راهنمایی برای خرید موبایل

شائومی هم کیفیت خوبی داره... قیمتش هم خوبه و در حال رشد در ایران هم هست...
گوشی Redmi 4 Prime با قیمت حدود 700 تومن با 3 گیگ رم و 32 گیگ حافظه داخلی و ساپورت کارت حافظه و پردازنده قوی کوالکام 625 با پشتیبانی از 4g+ واقعا نظیر نداره
پرچمدارش هم گوشی Mi 5 PRO هم با حدود قیمت 1500 با 4گیگ رم و 128 گیگ حافظه و پردازنده قوی کوالکام 820 هم هست که خوب جزو بهترینهاست مدل جدیدتر Mi 5S هم هست که جدیدتره. نسخه های 64 گیگ و 32 گیگش هم هست که ارزون تره.

دوستان این سری a3 جدید سامسونگ خیلی چشمو گرفته من تا امروز گوشی با سیستم اندروید نداشتم
و میخوام به عنوان گوشی دوم بگیرم
مخصصوصا رنگ مشکی
به نظرتون قیمتش کی میاد پایین ۱۱۵۰ هست

سلام
من گوشی Galaxy A5 دارم. گوشی خوبیه. من راضیم. ولی شاید تو بهار عوض کنم و یک گوشی دیگه بگیرم.
خودم از Blackberry dtek 50 خوشم میاد. تو همین رده قیمت و مشخصات فنی A5 هست. فقط صرف اینکه بلک‌بری هست و تا حالا گوشی ای به غیر از سامسونگ نداشتم، میخوامش! و گرنه کاملا از A5 راضیم.
کسی تجربه کار با dtek 50 رو داشته؟ یا کسی رو میشناسه؟ گوشی اش چطوریه؟ ضعیف تره از A5 ؟ بهتره؟ کار باهاش راحته؟ نقطه ضعفی چیزی؟

دوستان این سری a3 جدید سامسونگ خیلی چشمو گرفته من تا امروز گوشی با سیستم اندروید نداشتم
مخصصوصا رنگ مشکی

a3 2017 می خوای بگیری خوب می تونی هواوی نوا پلاس بگیری که همه جوره قوی تره...

• Like
Reactions: all4u
سلام دوستان
میخواستم یه گوشی در حد پانصدو خورده ای بگیرم
نظر خودم Huawei Y6 II هست بنظرتون چجوریه خوبه ؟
نقداشو خوندم خوب بود
گوشیه خوبیه زیر600تومن اگه فبلت میخوای ردمی نوت3پرو 16گیگ بهتره 600و650
اگه اندازه مهم نیست ردمی3ها یا4عالین و قیمت هم باید همین حدود600باشه
مخصصوصا رنگ مشکی
اگه بخاطر اندازه و جمع وجور بودنش میخوای انتخاب خوبیه
ولی اگه اندازه مهم نیست گوشی های بهتری میتونی بگیری
گوشی هم تازه وارد شده کم کم قیمتش پایین میاد ولی معلوم نیست کی چون نزدیک عید گوشی گرون هم میشه
سلام
من گوشی Galaxy A5 دارم. گوشی خوبیه. من راضیم. ولی شاید تو بهار عوض کنم و یک گوشی دیگه بگیرم.
خودم از Blackberry dtek 50 خوشم میاد. تو همین رده قیمت و مشخصات فنی A5 هست. فقط صرف اینکه بلک‌بری هست و تا حالا گوشی ای به غیر از سامسونگ نداشتم، میخوامش! و گرنه کاملا از A5 راضیم.
کسی تجربه کار با dtek 50 رو داشته؟ یا کسی رو میشناسه؟ گوشی اش چطوریه؟ ضعیف تره از A5 ؟ بهتره؟ کار باهاش راحته؟ نقطه ضعفی چیزی؟
من ندیدم دست کسی تاحالا برو برسی هاشو ببین فک کنم a5خودت از نظر نمایشگر و دوربین و باتری بهتره
اگه یه گوشی خاص و امن میخوای بد نیست:دی

• Like
Reactions: all4u and Alkazar
سلام. من گوشیم Huawei P9 Lite هست.راهی هست فونت گوشی رو عوض کنم ؟
از اون فونت ها که تو گوشی ها سامسونگ هست :D
اره برو تو کانال هواوی فونت گذاشته فایلشو تو پوشه تم همون HWThemesکپی کن بعد برو تو قسمت تم ها بعد قسمت mine فونت رو اعمال کن
telegram.me/Huawei_Channel

