راهنمایی برای خرید موبایل

اقا این lcd گوشی چقدر گرونه گوشی J2 سامسونگ صعفی که داره تو اب یا چیزی بمونه بلافاصله تاچ یا السیدیش میسوزه دو بار بلا سرمون اورده ۲۶۵ پول السیدیش شد ! یکبار قصر در رفت گارانتی درست کردن :|:|

به زودی دو گوشی میان رده خواهیم داشت با نسبت صفحه 18:9
یکی Honor7x و دیگری هم احتمالا xiaomi redmi note 5
پ.ن:تو گلکسی s8 که این نسبت صفحه باعث می شد خیلی از برنامه ها کرش کنن

به زودی دو گوشی میان رده خواهیم داشت با نسبت صفحه 18:9
یکی Honor7x و دیگری هم احتمالا xiaomi redmi note 5
پ.ن:تو گلکسی s8 که این نسبت صفحه باعث می شد خیلی از برنامه ها کرش کنن
خیلی نسبت مسخره و به درد نخوریه .گوئشی خیلی کوچیک میشه و دراز!! این نسبت مسخره اون شرکت ال جی بازنده بزرگ بازار موبایل با گوشی به درد نخورش راه انداخت.ادم نوت 8 رو میبینه خندش میگیره دراز و بد قواره .

• Like
Reactions: Vonarian and snoko
با این گندی که اینا زدن مگه میشه دیگه گوشی خرید
من نمیدونم نمیشه اینا کاری نداشته باشن به موبایل
یه چیزی که من نمیفهمم اینا مشکلشون با ایفون چیه دقیقا چرا اینقد خاره تو چشم اینا اخه

• Like
Reactions: snoko
با این گندی که اینا زدن مگه میشه دیگه گوشی خرید
من نمیدونم نمیشه اینا کاری نداشته باشن به موبایل
یه چیزی که من نمیفهمم اینا مشکلشون با ایفون چیه دقیقا چرا اینقد خاره تو چشم اینا اخه
کسی مشکلی با ایفون نداره
اینا هدف اصلیشون چاپیدن ملته سود بازار ایفون هم از بقیه بیشتره براهمین گیر دادن بهش.
البته هدف های دیگه ی هم دارن از این طرح که اینجا نمیشه گفت ولی هدف اصلی پوله از این به بعد سودی که قبلا قاچاقچی ها به جیب میزدن دوبرابر میشه و میره تو جیب دولت

خبر بد اینه دارن درمورد مونتاژ گوشی تو ایران حرف میزنن یعنی مثل ماشین وتی وی.کیفیت افتضاح قیمت بالا

کسی مشکلی با ایفون نداره
اینا هدف اصلیشون چاپیدن ملته سود بازار ایفون هم از بقیه بیشتره براهمین گیر دادن بهش.
البته هدف های دیگه ی هم دارن از این طرح که اینجا نمیشه گفت ولی هدف اصلی پوله از این به بعد سودی که قبلا قاچاقچی ها به جیب میزدن دوبرابر میشه و میره تو جیب دولت

خبر بد اینه دارن درمورد مونتاژ گوشی تو ایران حرف میزنن یعنی مثل ماشین وتی وی.کیفیت افتضاح قیمت بالا
Galaxy Note 10.Iranian edition :)
چه شود!!!

Sent from my K00E using Tapatalk

• Like
Reactions: Cr3diT0r
بازم شروع شد،رجیستری هیچ تاثیری روی قیمتا نداره
این قیمتا کاذبن و این کلاهبردارا دارن از مردم سواستفاده میکنن
مردم نخرن تا هفته اینده ارزون میشه
و از این جور مزخرفات تهوع اور:-&داشتم مصاحبه مدیر دیجیکالا رو میخوندم میگفت ما چون قانونی وارد میکنیم قیمتمون یکم بیشتره
حالا چقد تفاوت قیمت اینا بود با بازار؟
اون زمانی که من ایپد خریدم دیجیکالا ۱/۵میلیون گرونتر میداد:-&

• Like
Reactions: Vonarian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or