ps34
Gold User
قربون دست پنجولیتراسش فکر کنم اره الان ایران کسی فکر نکنم ۷ تومان پول بیزبونو بده ایفون البته چون من ارشیو دارم و هر سال میخریم باید میگرفتم
رقیقاا اولین اندروییدی که گرفتم گفتم خدااایااا غلط کردم.....
اگه سریال زیاد نگاه میکنی و تایم اومدنشون برات مهمه برنامه TV Time عالیه برای ایفون ۱۰ کامل بهینه شده
گاهی بعضی برنامه ها مثلا اینیستاگرام زیاد کش دارن که با برنامه Dr.Cleaner راحت همه چیز پاک میشه
استاد پلی استیشن هم هستی که خوب برنامه PS Deals رو نصب کن راحت همه ریجن ها رو میتونی تخفیف های روزانه ای که حتی استور نمینویسه خبر دار بشی
بازیه Bowmasters رو هم حتما نصب کن
ور رد اخر این که برنامه های ایرانی رو به غیر استور نصب نکن برنامه های ++ رو هم همینطور پروفایل ناشناخته نصب میشه و مشکل درست میکنه
برنامه Aloha رو هم نصب کن که باهاش میتونی مثل اندرویید راحت فیلم و اینا از سایتهای ایرانی داونلود کنی و با وصل کردن گوشیت به پیسی اگه ویندوز داری که از قسمت اپ ها و رو ایکو الوها برنی و فایلی که نصب کردی و بکشی بندازی دسکتاپ!اگه هم مثل بنده مک کاری که airdrop و خلاص
در کل خوش اومدی به خانواده اپل
حتما هم توصیه میکنم مراقب اطراف گوشیت باشی شدیدا در عرض ۱ رو خط و خش میفته روش کاوری بامپری چیزی که اصل و درست و حسابی باشه استفاده کن
اخششش کامل همه چیزو گفتم
چیزایی که گفتی گذاشتم سر دانلود ممنون.خودم دیروز یکلی بازی و برنامه دانلود کردم.بازی های ماریو ران خیلی عالیه فقط شیلتره واس این همون چیز پی ان رو ازت ادرس گرفتم و راحت میتونم باهاش بازی کنم.
واسه ایفونم یه گارد 250 هزارتومنی با پوشش360 درجه ای خریدم خیالم راحته.جنس بدنش ضد گلولست.تازه تقویت کننده wifi هم داره.اثر انگشت و خش هم روش اثر نداره اصلا خیلی عالیه.
من قبلا ایفون 5s داشتم ولی چند ماه بعدش سامسونگ نوت۴ رو معرفی کرد منم محو صفحه نمایشش شدم گرفتمش چسبیدم بهش و واقعا گوشی عالی ای بود.تا پری روز که دوتا گوشی نو خریدم نوت۸ و x و انصافا جفتشون فوق العادن.
بازم ممنون بابت راهنمایی هات.اگر باز مشکلی چیزی داشتم مزاحم میشم