با اپhi fontهم میشه

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
سلام
من الان یه z2 دارم دنبال عوض کردن گوشی ام فوقشم تا 1500 خرج کنم بین چند تا گوشی ام موندم m9 + با سری C سامسونگ یه طرفم میگم پول بیشتر بزارم s6 بگیرم،
نظر شما چیه؟

Sent from my D6503 using Tapatalk

سلام.. من الان 6s دارم.. همچیش عالیه اما ازش خسته شدم.. تو فکر خرید pixle گوگل هستم.. قبل از ایفون Xperiasp داشتم خیلی هنگ میکرد.. پیکسل چطوره؟ کلا هنگ نمیکنه؟

سلام
من الان یه z2 دارم دنبال عوض کردن گوشی ام فوقشم تا 1500 خرج کنم بین چند تا گوشی ام موندم m9 + با سری C سامسونگ یه طرفم میگم پول بیشتر بزارم s6 بگیرم،
نظر شما چیه؟

قیمت اس6احمقانست 1600برا پرچمدار2سال پیش؟:D
اون دوتا انتخاب بهتری هستن
اگه باتری و دوربین برات مهمه طرف m9نرو سخت افزار جالبی هم نداره
سریcبد نیست ولی فقط تو چین عرضه شده و سری پرو که بهتره قراره جهانی عرضه بشه نمیدونم کی. اگه سامسونگ میخوای صبر کن سریa 2017قیمتش پایین تر بیادa9هم خوبه

یا میتونی mi5s یا پلاس بگیری چیزی از اس7کم نداره بجز دوربین که خیلی خوبه ولی درحد اس7 و بقیه نیست.
هواوی هم حدود1100نوا پلاس خوبه
زیر1500هم میت8وp9وhonor 8
همشون از اونای که گفتی خیلی بهترن نسبت به قیمت

• Like
Reactions: NO ps3
قیمت اس6احمقانست 1600برا پرچمدار2سال پیش؟:D
اون دوتا انتخاب بهتری هستن
اگه باتری و دوربین برات مهمه طرف m9نرو سخت افزار جالبی هم نداره
سریcبد نیست ولی فقط تو چین عرضه شده و سری پرو که بهتره قراره جهانی عرضه بشه نمیدونم کی. اگه سامسونگ میخوای صبر کن سریa 2017قیمتش پایین تر بیادa9هم خوبه

یا میتونی mi5s یا پلاس بگیری چیزی از اس7کم نداره بجز دوربین که خیلی خوبه ولی درحد اس7 و بقیه نیست.
هواوی هم حدود1100نوا پلاس خوبه
زیر1500هم میت8وp9وhonor 8
همشون از اونای که گفتی خیلی بهترن نسبت به قیمت
نظر خودم رو c7 pro بیشتر ولی میگن cpu ضعیفه برا همین دو دلم:-/

سلام.. من الان 6s دارم.. همچیش عالیه اما ازش خسته شدم.. تو فکر خرید pixle گوگل هستم.. قبل از ایفون Xperiasp داشتم خیلی هنگ میکرد.. پیکسل چطوره؟ کلا هنگ نمیکنه؟
ارزش خرید نداره گرونه دو ماه دیگه هم پرچمدارهای2017عرضه میشن ارزش نداره الان3تومن پول گوشی بدی.
بجز همون پشتیبانی گوگل برتری خاصی نسبت به اس7و اچ تی سی10نداره و حدود1300.400گرونتره یعنی با پولش میتونی یه اس7وmi5sبگیری:دی
نه هنگ و اینا نداره این برا زمان همونspبود:دی
نظر خودم رو c7 pro بیشتر ولی میگن cpu ضعیفه برا همین دو دلم:-/

هنوز عرضه نشده و قیمتش معلوم نیست ولی فکر نکنم کمتر از1400باشه
cpuبه اندازه کافی قویه 8 هسته 2.2 a53و14نانومتری کم مصرف درسته نسبت به پرچمدار ضعیفه ولی برا یه میان رده عالیه4گیگ رم هم داره تو سرعت و اجرای اپ تفاوت محسوسی با پرچمدار نداره
ولی برا بازی نباید انتظار عملکرد پرچمدار رو داشت
با1400میتونیmi5sبگیری از اس7هم یکم قویتره:دی
فبلت هم mi5s+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or