جواب بدید
دوستان یک سوال از همه نظر K30 رو پسندیدم فقط یک چیز اذیتم میکنه
همین صفحه نمایشه
من خودم چند سال نوت ۴ سامسونگ دارم که صفحه نمایشش Super Amoled است ولی K30 صفحه نمایشش Ips Lcd است ولی نرخ فریمش ۱۲۰ هرتزه که واقعا عالیه برای بازی
حالا نمیدونم وقتی چند سال عادت کردم به Super Amoled میتونم با Ips Lcd هم ارتباط برقرار کنم یا نه
ولی لامصب گوشی K30 نرخ فریمش فلان کننده است
چه کار کنم بخرمش یا از خیرش بگزرم
لامصب هم سخت افزاری هم دوربین هم امکانات واقعا عالیه تو رنج قیمت عالی ولی تنها نگرانیم صفحه نمایششه
آقا با 2500 ردمی نوت 8 میشه خرید؟
بدون گارانتی زیر2500بود الان رو نمیدونم ولی الان وضع بازار خوب نیست خریدار کمه مخصوصا شیائومی اگه بگردی و بفهمن واقعا خریداری شاید باقیمت قدیم بهت بدن زیاد هم میکشن رو نوت8که بازار بقیه خراب نشه پس راحت تر پایین میارنآقا با 2500 ردمی نوت 8 میشه خرید؟
من چک کردم کف کار 2.650 بود.آقا با 2500 ردمی نوت 8 میشه خرید؟
بدون رجیستر:آقا با 2500 ردمی نوت 8 میشه خرید؟