الانم همینه ولی خوب نسخه 128 را میشه 11.5 گرفت .. اگر حجم اینقدر زیاد نیاز نیست به نظرم 128 هم نه تنها کافیه، زیادم هستدوستان الان تو بازار قیمت Note 9 512gb چنده ؟
یه سایت داره میفروشه ۱۷.۵ میلیون
چند وقته Oneplus 6 گرفتم
چند ماه پیش هم نوت 8 داشتم ولی صادقانه بدون هیچ تعصبی وان پلاس خیلی خوش دست و سریع تره ، رابط کاربری سریع که تجربه رام خالص اندروید رو میده ، پشتیبانی عالی
در کل بالاتر از انتظارم ظاهر شد
بهتره بپرسی این همه قدرت و سرعت نیازم میشه یا نه ؟ یا ایفون 8 یا x هم جواب گوی من هست ؟!به نظرتون اگه بخوامچند ماه دیگه آیفون بهرم،مدل ایکس آر ،یا ایکس خالی به صرفه تره؟ با ظرفیت یکسان حافظه
برتری های Xr :به نظرتون اگه بخوامچند ماه دیگه آیفون بهرم،مدل ایکس آر ،یا ایکس خالی به صرفه تره؟ با ظرفیت یکسان حافظه
نه تمام پس اندازم نیست.قدرت و سرعتش نیازم نمیشه.ولی من چندین سال اندرویید داشتم میخام اپلم امتحان کنم به چند دلیل ،یکی چند سال دیگه نمیشه اصلا خرید و این پشتیبانی طولانی داره.بعدش کیفیت عکاسیش خوبه ،سرعتش کم نمیشه .بهتره بپرسی این همه قدرت و سرعت نیازم میشه یا نه ؟ یا ایفون 8 یا x هم جواب گوی من هست ؟!
یا اگر گوشی بخری 18 میلیون با تمام پس اندازت میخری ؟ اگر اره بعدا باید به شدت مراقب باشی اتفاقی نیوفته
نوت ۹ و میت ۲۰ زیاد به کارم نمیان.میخام یه مدت اپل امتحان کنم.و چند سال استفاده کنم .قیمت گذاریشونو ببین خیلی نزدیک به همه.اصلا نمیشه انتخاب کرد .آیفون ایکس به نظرم دوربینش بهتر باشه شایدم در یه سطح باشن ولی ایکس ار قویتره .از یه طرف ایکس اولده و رزلوشن بالاتربرتری های Xr :
صفحه بزرگ تر
پردازنده قوی تر
رنگ های بیشتر
دوربین اصلی بهتر
فیس ایدی سریعتر
باتری بهتر
و به طور کلی جدیدتر بودن
برتری های X :
صفحه نمایش اولد با رزولوشن بالاتر و حاشیه کمتر
دوربین دوگانه
غیرقابل تشخیص بودن در برابر XS
دیگه تشخیص اینکه زیبایی و صفحه بیشتر مهمه یا به روز تر بودن با خودت
ولی شخصا پیشنهاد میکنم نوت 9 یا میت 20 پرو بگیری
دوربین Xr همون دوربین Xs هست (بدون دوربین دومش)نوت ۹ و میت ۲۰ زیاد به کارم نمیان.میخام یه مدت اپل امتحان کنم.و چند سال استفاده کنم .قیمت گذاریشونو ببین خیلی نزدیک به همه.اصلا نمیشه انتخاب کرد .آیفون ایکس به نظرم دوربینش بهتر باشه شایدم در یه سطح باشن ولی ایکس ار قویتره .از یه طرف ایکس اولده و رزلوشن بالاتر
نمیدونم چی میشه شاید ایکس اس ۲۵۶ خریدم .منتظرم قیمتش بیاد پایین .اگه نیاد ،ایکس ار یا اس یا ایکس خالی میگیرم
ایکس ار رزلوشن صفحظ پایینه .میگم با توجه به این شیوه قیمت گذاری عجیب و غریب اپل قطعا اگه نزدیک فیمت واقعی شن انتخابم ایکس اس مکسه.اگه هم نه که باید بیشتر تحقیق کنم.چرا میگی ریفربیشد نگیرم؟ قیمتش که کمتره توسط خود اپلم تعمیر میشن.دوربین Xr همون دوربین Xs هست (بدون دوربین دومش)
قیمت xr پایین تر از این هم میاد (تازه عرضه شده و تا یک ماه دیگه قیمتش میاد پایین تر اگه دلار نره بالا)
برای استفاده طولانی صفحه ips Xr به خاطر پایداری بیشتر lcd در مدت زمان زیاد بیشتر پیشنهاد میشه (مسائل burn in و... در اولد) ولی بازم انتخاب با خود شخصه
از طرف دیگه اگه خواستی X بگیری حواست باشه که ریفربیشد نباشه چون دیگه تولید نمیشه
مشکل ریفربیشد توی ایران اینه که ریفر رو با قیمت گوشی نو میفروشن وگرنه اصلا چیز بدی نیستایکس ار رزلوشن صفحظ پایینه .میگم با توجه به این شیوه قیمت گذاری عجیب و غریب اپل قطعا اگه نزدیک فیمت واقعی شن انتخابم ایکس اس مکسه.اگه هم نه که باید بیشتر تحقیق کنم.چرا میگی ریفربیشد نگیرم؟ قیمتش که کمتره توسط خود اپلم تعمیر میشن.
راستش من خودم از اینکه مشکلی برای صفحه پیش بیاد وحشت دارم .یه بار با صفحه ال سی دی اپل نقره داغ شدم این که دیگه اولده!!
دوستان کسی اینجا میدونه بهترین راه برای خرید وان پلاس چی هست ؟
چون گویا وارد کننده رسمی نداره اینایی هم که میارن ب قیمت فضایی میفروشن
واقعا موندم توش چون به هیچ وجه نمیتونم به برند دیگه راضی بشم سامسونگ و هوواوی به سلیقم نمیخورن اینم که متاسفانه اینطور هست .
الان بهترین گزینه ای که دیدم سفارش از چاینا اوردرز (قم) هست که از چین میارن پول گمرک و اینا ام میگیرن . اگه کسی از اینجور شرکتا تاحالا خرید کرده تجربیاتش رو بگه ممنون.
زیربرند Xiaomi هست مثل آنر هواوی...من از نزدیک دیدم گوشی خیلی قوی و تقریبا ارزونترین گوشی Snap845 بازاره اما بدنش پلاستیکه البته پلی کربناته و شبیه لومیا خدابیامرزاست.الان فکر کنم 5تا 6 تومن باشه با کانفیگ های مختلفش.رام هم هموMiUI 10 گوشیهای شیائومی هستدوستان کسی اینجا راجع به Pocophone F1 شنیده؟