susha
کاربر سایت
مدل گوشیت چیه ؟بچه ها تا ۸ تومن چی بگیرم که مدتها کند نشه؟
این شیائومی با MIUI 12 رسما گند زده به سرعت گوشی
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
من sd 855 هست مشکلی ندارم
مدل گوشیت چیه ؟بچه ها تا ۸ تومن چی بگیرم که مدتها کند نشه؟
این شیائومی با MIUI 12 رسما گند زده به سرعت گوشی
Note 9sمدل گوشیت چیه ؟
من sd 855 هست مشکلی ندارم
تو این رنج قیمتی که گفتی و با گوشی که الان داری توقع سرعت خیلی بالاتر رو نداشته باش. عملا بهترین پردازنده این رنج رو داری. حالا مشکلت با سرعت دقیقا تو چه مواردی هست؟Note 9s
همه مشکلات بعد از آپدیت کردن به miui 12 شروع شد کلا نمیدونم چرا انقد سنگینش کرده شیائومیتو این رنج قیمتی که گفتی و با گوشی که الان داری توقع سرعت خیلی بالاتر رو نداشته باش. عملا بهترین پردازنده این رنج رو داری. حالا مشکلت با سرعت دقیقا تو چه مواردی هست؟
یکم تو مدلای پایین رده مثل همین که گفتی لگ میزنه ولی سامسونگ هم تعریفی نداره تو اون قیمتدوستان قصد دارم برای مادرم گوشی بخرم.
بین شیائومی نوت 9 پرو و سامسونگ A51 موندم. نظرم روی شیائومی بود ولی شنیدم شیائومی مشکل هنگ کردن داره.
نظری دارید؟ کسی تجربه استفاده یا پیشنهادی داره؟ تشکر.
دوستان یه اتفاق عجیبی برام افتاده ، تو یه سایتی که عضوش هستم ، تو قسمت ورود نام کاربری که مثل همه سایتا وقتی یکبار وارد بشی برای ورود مجدد به صورت پیش فرص نام کاربریتو میزنه ، نام کاربری برادرم رو به صورت پیش فرض زده !! در صورتی که اصلا با موبایل من کار نکرده ! چجوری همچین چیزی میشه ؟!? این که از یک مودم اینترنت استفاده میکنیم میتونه دلیل همچین اتفاقی باشه ؟
نکته دقیقا همینه که اکانت گوگلم فقط رو موبایلم هست و هیچ جای دیگه ای لاگین نشده !خیر
شاید به خاطر اینکه اکانت گوگل شما روی سیستم هست و برادرتون از طریق کروم توی ویندوز لاگین کرده و در نتیجه sync شدن کروم ویندوز با کروم گوشی ، این یوزرنیم و پسورد ذخیره شده.
اگه رمز جیمیل رو تغییر بدی ، اکانتت رو هر سیستمی که فعال باشه ، غیر فعال میشه تا دوباره با رمز جدید لاگین کنی ؟خیر
شاید به خاطر اینکه اکانت گوگل شما روی سیستم هست و برادرتون از طریق کروم توی ویندوز لاگین کرده و در نتیجه sync شدن کروم ویندوز با کروم گوشی ، این یوزرنیم و پسورد ذخیره شده.
اگه رمز جیمیل رو تغییر بدی ، اکانتت رو هر سیستمی که فعال باشه ، غیر فعال میشه تا دوباره با رمز جدید لاگین کنی ؟
چرا دیگه شما ببین صفحه نمایش گوشیا الان داره 120 هرتز میشه، باتری ها همه شدن 5000 میلی آمپر، رم الان حداقل 6 گیگ شده.نمیدونم چه حسابیه باز داره فقط دوربین گوشیا قوی میشه. گوشی با دوربین چهارگانه دوربین اصلی 64 مگاپیکسل و...
باتری و سخت افزار واقعا اصل کاره روش کار زیادی انجام نمیدن در مقایسه با دوربین
باز رو گوشیای گیمینگ میشه در این موارد حساب کرد ولی فکر کنم تو ایران خیلی گرون باشن.
دوستان گوشی های شما هم بعد از یک یا دو سال استفاده صفحه اش دچار burn in میشه؟ میخوام بدونم ارزش داره صفحه نمایش گوشی ام رو تعویض کنم؟ این Burn in خیلی خیلی رفته رو اعصابم و اگر یک دقیقه هم صفحه روشن باشه بازم این مشکل پیش میاد، ولی با خاموش کردن گوشی به مدت 3 دقیقه دوباره بر طرف میشه، میخوام بدونم اگر صفحه موبایلم رو تعویض کنم مشکل جدی واسش پیش نمیاد؟ بعدش از کجا بدونم صفحه نمایش گوشی ام رو که تعویض کردن اصل بندازن و بی کیفیت نباشه؟ :/
نمیدونم چه حسابیه باز داره فقط دوربین گوشیا قوی میشه. گوشی با دوربین چهارگانه دوربین اصلی 64 مگاپیکسل و...
باتری و سخت افزار واقعا اصل کاره روش کار زیادی انجام نمیدن در مقایسه با دوربین
باز رو گوشیای گیمینگ میشه در این موارد حساب کرد ولی فکر کنم تو ایران خیلی گرون باشن.