راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان بین htc E8 ،J7 و htc desire 826 کدوم رو پیشنهاد میدین؟!..از همه لحاظ اوکی باشه یعنی باطری ،کیفیت صفحه نمایش و دوربین...بعد اینکه تو این 2 مدل htc مشکل داغ کردن هم وجود داره؟...بین جنس چین و تایوان این دو مدل htc فرق زیادی هستش؟..از لحاظ کیفیت منظورمه..اصن ساخت تایوانشون گیر میاد؟..ممنون میشم یه عزیزی پاسخ بده.

همه چیش عالیه این E8 فقط تو باتری غیرقابل تعویضش موندم. گوشیای اینطوری اگه باتریشون دچار مشکل بشه باید انداختشون دور یا میشه به یه طریقی باتریشون رو تعویض کرد؟

نه نگران نباش
مشکلی هم پیش بیاد میشه عوض کرد
دوستان بین htc E8 ،J7 و htc desire 826 کدوم رو پیشنهاد میدین؟!..از همه لحاظ اوکی باشه یعنی باطری ،کیفیت صفحه نمایش و دوربین...بعد اینکه تو این 2 مدل htc مشکل داغ کردن هم وجود داره؟...بین جنس چین و تایوان این دو مدل htc فرق زیادی هستش؟..از لحاظ کیفیت منظورمه..اصن ساخت تایوانشون گیر میاد؟..ممنون میشم یه عزیزی پاسخ بده.
از نظر باتری و دوربینj7بهتره البته نسخه اگزینوس4g
نمایشگرj7هم خوبه ولیhdبرای5.5جالب نیست.اون دوتا اچ تی سی بهترن
از نظر قدرتe8قویتر
J7و826در یه حد ولی رمj7کمتر1.5
درکل بهترین انتخابe8همه چی خوبه
بعدش826
J7هم خوبه اگه باتری عالی میخوای4gرو بگیر عالیه
من e8رو چند وقت پیش چینشو گرفتم مشکلی نداشت نمیدونم فرقش باتایوانی در چه حد ولی تایوانی هم گیر میاد
البته زیاد باهاش کار نکردم مطمن نیستم داغ میکنه یانه ولی گوشی خوبیه نسبت به قیمت

J7 رو اطلاعی ازش ندارم.

ولی تو اون دوتا HTC مشکل داغی ندارن هر دو.

داغی فقط توی M9 حاد بود که برطرف شد.

باطری 826 زودتر خالی میکنه ولی خب صفحه بزرگتری داره.
دوربین تقربن میشه گفت یکی هستند.

فقط حتمن بگو با رم خاورمیانه یا اروپا میخام به فروشنده چین بهت ندن.

فرقی بین ساخت چین و تایوان نیست فقط اینکه تو تایوان خرابی خیلی کمتر پیش میاد تا چین.
تو کیفیت و ... هیچ تفاوتی نیست.

اره باید بگردی تا پیدا کنی ولی بعضی فروشنده ها به همین بهونه گرون تر میدن تایوانو.

اگه اهل وبگردی هستی و کلیپ دیدن 826 بگیر اگه نه که همون E8.

سلیقه ای دیگه ببین کودوم بیشتر به کارت میاد.

فقط از جای معتبر بگیر.

سلام دوستان
من میخوام یه گوشی اندرویدی خیلی خیلی ارزون بخرم , چون کارم فقط تماس و sms گاهی هست بازی هم در حد همون جاوا مثل بریک گیم برام کافیه
فقط میخوام بشه روش یه برنامه تلگرام نصب کرد
تو جستجو هایی که کردم 2 گوشی GFive President Shark 3 و smart dido دیدم که مناسب من هستن

امروز تو سایت دیجی کالا گوشی GFive President Smart 2 دیدم که 175 هزار تومن قیمت داره , هم مشخصاتش خوب بود هم 2تا قاب رنگارنگ پشتی اضافه داره و ......

تو یه سایت دیگه دیدم گوشی Samsung Z1 Dual SIM بود نظرم جلب کرد , هم قیمتش مفت بود هم مشخصاتش خوب بود هم قیافه اش قشنگه
اما دیدم که سیستم عاملش جدیده زده Tizen OS 2.3
خوب این تایزن سیستم عاملش چطوره؟ برنامه تلگرام داره؟ استور داره؟ فارسی داره؟

سلام دوستان
من میخوام یه گوشی اندرویدی خیلی خیلی ارزون بخرم , چون کارم فقط تماس و sms گاهی هست بازی هم در حد همون جاوا مثل بریک گیم برام کافیه
فقط میخوام بشه روش یه برنامه تلگرام نصب کرد
تو جستجو هایی که کردم 2 گوشی GFive President Shark 3 و smart dido دیدم که مناسب من هستن

امروز تو سایت دیجی کالا گوشی GFive President Smart 2 دیدم که 175 هزار تومن قیمت داره , هم مشخصاتش خوب بود هم 2تا قاب رنگارنگ پشتی اضافه داره و ......

