راهنمایی برای خرید موبایل

همین دوستمون Emad47 توی این تاپیک داشته و گذاشته برای فروش. یه کاربری که سنگین استفاده می کنه، دو بار در روز باید شارژ کنه!
استفاده متوسط هم فقط یک روز هستش و ظهر روز بعد شارژ می خواد.

اینم مسخره بازی ما ایرانی ها هستش. تمامی رنگ های مرده مال پسراست و هر گونه رنگ دیگه ای دخترونه خطاب میشه!
بعد این وسط کمپانی هایی مثل نوکیا هم بیمار هستند که لومیاهای رنگارنگ میسازند!
ببین خودت چی پسند می کنی محسن. در رابطه با رنگ هیچ وقت نظر سنجی نکن.
در رابطه با کاستوم سازی استفاده ی باتری چی؟؟؟؟
نمیشه بهینش کرد؟؟؟؟؟

شما اول مشخص کن با گوشیت بیشتر چیکار میکنی تا من بهت بگم!
ببین باتریش طوری نیست که اعصاب ادمو خرد کنه و مواقع حساس تموم شه(حداقل واسه کاربر عادی) من که میگم روزی 2بار شارژش میکنم و راضی نیستم super heavy user م! D:
روزی 3_4 قسمت سریال، یک فیلم، وب گردی(شامل وایبر و اینا هم میشه!) یکم بازی، استفاده روزانه از gps که خوره باتریه، اخر شب هم موزیک گوش میدم،روزی 2 بار شارژش میکنم
با استفاده معمولی یک تا یک ونیم روز دووم میاره
تازه اندروید ال هم که براش بیاد بهتر میشه چون یکی از پروژه های ال بهینه سازی مصرف باتری گوشی هاس و تا اونجایی که یادم میاد گفته شده نسخه ازمایشیش تا36 درصد(حدود 2 ساعت) به شارژدهی نکسوس اضافه میکنه!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
حداکثر استفاده ی من:30 دقیقه موزیک....وبگردی به مدت 1 ساعت(ماکسیمم).....بازی اچ دی حدود 2 ساعت(ماکسیمم).....چک کردن فیس بوک.وات اپ.لاین.بیتاک و....(خیلی بشه 40 دقیق)....شاید شاید شاید گه گاهی هم یه فیلم نگا کنم.......

نه اینجا بچه ها منو میشناسن کلا من گوشی یا هر چیز دیگه ایی که دست همه باشه یا زیاد باشه نمیگیرم دوست دارم چیزی که میخرم تک باشه هرکی ببینه بگه چه جذابه.
ولی الان که شما گفتی دخترونس دودل شدم رنگ تک و خوشگل اما میگم خوب شایدم دخترونه باشه.

باور کن سبز تک نیست.اگه ابی بود خیلی عالی بود ولی سبز نه

حداکثر استفاده ی من:30 دقیقه موزیک....وبگردی به مدت 1 ساعت(ماکسیمم).....بازی اچ دی حدود 2 ساعت(ماکسیمم).....چک کردن فیس بوک.وات اپ.لاین.بیتاک و....(خیلی بشه 40 دقیق)....شاید شاید شاید گه گاهی هم یه فیلم نگا کنم.......
پس احتمالا روزی یکبار باید شارژ کنی گوشیتو

تا حدودی مصرفش رو کم میکنن با بستن برنامه های درحال اجرا و خاموش کردن gps و اینا، معجزه نمیکنن

خیلی خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی ..... یکم شک داشتم ولی با توضیحاتتون به یقین رسیدم......
فقط یه سوال دیگه....قیمت فعلیش توی بازار چنده؟؟؟؟اگه با گارانتی باشه چند آب میخوره؟؟؟؟

خیلی خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی ..... یکم شک داشتم ولی با توضیحاتتون به یقین رسیدم......
فقط یه سوال دیگه....قیمت فعلیش توی بازار چنده؟؟؟؟اگه با گارانتی باشه چند آب میخوره؟؟؟؟
1200 حدودا با گارانتی

شما اول مشخص کن با گوشیت بیشتر چیکار میکنی تا من بهت بگم!
ببین باتریش طوری نیست که اعصاب ادمو خرد کنه و مواقع حساس تموم شه(حداقل واسه کاربر عادی) من که میگم روزی 2بار شارژش میکنم و راضی نیستم super heavy user م! D:
روزی 3_4 قسمت سریال، یک فیلم، وب گردی(شامل وایبر و اینا هم میشه!) یکم بازی، استفاده روزانه از gps که خوره باتریه، اخر شب هم موزیک گوش میدم،روزی 2 بار شارژش میکنم
با استفاده معمولی یک تا یک ونیم روز دووم میاره
تازه اندروید ال هم که براش بیاد بهتر میشه چون یکی از پروژه های ال بهینه سازی مصرف باتری گوشی هاس و تا اونجایی که یادم میاد گفته شده نسخه ازمایشیش تا36 درصد(حدود 2 ساعت) به شارژدهی نکسوس اضافه میکنه!

دمت گرم که مثل بقیه مسئله روالکی بزرگ نمیکنی من خیلی عاشق این گوشیم به خاطر روونیش فقط این مسئله باتری رو خیلی داغون دربارش صحبت میکردن اما اینطور که شما میگی ظاهرا خوبه بازم دمت گرم به نظرتون منتظر بمونم برا نکسوس 6 یا همینو بخرم ؟!

دمت گرم که مثل بقیه مسئله روالکی بزرگ نمیکنی من خیلی عاشق این گوشیم به خاطر روونیش فقط این مسئله باتری رو خیلی داغون دربارش صحبت میکردن اما اینطور که شما میگی ظاهرا خوبه بازم دمت گرم به نظرتون منتظر بمونم برا نکسوس 6 یا همینو بخرم ؟!
نکسوس 6 اینطور که شایعه شده 6 اینچه که خیلی بزرگه به نظرم، جدا از اینکه ساخت موتورلاست و نمایندگیش تو ایران ممکنه سخت گیر بیاد، اگه واقعا میخوای نکسوس بخری همین نکسوس 5 بهترین انتخابه اگر بتونی با باتریش کنار بیای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or