بین سری 15 پرو و مکس تنها تفاوت زوم 5 برابری مکس در مقابل 3 برابری پرو به حساب میاد
که تازه به شخصه همون 3 برابر رو میپسندم
هر کسی اگر عکاسی دوست داشته باشه یا سر در بیاره میدونه بهترین زوم برای عکاسی پرتره بین 50 تا 70 میلیمتر به حساب میاد
پس در مرحله اول بهترین لنز برای عکاسی پرتره میشه 2X که حدود 50 میلیمتر میشه بعد 3X که حدود 75 میلیمتر میشه و 5X و اینا به درد نخور میشن
و خوب لنز زوم بیشتر باید برای پرتره استفاده بشه تا زوم کردن رو اجسام مگر اینکه گوشی لنز اپتیکال 10 برابری داشته باشه وگرنه 5x هم اونقدر به درد زوم نمیخوره
همین الان پیکسل من لنز 4X داره که به هییییییچ دردی نمیخوره خیلی هم لنز با کیفیتیه ها 50 مگاپیکسل هم هست و واقعا عکس های دقیقی میگیره اما کاربردی نداره و بیشتر دارم پرتره کراپ 2X روی لنز اصلی میگیرم باهاش و هنوز از 4X عه استفاده ای نکردم
شاید حتی برمیگشتم عقب پیکسل 6 معمولی یا حتی 7 میگرفتم که لنز زوم نداره چون کاربردی نداره واقعا
حالا این بین تو ایفون مخصوصا یه حالت کلاس بیشتر هم هست تو ایران که پرو مکس دستت بگیری تا پرو معمولی
هرچند الان هرکی رو میبینی ایفون دستشه اونم 15 فرقی هم نداره طرف پول برای اب و نون داره یا نه
رزولوشن Pixel 6 pro عالیه
کلا اگه تونستی توش کلیپ 4k یا 8k ببین اصلا قابل مقایسه با 6 یا 7 نیست.
تراکم پیکسلی خیلی تصویر قشنگ و بهتری بهت میده.
من گوشی بعدیم هر چی بشه باید wqhd+ باشه و بنظرم گوشی مدیا و گیم باید همین باشه.
الان تو ذهنم iQOO 12 pro و realme gt 5pro هست که ببینم با چه قیمتی موجود میشن.
اگه زورم نرسه میرم سراغ iQOO 11s
این 3 مورد خیلی مد نظرم هستند