AGHA FARIBORZ
کاربر سایت
این دو تا چرا پلمپ شدن؟مگه چیز خاصی بودن؟وقایع و مه تل هم پلمپ شدن
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
معلومه ردمی پرو بهتره.HTC x9بهتره یا این؟دوربین دوگانه چیه؟اینم مثل نسخه قبلیش عکس دوربینش زرد میشه؟
طرحش واقعیه و جدی ! فعلا گوشی نخر تا تکلیفش مشخص بشهاین ماجرا ریجستر چیه که جدیدن دوباره راه افتاده
مثل داستان ریجستر که قدیم بوده؟
رفتم گوشی بلک بری بخرم فروشنده گفت در قبال ریجستر هیچ مسعولیتی ندارم
ماجرا ریجستر الکیه یا واقعیه؟
طرحش واقعیه و جدی ! فعلا گوشی نخر تا تکلیفش مشخص بشه
البته مسلما شما باید بتونی به صورت شخصی IMEI در مخابرات ثبت کنی ولی این یعنی پرداخت هیزنه بیشتر برای موبایل
فک کنم دوباره ماجرای ریجستر ب دلیل فراهم نبودن زیرساختها به تعویق افتاد
خیالت راحت هیچ وقت عملی نمیشه...فک کنم دوباره ماجرای ریجستر ب دلیل فراهم نبودن زیرساختها به تعویق افتاد
هر گوشی تا قبل از اجرا شدن طرح سیم کارت روش قرار بگیره و یک تماس برقرار کنی که IMEI در سیستم مخابرات ثبت بشه دیگه مشکلی نداره ! از این نظر خیالت راحتنرم گوشی بخرم بلک بری 720 هزاری بخرم بعد ریجستر شروع شه ضایع شم
یکی امروز بهم گفت ریجستر شروع شه قراره از گوشیا غیر قانونی 200 هزار بگیرن ریجسترشون کنن
هر گوشی تا قبل از اجرا شدن طرح سیم کارت روش قرار بگیره و یک تماس برقرار کنی که IMEI در سیستم مخابرات ثبت بشه دیگه مشکلی نداره ! از این نظر خیالت راحت
بحث سر بعد از اجرای طرح هست که گوشی ها چی میشه ؟ من نمیدونم طرح اجرا شد یا نه ولی اگر نه هست و اون گوشی میخوای و پولش داری بخر و و با خیال راحت استفاده کن
در صورت اجرای طرح هم اگر نیاز باشه مبلغی بابت رجیستر IMEI بدی به این صورت که 9% مالیات ارزش افزوده + 7% حق گمرک میشه در مجموع 16% قیمت اصلی یک گوشی پرداخت کنی
راستی اگر گوشی از راه قانونی وارد شده بشه که دیگه اصلا مشکلی نداره حتی اگر بعد از اجرای طرح بخری
موبایل دیگه ماشین نیست جنس بنجلتون به خورد ملت بدید بعد انتظار حمایت داشته باشید !دوستان اینو بخونید، حرفای جالبی زده : برند ایرانی تلفن همراه در آستانه تعطیلی قرار دارد