NO ps3
کاربر سایت
خب معمولا پستاتو اینجا میدیم برام تعجبه که تویی معمولا برند باز بودیسلام من چندروزه mi 5s plus گرفتم.خواستم فقط بگم پولتون حروم برند نکنید
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
خب معمولا پستاتو اینجا میدیم برام تعجبه که تویی معمولا برند باز بودیسلام من چندروزه mi 5s plus گرفتم.خواستم فقط بگم پولتون حروم برند نکنید
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
والا همه چیزش خوبه بغیر از دوربین و خروجی صداش رو هندزفری.صفحه نمایششم یکم ضعیف تر از اس هفته.نکات مثبتشم جنس بدنه و سنسور اثر انگشت و صدالبته رامشخب معمولا پستاتو اینجا میدیم برام تعجبه که تویی معمولا برند باز بودیاومدی سمت این چینی دوست داشتی؟!یه خورده بیشتر از گوشی بگو یه نقدش کن
سیم کارت ایرانسل هست؟دوستان دیشب گوشیم رو آپدیت کردم (redmi note 3 pro )به اندروید 6 ارتقا داده شد گوشی احساس میکنم روون تر شده ولی نت گوشی رو مشکل خوردم تلگرام رو مشکلی ندارم ولی مرورگرام هیچ سایتی رو باز نمیکنه (چه کروم چه مرورگر خود گوشی)
راهنمایی نمیخواد دوست عزیز، اینترنتو فعال میکنی، بعد ساعت 2 فعال میشه تا دو ساعت یعنی تا ساعت 4 میتونی ازش استفاده کنیسلام دوستان. من تازه هفته پیش یه سیمکارت ایرانسل گرفتم. هنوز نتونستم از نامحدود شبانش استفاده کنم. یه کم راهنمایی میکنید، آخه این زده 2 ساعت از 2 تا 8 صبح، چطوری محاسبه میکنه اون دو ساعت رو ؟
برا من شدیدا سرعتش افت کرده دیگه نمیزنه lte از چی میتونه باشع ؟راهنمایی نمیخواد دوست عزیز، اینترنتو فعال میکنی، بعد ساعت 2 فعال میشه تا دو ساعت یعنی تا ساعت 4 میتونی ازش استفاده کنی
اگرم تموم شد میتونی دوباره فعالش کنی تا ساعت 6 استفاده کنی
البته 3ساعتش به صرفه تره...
Sent from my Z5P using Tapatalk
لطفا دوستان پاسخ بدن،بار سومه نقل قول میکنم.سلام علیکم
دوستان میخوام v20 بخرم.میگن که لنزش برامدستو خط میفته بش!چیکار کنم براش؟محافظ ، قابی مخصوص دوربین نداریم؟
این case های شیشه ای از لنز دوربین حفاظت میکنن؟
در کل چی پیشنهاد میدید باش بگیرم برا حفاظت از گوشی؟
معمولا شرکت ها وقتی یک گوشی پرچمدار میزنند علاوه بر شیشه جلو، شیشه دوربین هم از گوریلا گلاس استفاده میکنند که خط و خش نیوفته ( من خودم در گوشی های میان رده هم ندیدم همچین اتفاقی بوفته مگر اینکه بر اثر ضربه و خیلی بد شانس باشی که اون ناحیه اسیب ببینه )لطفا دوستان پاسخ بدن،بار سومه نقل قول میکنم.
هیچ گوشی چند سال ساپورت نمیشهدوستان بنظرتون می ارزه برای استفاده طولانی z5 Premium خرید؟
منظورم از طولانی اینه که تا چندسال دیگه(حداقل2 سال) پشتیبانی بشه از هر لحاظ و مشکلی بابت اجرای نرم افزارها و بازی های روز نداشته باشه...