Paradise Lost
کاربر سایت
بالاخره Nokia 8 خریدم، اونم بخاطر این که تموم شهرمون رو واسه الترا و 10 گشتم، اونم فقط یک مغازه داشت که میدادش 1750 منم انچنان با چشمانم نگاش کردم که عین این پوکر خون ازش میبارید خلاصه گشتیم و گشتیم و گشتیم که همه میگفن a7 2017 بگیر با این پول، سام سونگ بگیر بابا سام سونگ بگیر که حالم خراب شد رفتم یک مغازه دیگه این که عین مرد گفت چی میخوای؟ گفتم الترا که گفت ندارم و ولی 3 گوشی گذاشت جلو دستم، P10-Nokia 8- mate 9 که منم دست گذاشتم رو نوکیا هشت و خریدمش، حالا دوستان بگید ضرر نکردم واقعا بین این سه گوشی؟
بعد چرا گوشی من زبان فارسی نداره؟ نوشته زبان اردو ولی فارسی هست؟ مازا فازا؟
بعد تا من داشتم حساب کتاب پول رو میکردم طرف هر چی مزخرف برنامه هست رو سریع ریخت تو قالب گوشی و بیست تومن هم گرفت هر چی گفتم نمیخوام بابا نمیخوام اخرش ریخت گفت واسه سرویس حالا گوشی جایی داره ریست کنم همه برنامه ها کلا کلن حذف بشن و عین اول فقط اروجینال ها باشن؟ بعد هم رابط کاربری نوکیا واقعا زیاد بدل نمیشینه، اپدیتش کنم انروید 8 بهتر میشه؟ در کل راضیم واسه 150 تومن خواست 1750 نسخه 10 HTC قابل بشه بهمون....
بعد چرا گوشی من زبان فارسی نداره؟ نوشته زبان اردو ولی فارسی هست؟ مازا فازا؟
بعد تا من داشتم حساب کتاب پول رو میکردم طرف هر چی مزخرف برنامه هست رو سریع ریخت تو قالب گوشی و بیست تومن هم گرفت هر چی گفتم نمیخوام بابا نمیخوام اخرش ریخت گفت واسه سرویس حالا گوشی جایی داره ریست کنم همه برنامه ها کلا کلن حذف بشن و عین اول فقط اروجینال ها باشن؟ بعد هم رابط کاربری نوکیا واقعا زیاد بدل نمیشینه، اپدیتش کنم انروید 8 بهتر میشه؟ در کل راضیم واسه 150 تومن خواست 1750 نسخه 10 HTC قابل بشه بهمون....