ps34
Gold User
ارهتو اندروید این حالت power saving نقش همون low power تو ios رو داره؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ارهتو اندروید این حالت power saving نقش همون low power تو ios رو داره؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
من که خودم همیشه گوشیم رو حالت low power mode هست و فقط وقتی تو این حالت نیست که کامل شارژ شده باشه و خودش اتوماتیک غیرفعال بشه.پس شب با خیال راحت روی حالت low power بزارمش؟؟؟ اخه اگر نزارمش بی جهت از شارژ گوشیم میره
نه ببین اولا این گه گوشیتو موقعی که استفاده نمکیگنی رو 4g نزار بزار رو ۴ جی اگه وای فای باشه بهترپس شب با خیال راحت روی حالت low power بزارمش؟؟؟ اخه اگر نزارمش بی جهت از شارژ گوشیم میره
موقع بازی آی گفتی.نه ببین اولا این گه گوشیتو موقعی که استفاده نمکیگنی رو 4g نزار بزار رو ۴ جی اگه وای فای باشه بهتر
بعدم اره هرموقع دوست داشتی چه شب چه صبح بزار low power mode
اگه میخوایی زودتر شارژ شه برا رو low power
اگه میخوایی عمر باتریت بیشتر باشه با شارژر سریع شارژ نکن!
موقع بازی و ... low power اذیت میکنه
گوشیتون رو رستارت کنید!بعد چیز پی ان تون رو اگه داخل ایران هستید عوض کنید یک بار هم از اکانتتون ساین اوت کنید تست کردم کامل کار میکنهبچها تو این چند روزه ار اپ استور اپل تونستین چیزی دانلود کنین یا اپدیدت کنین ؟چند روزه هر چی میخام دانلود کنم نمیشه اروری هم نمیده با فیلتر شکنم تست کردم نشد مشکل چیه ؟
با دلار ۴۲۰۰ وارد کردن ولی میتونن گردنشونم کلفته با ۱۰ تومنی میفروشن.اقا گوشی 8 و x با ارز 4200 که دادن و پرداخت این 18 % طرح ریجستر تو این بازار چند باید باشه
و این که من گوشیم ایفون 5s تاچش پایینش سوخته رفتم برای تعمییر یارو گفت 200 تومن میشه
در حالی که شهریور پارسال من با 300 تومن هم باتری انداختم روش هم ال سی دی
طرف گرون نگفته؟
نه متاسفانهبچها تو اپ استور اپل یه چیزی مثل wishlist گوگل پلی وجود داره که فرضا یه برنامه مشخص کنیم بعدا که نت خوب داشتیم دانلود کنیم ؟
اتفاقا خیلی لازمه به نظر من و این قابلیت باید اضافه بشهنه متاسفانه
لازمم نیست
یک عکس ازش بگیر بمونه هرموقع خواستی بخر یا داونلود کن
این قابلیتو دارهاتفاقا خیلی لازمه به نظر من و این قابلیت باید اضافه بشه
--------------
دوستان میشه چنتا بازی خوب برای ایفون معرفی کنید
یه چنتا بازی انلاین خوب
یه چنتا هم افلاین + بازی هایی که یکم فکری یا ادونچر باشه و به درد بازی تو مترو بخوره
من که پیدا نمیکنم یه getداره که اینستال میشه نمیدونم کجارو دقیقا میگیاین قابلیتو داره
صفحه ی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون رو باز کنید و بالای گزینه ی اینستال یه آیکون هست
اونو لمس کنید میره تو wishlist
Sent from my SM-T585 using Tapatalk
من برای گوگل پلی گفتممن که پیدا نمیکنم یه getداره که اینستال میشه نمیدونم کجارو دقیقا میگی