all4u
Loyal Member
ممنون از راهنمایی کاملتونبزرگترین مشکلی که اندروید داره بدون اجازه شما امکان دسترسی یا عدم دسترسی اپ ها رو کنترل میکنه من یه روز یه 30 تایی اپ مختلف نصب کردم و بعد از تست اپ ها و حذف بعضیاشون رفتم سراغ تلگرام که عکسی رو برای دوستم بفرستم اما اجازه دسترسی به گالری نمیداد و میگفت باید تو ستینگ بهش اجازه بدید در صورتی که قبلا اوکی بود حتی تو ستینگ هم رفتم اوکی بود و بعد از گشتن دو ساعت در اینترنت متوجه شدم که این ارور بخاطر یکی از اپ هایی هست که من نصب کرده بودم و جالب اینجاست اصلا معلوم نمیکنه کدوم اپ... خلاصه با حذف همشون درست شد و در آخر فهمیدم ایراد از کدومشون بوده
یکبارم mx player بخاطر کاری حذف کردم و یادم رفت قبل از حذف، کش رو پاک کنم بعد از اون هرکاری کردم mx player نصب نشد حتی شو هیدن و تو روت اکسپلورر گشتم و در آخر با ریست فکتوری درست شد
البته مشکلاتش خیلی بشتر از ایناست مثل گوگل پلی که برای اجرای یک بازی اگه نیاز به گوگل پلی ورژن جدید باشه رسما بخاطر مراحل طولانی و عجیب نصبش بیخیال میشید
واقعا Android در زمینه امنیت و اینجور چیزا خیلی ضعیفه در صورتیکه iOS کوچکترین تغییراتی رو اول از شما اجازه میگیره
کلا پیشمون شدم
از صفحه نمایش نوت ۸ خوشم اموده بود
اما اینطوری باشه اعصابشو ندارم
Sent from my iPhone using Tapatalk