کلا ۱۴تی از اف ای سرتره مگه بخوای پول برند بدی. من ۱۴تی معمولی گرفتم همه جوره راضی ام فقط دوربین سلفی زیاد جالبی نداره. نمیدونم نسخه پرو بهتره یا نه.سلام دوستان
S24 fe 256gb ram 8 به قیمت ۳۷ تومن بخرم
یا
Xiaomi 14t pro 512gb ram 12 به قیمت ۴۶ تومن
ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه؟
اف ای حدود ۳۸ ه الانسلام دوستان
یا
به نظرم 14t pro بهتره، ولی اندازه نهایت 2-3 تومن. با این اختلاف همون s24 fe. گوشی خوبیه. مشکل باتری سری fe هم تا حد زیادی حل شدهسلام دوستان
یا
مشخصات 14t pro مخصوصا از لحاظ پردازنده و مقدار بیشتر رم و فضای ذخیره سازی برتری داره. داشتن شارژر 120 وات هم برتری محسوب میشه(فکر میکنم پک اروپا شارژر همراهش نباشه و پک گلوبال شارژر داره).سلام دوستان
یا
با توصیه دوستان یه S24FE خریدم با کاور اینا شد 36.5 تومن و شدیدا راضی هستم POCO X5 Pro گوشی خوبی بود ولی هیچی جای S24FE نمیده شدیدا نرم اجرا میشه همه چیز...
البته قصدم خرید S24 Ultra بود ولی بخاطر گرانی+منتظر شدن برای اومدن نسخه 25 و بزرگیش منصرف شدم دنبال خریدم OnePlus 13 بودم ولی اونم رام چین بود و....
از یه طرف هم تو این 2 هفته کلی گوشی همکارم اینا همشون افتادن شکستن تو اداره ترسیدم بخرمفکر کن یه گوشی 85 تومنی بخرم بدون گارانتی و... یه لحظه لبش بخوره به یه جایی
البته این اتفاق چخ بخوای چه نخوای میافته کلا ادم به اینا فکر کنه نباید کلا چیزی بخره ولی واقعا دیگه این همه پول میدی حداقل یک سال باید انتظار گارانتی داشته باشی
خلاصه S24FE عالیه پیشنهاد میشه به همه فقط ایکاش باتریش بهتر بود که تنها نقطه ضعف به نظرم
معرفی شدن..مشخصات سری A سامسونگ برای امسال تقریبا کامل لیک شد.
گوشی سامسونگ گلکسی A56 با مشخصاتی همچون وزن 197 گرم، صفحه نمایش Super AMOELD با نرخ بروزرسانی 120 هرتز و پردازنده اگزینوس 1580 داره. نکته قابل اهمیت وجود قابلیت شارژ 45 واتی هست. باتری هم طبق گفته ها همون 5000 میلی آمپره
![]()
![]()
![]()
![]()
گوشی گلکسی A36 با مشخصاتی همچون وزن 195 گرم، صفحه نمایش Super AMOLED با نرخ بروزرسانی 120 هرتز و پردازنده اسنپ دراگون 6Gen3 داره. این گوشی هم مثل A56 از شارژر 45 واتی پشتیبانی میکنه و باتریش هم همچنان 5000 میلی آمپره
![]()
![]()
![]()
![]()
گوشی گلکسی A26 هم با مشخصاتی همچون وزن 200 گرم، صفحه نمایش AMOLED با نرخ بروزرسانی 120 هرتز و پردازنده اگزینوس 1380 داره. این گوشی از شارژر 25 واتی پشتیبانی میکنه و باتریش هم 5000 میلی آمپره
![]()
![]()
![]()
تاریخ معرفی این گوشی ها 2 مارچ هست.
منبع GSMArena
یه کم پست قدیمی رو دارم زنده میکنم اما …تو محدوده ۲۱ تومن میخواستم تبلت بخرم که تو بازار فقط
Samsung s6 lite 2024
و
poco pad
موجود بود که با توجه به اختلاف زیاد و بهتر بودن poco همین مدل رو خریدم ۲۲.۲۵۰
مدل هم برندش تو ردمی هم هست که فقط شارژر تو پکش نیست و حدود ۱ تومن ارزونتره.
به نسبت قیمت پکیج خوب و کاملیه، رنگ ابیش بی نهایت زیباست.
خوراک مدیاست و چشم رو چون سایزش مناسبه اذیت نمیکنه برخلاف گوشی که برای متن خوندن واقعا اذیت کننده هست.
خلاصه یه نگاه بکنید شاید به کارتون بیاد.
اینم مقایسه هر دو مدل با قیمت حدودی یکسان تو بازار ایران
Compare Xiaomi Poco Pad vs. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - GSMArena.com
اگه داخل گیر نیاوردیکسی میدونه قاب ژله ای بی رنگ honor magic 6 pro از کجا میشه خرید؟ تو ترب و گوگل گشتم پیدا نکردم
از جذابیت های خرید گوشی آنر...