IMANOKA
کاربر سایت
خودم که nokia 8 دارمواسه دوربین خوب پرچمدار های قدیمی بهتر نیست?
Lg G6
Sony Xperia XZ
Huawei P10
Samsung Galaxy S7
HTC 10
،.....
این گوشی ساده رو برای کار دیگه ای میخوام.
خودم که nokia 8 دارمواسه دوربین خوب پرچمدار های قدیمی بهتر نیست?
Lg G6
Sony Xperia XZ
Huawei P10
Samsung Galaxy S7
HTC 10
،.....
گوشیهای ساده اغلب دوربینهای متوسطی دارند، قیمتشون هم تفاوت زیادی با گوشیهای پرچمدار قدیمی ندارند.خودم که nokia 8 دارم
این گوشی ساده رو برای کار دیگه ای میخوام.
سلام,سلام سلام.
خب بالاخره منم به اون چیزی که خواستم رسیدم.
پرچمدار قبلی ایسوس رو گرفتم رفت.
ZenFone 4 Pro SE
خیلی خوفه xD
ممنون.سلام,
مبارک باشه.
چند گرفتی?
قطعا و بدون تردید p smart 2019سلام
بین galaxy a20 و p smart 2019 کدوم یکی رو پیشنهاد میدید ؟
اگه چیز دیگه ای هست تو این رنج بگید
ممنون
قطعا و بدون تردید p smart 2019
پیشنهاد من: redmi note 7
صفحه نمایش Full HD با PPI 415 در مقابل HD با ppi 268چرا پی اسمارت؟
چند روز پیش redmi note 7 128gb رو گرفتم 3300.
سرعت و مولتی تسکینگ عالی هستن و باتری برای من که گوشی قبلیم (ره) lg g4 بوده خیلی خوبه.
در مورد دوربین هم در مقایسه با g4 یکم ضعیف تر هست ولی خب راضیتون میکنه مخصوصا اگه از gcam استفاده کنید.
در کل تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم، به صحبت های فروشنده ها هم توجه نکنید. من چند تا مغازه که رفتم به دلیل عدم موجودی از این مدل میگفتن xiaomi خرابی زیاد داره حتی همین نوت 7 تا الان خیلی تعمیرات برامون آوردن
چند روز پیش redmi note 7 128gb رو گرفتم 3300.
سرعت و مولتی تسکینگ عالی هستن و باتری برای من که گوشی قبلیم (ره) lg g4 بوده خیلی خوبه.
در مورد دوربین هم در مقایسه با g4 یکم ضعیف تر هست ولی خب راضیتون میکنه مخصوصا اگه از gcam استفاده کنید.
در کل تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنم، به صحبت های فروشنده ها هم توجه نکنید. من چند تا مغازه که رفتم به دلیل عدم موجودی از این مدل میگفتن xiaomi خرابی زیاد داره حتی همین نوت 7 تا الان خیلی تعمیرات برامون آوردن
سلام به همگی منم حدود 1 ماه که نسخه64 گیگشو گرفتم به رنج قیمتش عالیه دیگه الان باید تعصب برند گذاشت کنار سایت gsm arena امتیاز 4از 5 داده به این گوشی
سلام 3100 خریدم ریجستری شده پک گلوبال البته من پیش خرید کردم یک هفته هم تحویل دادنمبارکتون باشه.
نسخه 64 چند؟
واقعا شاهکاره مخصوصا اگر اهل گیم باشی اخ نمیگه اگه برندش سامسونگ یا ... بود زیر 6 نبودامروز کل بازار و گشتم واسه پوکو فون 64 گیگ.
یعنی همه دزد شدن.
از 4500 قیمت دادن تا 5400
بنظرم بهترین انتخابه تو رنج خودش و کامل بی رقیبه.
یجا رو گیر اوردم اخر میده 4400 وفردا میرم بگیرم.
دمه شیائومی گرم که اسنپ 845 و دوربینی که 90 گرفته از dxo و رم 6 و صفحه 6.2 رو میده 4400
البته با دلار 15.350 فعلی ما شده این قیمت....