این گوشی u ultra چطور گوشی هست ؟
مشخصاتش رو ببین و با توجه به قیمتش ببین چه جواهریه.
HTC U Ultra - Full phone specifications
قیمت 1.380 که تو این رنج قیمتی عالیه.
دوربینش حرف نداره.
واقعن گوشی بدون نقصیه.
من که خیلی راضی ام.
این گوشی u ultra چطور گوشی هست ؟
باتری اونوقت؟!مشخصاتش رو ببین و با توجه به قیمتش ببین چه جواهریه.
HTC U Ultra - Full phone specifications
قیمت 1.380 که تو این رنج قیمتی عالیه.
دوربینش حرف نداره.
واقعن گوشی بدون نقصیه.
من که خیلی راضی ام.
اندروید وان که برای mi a1 اومده بتا هستش،سلام
بچها بین دو گوشی xiaomi mi a1 و گوشی mi 5x کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟اینجوری که من فهمیدم سخت افزاری یکی هستن فقط بخاطر رام هاشون تفاوت دارن
کسی داشته میتونه یه نقد ازش بکنه ؟
یه چیزیم که برا من گنگه تو نسخه a1 این چ جوریه که هم اندروید 7.1 داره هم اندورید وان یعنی اینا 2تاش با همه؟ اینو متوجه نمیشم
کلا این رامa1 تمام امکانات اندروید داره ؟؟ به نسخه های 8و9 اپدیت میشه ؟برای 2 سال حدودا میشه انتظار داشت ؟
و سوال اخر اگه 5x رو بگیرم میشه رام a1 رو ریخت روش یا برعکسش یعنی a1 بیگیرم رام miui میشه ریخت روش ؟؟
ممنون
باتری اونوقت؟!
چی میگی عزیز مناندروید وان که برای mi a1 اومده بتا هستش،
رامش هم اندروید خالصه
شیائومی پشتیبانیش خیلی ضعیفه واسه گوشی هاش یدونه اپدیت بیشتر نمیده mi5x بعید میدونم اپدیت جدید براش بدن ولی mi a1 چون پشتیبانی گوگل رو داره شاید اندروید های بعدی هم براش بیاد
رام a1 رو نمیشه ریخت رو mi5x و بلعکس
اون 81 ساعت تموم شدن باتری در صورت استفاده 1 ساعته از نت/تماس/تماشای فیلم (هر کدوم یک ساعت) خیلی هم ازمایشگاهی هستش کلا...در ویدیو پلی بک و استفاده از وای فای کاری که به صفحه نمایش روشن نیاز داره اعداد واقعا پایینه واسه یه گوشیه امروزی مقایسه کنین با s7 edge مثلا. htc تا این موارد رو اصلاح نکنه (کاری که تا الان نتونسته حتی توی u11+ انجام بده) پیشنهاد دادنش واقعا سخته....اینم بگم خودم الان گوشیم htc هستش و واقعا از همه چیز این برند محبوب خوشم میاد اما دلیل نمیشه واقعیت رو نادیده گرفت...قبلن هم فکر کنم توضیح دادم
باتریش امتیاز 81 و گرفته که یعنی خوبه.
بعدش هم برنامه htc +boost رو که اچ تی سی قرار داده میشه راحت رزولوشن برنامه های انتخابی رو از 2k اورد رو 1080p که همین کلی به باطری اضافه میکنه و با روشن کردن power save تنها چیزی که به چشم نمیاد مصرف باتریه.
واسه هر گوشی نهایتا یه ورژن اندروید ارتقا میده،اونم بعد 10 ماه!!چی میگی عزیز من
شیائومی کجا پشتیبانی از گوشی هاش ضعیفه ؟؟؟!!!
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
اون 81 ساعت تموم شدن باتری در صورت استفاده 1 ساعته از نت/تماس/تماشای فیلم (هر کدوم یک ساعت) خیلی هم ازمایشگاهی هستش کلا...در ویدیو پلی بک و استفاده از وای فای کاری که به صفحه نمایش روشن نیاز داره اعداد واقعا پایینه واسه یه گوشیه امروزی مقایسه کنین با s7 edge مثلا. htc تا این موارد رو اصلاح نکنه (کاری که تا الان نتونسته حتی توی u11+ انجام بده) پیشنهاد دادنش واقعا سخته....اینم بگم خودم الان گوشیم htc هستش و واقعا از همه چیز این برند محبوب خوشم میاد اما دلیل نمیشه واقعیت رو نادیده گرفت...
درود.بین گوشیای اندرویدی که نمایشگر بدون حاشیه دارن الان بهترین مورد چه گزینه ای هست؟
بیشترین چیزی که برام اهمیت داره طراحی هست به بقیه موارد زیاد اهمیتی نمیدم قیمتش هم مهم نیست
یه سرچی تو نت زدم بنظر xiaomi mi mix 2 طراحی قشنگی داره ولی ظاهرا تو ایران کمه؟ من زیاد تو بحث گوشی و این چیزا نیستم الان میشه این گوشیو تو ایران پیدا کرد یا کلا غیرقابل دسترسه؟
وارد هرکدوم که بشید زده موجود نیست
نمیدونم چقد میخای خرج کنی ولی اگر پولت میرسه شیایومی نخروارد هرکدوم که بشید زده موجود نیست
ادیت: خودم یجا پیدا کردم داره ولی خب هنوز تصمیم نگرفتم میخوام ببینم چه موارد دیگه ای هست
+ این xiaomi mi 7 چه چیزای رسمی ای ازش منتشر شده؟ ظاهرا میخوان تو نیمه اول امسال منتشرش کنن ولی مثل اینکه هنوز هیچ چیزی از دیزاین و اینجور چیزاش مشخص نیست یه سری کانسپت تو نت به اشتراک گذاشته شده که نشون میده بدون حاشیه هست ولی هیچ چیز رسمی ای ازش ندیدم
بالا هم گفتم هزینش برام مهم نیست از مدلا هم اطلاع زیادی ندارم دنبال یه گوشی هستم که تا حد امکان بدون حاشیه باشه و طراحی قشنگی داشته باشهنمیدونم چقد میخای خرج کنی ولی اگر پولت میرسه شیایومی نخر
از گوشیای بی حاشیه میتونیبالا هم گفتم هزینش برام مهم نیست از مدلا هم اطلاع زیادی ندارم دنبال یه گوشی هستم که تا حد امکان بدون حاشیه باشه و طراحی قشنگی داشته باشه
به چه دلیل شیائومی رو پیشنهاد نمیکنید؟
از بین این مدلها منم زیباترین را در mi mix 2 میبینم و بنظرم بهترین انتخاب هستبین گوشیای اندرویدی که نمایشگر بدون حاشیه دارن الان بهترین مورد چه گزینه ای هست؟
بیشترین چیزی که برام اهمیت داره طراحی هست به بقیه موارد زیاد اهمیتی نمیدم قیمتش هم مهم نیست
یه سرچی تو نت زدم بنظر xiaomi mi mix 2 طراحی قشنگی داره ولی ظاهرا تو ایران کمه؟ من زیاد تو بحث گوشی و این چیزا نیستم الان میشه این گوشیو تو ایران پیدا کرد یا کلا غیرقابل دسترسه؟