راهنمایی برای خرید موبایل

اماری از فروش S6 Edge نیست؟!
فکر کنم بلاخره سامسونگ دیگه امسال با این حرکتش سال سوداوریه

سامسونگ که همیشه سوداور بود فقط2013فوق العاده بود2014افت کرد ولی باز خوب بود همون سودم برا بعضی شرکت ها ارزوست:دی الان باز داره اوج میگیره
ولی هیچی نمیتونه با اپل رقابت کنه تو سوداوری هزینه ساختش پایین و قیمت و فروش بالاست ترکونده حسابی
مثلا الان برا سامسونگ اس6جدیدترین و گرونترین سخت افزار رو داره و از ایفون گذونتر درمیاد ولی هم قیمت ایفونه و فروششم کمتره معلوم نمیتونه مثل اپل سوداور باشه

- - -ویرایش - - -

جی4هم فوق العادست به نظرم همه مشکلات جی3رو حل کرده
دوربین خیلی خری داره ها خیلی:دی فک کنم تو دوربین پوز اس6رو بزنه
تنها مشکل همون پردازندست که به نظرم باز کار درستی کرد به اندازه کافی قوی که هست

اچ تی سی با ام9داره دوران سنسیشن رو تکرار میکنه چقد افتضاح بود اون گوشی نسبت به اس2اون سال
البته ام9عالیه ولی از نظر فروش میگم.ضرر دهی اچ تی سی از زمان سنسیشن شروع شد

سامسونگ که همیشه سوداور بود فقط2013فوق العاده بود2014افت کرد ولی باز خوب بود همون سودم برا بعضی شرکت ها ارزوست:دی الان باز داره اوج میگیره
ولی هیچی نمیتونه با اپل رقابت کنه تو سوداوری هزینه ساختش پایین و قیمت و فروش بالاست ترکونده حسابی
مثلا الان برا سامسونگ اس6جدیدترین و گرونترین سخت افزار رو داره و از ایفون گذونتر درمیاد ولی هم قیمت ایفونه و فروششم کمتره معلوم نمیتونه مثل اپل سوداور باشه

- - -ویرایش - - -

جی4هم فوق العادست به نظرم همه مشکلات جی3رو حل کرده
دوربین خیلی خری داره ها خیلی:دی فک کنم تو دوربین پوز اس6رو بزنه
تنها مشکل همون پردازندست که به نظرم باز کار درستی کرد به اندازه کافی قوی که هست

اچ تی سی با ام9داره دوران سنسیشن رو تکرار میکنه چقد افتضاح بود اون گوشی نسبت به اس2اون سال
البته ام9عالیه ولی از نظر فروش میگم.ضرر دهی اچ تی سی از زمان سنسیشن شروع شد
اومو که میدونم اپل اوله و فاصله اش زیاده با سامسونگ
میخواستم ببینم بعد 2014 که افت کرد امسال چجوری کار میکنه

آقا کیا M8 دارن یه تست با هندزفریش بگیرن! مال من نمیدونم چرا دیگه بیس نداره! هندزفریش دیگه حال بهم زن شده اصلا نمیشه باهاش آهنگ گوش کرد انگار بیس نداره!

آقا کیا M8 دارن یه تست با هندزفریش بگیرن! مال من نمیدونم چرا دیگه بیس نداره! هندزفریش دیگه حال بهم زن شده اصلا نمیشه باهاش آهنگ گوش کرد انگار بیس نداره!
من الان تست کردم مشکلی نداشت بیسش، برای اطمینان با S6 و 6 Plus هم تست کردم باز هم مشکلی نداشت.

Sent from my iPhone 6 Plus

من الان تست کردم مشکلی نداشت بیسش، برای اطمینان با S6 و 6 Plus هم تست کردم باز هم مشکلی نداشت.

ای بابا پش این چرا اینجوری شده! هندزفری S4 از این بهتره! با پلیر های پرو که اکولایزر دارن بهتر میشه ولی نباید اینجوری باشه آخه!
مربوط به تنظیماتی چیزی نیست؟

ای بابا پش این چرا اینجوری شده! هندزفری S4 از این بهتره! با پلیر های پرو که اکولایزر دارن بهتر میشه ولی نباید اینجوری باشه آخه!
مربوط به تنظیماتی چیزی نیست؟
نمیدونم والا زیاد با Music Player ام 8 ور نرفتم، ولی کیفیت هندزفری روی آیفون بهار از M8 بود که عجیب بود واسم

ترنجی بررسی اپل واچ هم گذاشت.واقعا اپل یا قدمی برنمیداره یا برمیداره صد قدم جلوتر از رقبا پیش میفته.حدود هزارتا اپ براش تو استور گذاشته.قیمت معقول شه میره تو لیست خرید :دی

دوستان، سیم کارت هایی که ما توی گوشی های هوشمند استفاده میکنیم، از چه نوعی هست؟
میکرو یا نانو
الان برای خرید آنلاین سیم کارت، من میکرو رو انتخاب کنم یا نانو؟!

دوستان، سیم کارت هایی که ما توی گوشی های هوشمند استفاده میکنیم، از چه نوعی هست؟
میکرو یا نانو
الان برای خرید آنلاین سیم کارت، من میکرو رو انتخاب کنم یا نانو؟!

بستگی به گوشی داره که استفاده میکنی.
بعضی از گوشیها نانو سیم کارت میخورن مثل : Xperia Z3/iPhone 6/Galaxy S6
بعضی از گوشیها هم میکرو سیم میخورن مثل LG G3/Xperia Z2
بعضی از مدل ها (که اصولا گوشیهای میان رده با سطح قیمتی نسبتا پایین هستن) سیم کارت معمولی میخورن

بستگی به گوشی داره که استفاده میکنی.
بعضی از گوشیها نانو سیم کارت میخورن مثل : Xperia Z3/iPhone 6/Galaxy S6
بعضی از گوشیها هم میکرو سیم میخورن مثل LG G3/Xperia Z2
بعضی از مدل ها (که اصولا گوشیهای میان رده با سطح قیمتی نسبتا پایین هستن) سیم کارت معمولی میخورن

ممنون وحید جان
الان من گوشیم Xperia Z1 هستش، میکرو میخوره دیگه؟ چون بنظرم نانو از اینم کوچکتر باید باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or