راهنمایی برای خرید موبایل

پس شب با خیال راحت روی حالت low power بزارمش؟؟؟ اخه اگر نزارمش بی جهت از شارژ گوشیم میره
من که خودم همیشه گوشیم رو حالت low power mode هست و فقط وقتی تو این حالت نیست که کامل شارژ شده باشه و خودش اتوماتیک غیرفعال بشه.

• Like
Reactions: ps34
پس شب با خیال راحت روی حالت low power بزارمش؟؟؟ اخه اگر نزارمش بی جهت از شارژ گوشیم میره
نه ببین اولا این گه گوشیتو موقعی که استفاده نمکیگنی رو 4g نزار بزار رو ۴ جی اگه وای فای باشه بهتر
بعدم اره هرموقع دوست داشتی چه شب چه صبح بزار low power mode
اگه میخوایی زودتر شارژ شه برا رو low power
اگه میخوایی عمر باتریت بیشتر باشه با شارژر سریع شارژ نکن!
موقع بازی و ... low power اذیت میکنه

• Like
Reactions: Vonarian and ps34
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی:
شرکتی ۱۳ میلیون یورو با ارز دولتی موبایل وارد کرده و همه گوشی‌های تلفن همراه را به یک نفر فروخته است./
از 22 میلیون یورو ارز دولتی که این شرکت برای واردات موبایل دریافت کرده 9 میلیون یورو آن بلاتکلیف است./
این شرکت همه گوشی‌های تلفن همراه را به یک نفر فروخته است./

بابک زنجانی های جدید در راه هستن !

یه نکته ای رو در مورد باتری های لیتیم-یونی بگم,
توی این باتری ها,یک سری صفحات یونی وجود داره(عامل ظرفیت باتری) که با هر بار خالی شدن و شارژ شدن باید این صفحات دوباره احیا شن,پس صرفه کمتری هم نسبت به باتری های لیتیم-پلیمری داره.
بعد یه مدت و تاثیرات مختلف مثل ضربه و دما, برخی از این صفحات احیا و بازسازی نمیشن و از بین میرن(با کالیبره کردن به موقع میشه تاخیر انداخت)
چیزی که اجتناب ناپذیره عمر نه چندان بالای این صفحات یونی هست که به مرور زمان باهاشون بای بای می کنیمO:-)
دلیل استفاده از باتری های لیتیم-پلیمری در برخی پاوربانک ها و گوشی های با محوریت باتری همینه.

نه ببین اولا این گه گوشیتو موقعی که استفاده نمکیگنی رو 4g نزار بزار رو ۴ جی اگه وای فای باشه بهتر
بعدم اره هرموقع دوست داشتی چه شب چه صبح بزار low power mode
اگه میخوایی زودتر شارژ شه برا رو low power
اگه میخوایی عمر باتریت بیشتر باشه با شارژر سریع شارژ نکن!
موقع بازی و ... low power اذیت میکنه
موقع بازی آی گفتی.
من یادم رفت Ultra-saving رو خاموش کنم.
موقع بازی ساده کلا لگ میزد(چیزی که هیچوقت ندیده بودم).
چون تبلته رو روت کردم رفتم فرکانس سی پی یو رو با هسته هاش چک کردم.
دیدم بجا 1.6گیگاهرتز رفته روی 800مگاهرتز:o

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Inanc and all4u
بچها تو این چند روزه ار اپ استور اپل تونستین چیزی دانلود کنین یا اپدیدت کنین ؟چند روزه هر چی میخام دانلود کنم نمیشه اروری هم نمیده با فیلتر شکنم تست کردم نشد مشکل چیه ؟

بچها تو این چند روزه ار اپ استور اپل تونستین چیزی دانلود کنین یا اپدیدت کنین ؟چند روزه هر چی میخام دانلود کنم نمیشه اروری هم نمیده با فیلتر شکنم تست کردم نشد مشکل چیه ؟
گوشیتون رو رستارت کنید!بعد چیز پی ان تون رو اگه داخل ایران هستید عوض کنید یک بار هم از اکانتتون ساین اوت کنید تست کردم کامل کار میکنه
بدون چیز پی ان

اقا گوشی 8 و x با ارز 4200 که دادن و پرداخت این 18 % طرح ریجستر تو این بازار چند باید باشه
و این که من گوشیم ایفون 5s تاچش پایینش سوخته رفتم برای تعمییر یارو گفت 200 تومن میشه
در حالی که شهریور پارسال من با 300 تومن هم باتری انداختم روش هم ال سی دی
طرف گرون نگفته؟

اقا گوشی 8 و x با ارز 4200 که دادن و پرداخت این 18 % طرح ریجستر تو این بازار چند باید باشه
و این که من گوشیم ایفون 5s تاچش پایینش سوخته رفتم برای تعمییر یارو گفت 200 تومن میشه
در حالی که شهریور پارسال من با 300 تومن هم باتری انداختم روش هم ال سی دی
طرف گرون نگفته؟
با دلار ۴۲۰۰ وارد کردن ولی میتونن گردنشونم کلفته با ۱۰ تومنی میفروشن.
قیمت هزار دلاریش قیمت خامش 4200 با تعرفه ۱۸ درصدش ۴۹۵۶ تومن ،با سود فروشنده و هزینه حمل و نقل و باج سبیل اقازاده ها و دزدیش ۶ تومن
علی برکت الله:)
پارسال پارسال بود ،امسال قیمتش این شده

تبلتی که من در اوج مثلا گرونی پارسال خریدم ۴ تومن الان ۸۵۰۰ شده.خوشحال نمیشم .غم انگیز و تاسف اوره

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: all4u and IMANOKA
نه متاسفانه
لازمم نیست
یک عکس ازش بگیر بمونه هرموقع خواستی بخر یا داونلود کن
اتفاقا خیلی لازمه به نظر من و این قابلیت باید اضافه بشه
--------------
دوستان میشه چنتا بازی خوب برای ایفون معرفی کنید
یه چنتا بازی انلاین خوب
یه چنتا هم افلاین + بازی هایی که یکم فکری یا ادونچر باشه و به درد بازی تو مترو بخوره

اتفاقا خیلی لازمه به نظر من و این قابلیت باید اضافه بشه
--------------
دوستان میشه چنتا بازی خوب برای ایفون معرفی کنید
یه چنتا بازی انلاین خوب
یه چنتا هم افلاین + بازی هایی که یکم فکری یا ادونچر باشه و به درد بازی تو مترو بخوره
این قابلیتو داره
صفحه ی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون رو باز کنید و بالای گزینه ی اینستال یه آیکون هست
اونو لمس کنید میره تو wishlist

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

این قابلیتو داره
صفحه ی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون رو باز کنید و بالای گزینه ی اینستال یه آیکون هست
اونو لمس کنید میره تو wishlist

Sent from my SM-T585 using Tapatalk
من که پیدا نمیکنم یه getداره که اینستال میشه نمیدونم کجارو دقیقا میگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or