u_2
کاربر سایت
6که هیچ7و8هم براش میادآره کلا مشکل اش دوربینش هست.
نه تا جایی که میدونم براش 6 میاد، شما جایی خوندی گفته نمیاد؟
Xaiomi سابقه پشتیبانیش عالیه
دوربینش هم با اپدیت بهتر شده و میشه
6که هیچ7و8هم براش میادآره کلا مشکل اش دوربینش هست.
تو همه گوشیاش،هر کدوم با هر اندرویدی عرضه شدن هنوزم همون نسخه رو دارن،بعید میدونم 6 بیاد،آره کلا مشکل اش دوربینش هست.
زیاده.a5قویتره نمایشگر بزرگ تر و بهتری دارهسلام.
تقاوت های بین A3 , A5 سامسونگ مدل های 2016 چیه ؟
هواوی پشتیبانی جالبی ندارهاز من می شنوید که گوشی هواوی رو یک میلیون اون موقع خریدم ،هیچ وقت جز سری اولیا نباشید.سری اولی کسانی هستن که گول این موضوع رو میخورن که یه گوشی چینی اومده بهتر از برندهای معروف با قیمت کمتر!
و این طوری میشه که برای همیشه در اندرویید ۴طلسم میشید.
برادرم A5 داره. من گقتم برای اینکه مثل اون نشه A3 بگیرم، اما هم از نظر صفحه نمایش هم از نظر دوربین اون خیلی بهتره.زیاده.a5قویتره نمایشگر بزرگ تر و بهتری داره
باتری بهتر.سریعتر و..
ولی هر دوتا گرونن ارزش خرید ندارن
A 5فک کنم الان1تومن صدتومن بذاری روش میشهg4ال جی گرفت که بجز باتری و جنس بدنه از هر نظر بهتره
ولی از بین این دوتاکه گفتی a 5بهتره گوشی خوبیه
باتری عالی.دوربین عالی.نمایشگر و طراحی و جنس بدنه عالی سخت افزارش متوسط درحد ردمی3که قیمتش500تومنه
بیخیالa3شو
سنس یکی از بهتریناست مخصوصا تو سرعتسلام
بچه ها کسی HTC 10 خریده؟ میشه یه بررسی ازش بکنه از همه چیش مخصوصا رابط کاربریش که شبیه اندروید خام شده راحت هست یا نه؟
من الان M8 دارم ولی دیگه اینو 2 ساله دارم میخوام عوض کنم موندم برم ایفون 6S بگیرم یا HTC 10 ولی ترسم از اچ تی سی اینکه شبیه اندروید خام شده به دلم نشینه!
نظر شماها چیه؟
دمتون گرم
رابط کاربری سنس به غیر از یک سری از قسمت هاش همون سنس قبلیه و تفاوت خاصی نکردهسلام
بچه ها کسی HTC 10 خریده؟ میشه یه بررسی ازش بکنه از همه چیش مخصوصا رابط کاربریش که شبیه اندروید خام شده راحت هست یا نه؟
من الان M8 دارم ولی دیگه اینو 2 ساله دارم میخوام عوض کنم موندم برم ایفون 6S بگیرم یا HTC 10 ولی ترسم از اچ تی سی اینکه شبیه اندروید خام شده به دلم نشینه!
نظر شماها چیه؟
دمتون گرم
چون قیمتش بالاست الان فک کنم750باشه