از نظر فنی اره منم نگاه کردم بررسی هاشو قوی تره، ولی تا براش بازی تعریف نشه و ویدئوهای اجرا بازی روش بیرون نیاد نمیشه نظر قطعی دادهمین رزیدنت ها یا DS که برای ایفون اومده
خواستم ببینم از نظر فنی با این پردازنده الان امکانش هست؟
اینی که این سایت میفروشه رامش گلوباله؟قیمت گوشی موبایل ریلمی مدل 11 4G ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت مشخصات
این گزینه خوبیه تو این رنج قیمتی.
متاسفانه با این پول و قیمت گوشی ها توقع زیادی نباید داشت.
ولی این مورد رو من خوب دیدم با توجه به قیمت.
موجودیش رو باید زنگ بزنی بپرسی که رام کجاستاینی که این سایت میفروشه رامش گلوباله؟
چرا سفاش نمیدی برا بیارن خب؟؟ اکثر گوشی فروشی ها الان سفارش میگیرن اگ بخوای برات میارناقا کسی خبر نداره تبلت گلکسی tab a9 plus سامسونگ مدل 128/8 ، کی موجود میشه تو بازار؟
الان فقط نسخه 64/4 موجوده.
کجا میشه سفارش دارد؟چرا سفاش نمیدی برا بیارن خب؟؟ اکثر گوشی فروشی ها الان سفارش میگیرن اگ بخوای برات میارن
برای قیمت مدلی که میخوای و توی آمازون پیدا کن بزن توی سایت ایران بابا، معادل قیمت محصول و به تومن بهت میگه یه مقداری هم برای ریجستری میاد روی قیمتی که ایران بابا بهت میگه؛ برای سفارش دادنم ساکن کجایی؟؟ اگه که تهرانی تقریبا تمام موبایل فروشی های علاالدین سفارش میگیرن اگه آنلاین هم میخوای بخری یه پیج هست سفارش میگیره اگ خوایتی بگو از فالوورام پیجش و پیدا کنم بهت بگمکجا میشه سفارش دارد؟
قیمتش چقد میره بالا؟
اوه اینجوری فک کنم خیلی قیمتش بالا در میاد ، چون این تبلت هم چیزیه ک بالاخره وارد ایران میشه و ب صورت عمده اگه بیاد قیمتش خیلی خوب میشه ، فقط اگه کسیو سراغ داری لطفا ازش بپرس ببین چ زمانی این مدل وارد بازار ایران میشه.برای قیمت مدلی که میخوای و توی آمازون پیدا کن بزن توی سایت ایران بابا، معادل قیمت محصول و به تومن بهت میگه یه مقداری هم برای ریجستری میاد روی قیمتی که ایران بابا بهت میگه؛ برای سفارش دادنم ساکن کجایی؟؟ اگه که تهرانی تقریبا تمام موبایل فروشی های علاالدین سفارش میگیرن اگه آنلاین هم میخوای بخری یه پیج هست سفارش میگیره اگ خوایتی بگو از فالوورام پیجش و پیدا کنم بهت بگم
حله میپرررسم بهت خبر میدم حتمااوه اینجوری فک کنم خیلی قیمتش بالا در میاد ، چون این تبلت هم چیزیه ک بالاخره وارد ایران میشه و ب صورت عمده اگه بیاد قیمتش خیلی خوب میشه ، فقط اگه کسیو سراغ داری لطفا ازش بپرس ببین چ زمانی این مدل وارد بازار ایران میشه.
ببین من اینو پرسیدم وارد بازار ایران شده که ایم مدل 4G رو دارناوه اینجوری فک کنم خیلی قیمتش بالا در میاد ، چون این تبلت هم چیزیه ک بالاخره وارد ایران میشه و ب صورت عمده اگه بیاد قیمتش خیلی خوب میشه ، فقط اگه کسیو سراغ داری لطفا ازش بپرس ببین چ زمانی این مدل وارد بازار ایران میشه.
اخه من هر چی سرچ میکنم اصلا مدل 128/8 موجود نیست ولی مدل 64/4 هم 4G و هم 5G موجوده ، این بنده خدا همین مدل 128/8 رو گفت ک موجود شده؟ببین من اینو پرسیدم وارد بازار ایران شده که ایم مدل 4G رو دارن
آره ببین تکنولایف هم داشت این مدل و ولی الان موجود نیست، یه پیام به پشتیبانیش بدی جوابت و میدن که دوباره موجود میشه یانهاخه من هر چی سرچ میکنم اصلا مدل 128/8 موجود نیست ولی مدل 64/4 هم 4G و هم 5G موجوده ، این بنده خدا همین مدل 128/8 رو گفت ک موجود شده؟