IMANOKA
کاربر سایت
سلامسلام دوستان دنبال گوشی هستم بودجه هم حدود ۳ میلیون هست چه مدل هایی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
mate 10
سلامسلام دوستان دنبال گوشی هستم بودجه هم حدود ۳ میلیون هست چه مدل هایی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
من خودم منتظرم تا ببینم اوضاع بازار چی میشه ولی اگر الان میخوای بگیری بهترین گرینه شیاومی mi 8 se هستسلام دوستان دنبال گوشی هستم بودجه هم حدود ۳ میلیون هست چه مدل هایی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
نه بابا کلا ملتو مسخره کردن،الکیه اینااین قضیه ارز دولتی برای گوشی های زیر 300 دلار چقدر صحت داره ؟!
یعنی اگه سود فروشنده و گمرک و غیره رو حذف کنیم قیمت خالص یه گوشی 280 دلاری میشه 1260 هزار ولی قیمت یه گوشی 350 دلاری میشه 2800 هزار ؟!
دقیقا وقت رفتنشون نزدیگه الان دارن با این شیوه ادامه میدن بگن ارز هست اما اینطوریXiaomi Mi Max 3 - Full phone specifications
گوشی جالبیه،صفحه 6.9 اینچی با باتری 5500 میلی آمپر
ببینیم قیمتش تو ایران چقدر میشه...
نه بابا کلا ملتو مسخره کردن،الکیه اینا
من خودم منتظرم تا ببینم اوضاع بازار چی میشه ولی اگر الان میخوای بگیری بهترین گرینه شیاومی mi 8 se هست
این دوتا بهترن یا Galaxy A7؟سلام
mate 10
از نظر من تنها برتری این دوتا فقط ضد اب و حجم بیشتر باتری هست و یا اگر خواستی بعدا بفروشی راحت تر میخرنداین دوتا بهترن یا Galaxy A7؟
mate 10 پرچمدار اصلی هواوی هست و قطعا خیلی از a7 بهترهاین دوتا بهترن یا Galaxy A7؟
مگه سری p پرچمدار هواوی نبود؟mate 10 پرچمدار اصلی هواوی هست و قطعا خیلی از a7 بهتره
چرا،مگه سری p پرچمدار هواوی نبود؟
چه ارزونچرا،
برای هواوی سری mate مثل سری note سامسونگه
الان p20 رو بالاخره اوردن تو ایران قیمتش هم ۶ میلیون:/