تو یه سایت دیگه دیدم گوشی Samsung Z1 Dual SIM بود نظرم جلب کرد , هم قیمتش مفت بود هم مشخصاتش خوب بود هم قیافه اش قشنگه
اما دیدم که سیستم عاملش جدیده زده Tizen OS 2.3
خوب این تایزن سیستم عاملش چطوره؟ برنامه تلگرام داره؟ استور داره؟ فارسی داره؟
به نظر من همچیم کاری نکن ! چون اندروید در پایین رده ها اذیت میکنه مخصوصا دیگه میخوای با این قیمت بخری
حداقل 250 به بالا بگیر یا اگر همون قیممت میخوای بگرد دست دومش پیدا کن
من خودم مدتی lg l40 دستم بود راضی بودم .. کلش هم باهاش روون بازی میکردم !

به نظر من همچیم کاری نکن ! چون اندروید در پایین رده ها اذیت میکنه مخصوصا دیگه میخوای با این قیمت بخری
حداقل 250 به بالا بگیر یا اگر همون قیممت میخوای بگرد دست دومش پیدا کن
من خودم مدتی lg l40 دستم بود راضی بودم .. کلش هم باهاش روون بازی میکردم !

آخه من هم لپتاپ دارم هم تبلت ایسر دارم که تو خونه باهاشون کار میکنم , گوشی هم الان orod c3 و چنتا گوشی قدیمی دیگه دارم که از قدیم موندن
کاری هم نمیخوام بکنم باهاش فقط تماس و sms حالا در کنارش بشه یه تلگرامم نصب کرد روش

حالا نظر شما روی چه گوشییه؟

آخه من هم لپتاپ دارم هم تبلت ایسر دارم که تو خونه باهاشون کار میکنم , گوشی هم الان orod c3 و چنتا گوشی قدیمی دیگه دارم که از قدیم موندن
کاری هم نمیخوام بکنم باهاش فقط تماس و sms حالا در کنارش بشه یه تلگرامم نصب کرد روش

حالا نظر شما روی چه گوشییه؟
راست میگه دنبال اونا نرو برای تلگرام هم بدرد نمیخورن برای پیامک و تماس فقط خوبن
کارکرده پرچم دار بخر همون قیمتا خیلی بهتر از ایناس

راست میگه دنبال اونا نرو برای تلگرام هم بدرد نمیخورن برای پیامک و تماس فقط خوبن
کارکرده پرچم دار بخر همون قیمتا خیلی بهتر از ایناس

مرسی داداش

میگم داشتم قیمت گوشیا هوآوی تو دیجی کالا نگاه میکردم با قیمت گوشیا هوآوی تاج موبایل تو علائدین مقایسه میکردم , فرق قیمت از 25 تا 150 هزار تومن بود
سئوالم اینه مثلا هوآوی y560 که تاج موبایل میده 237 هزار بعد دیجی کالا با فروش ویژه میده 299 هزار -- حالا ممکنه فرقی داشته باشن غیر از گارنتی؟ آیا این گوشی بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت میکنن؟

نظرت درباره این گوشی چیه؟ Dimo S350 Dual SIM Mobile Phone | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
اینم بررسی همین گوشی
بررسی تخصصی دیمو S350: سنت و مدرنیته!***8211; آی‌تی‌رسان

مرسی داداش

میگم داشتم قیمت گوشیا هوآوی تو دیجی کالا نگاه میکردم با قیمت گوشیا هوآوی تاج موبایل تو علائدین مقایسه میکردم , فرق قیمت از 25 تا 150 هزار تومن بود
سئوالم اینه مثلا هوآوی y560 که تاج موبایل میده 237 هزار بعد دیجی کالا با فروش ویژه میده 299 هزار -- حالا ممکنه فرقی داشته باشن غیر از گارنتی؟ آیا این گوشی بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت میکنن؟

نظرت درباره این گوشی چیه؟ Dimo S350 Dual SIM Mobile Phone | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
اینم بررسی همین گوشی
دوست عزیز نصیحت برادرانه بنده به شما اینه که پولاتو تو جوب آب بریز ولی سراغ اینجور برندای چینی و ایرانی آشغال نرو
شما حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که اگه اندروید میخوای یک گوشی از برند هواوی بخری...اگه پولت نمیرسه میتونی گوشی های کارکرده ویندوزی هم بگیری من خودم یک لومیا 520 تمییز خریدم برای دوستم 150
اگه بازم پولت نمیریسه برو یک نوکیا دکمه ای بگیر

دیجی کالا هم اکثر کالاهاش قیمتاش بالاست و اصلا به صرفه نیست فقط داره پول اسمشو میگیره...شما برو از بازار تهیه کن یا از سایتای معتبر دیگه که قیمت مناسب دارن
پول گارنتی هم نده که فقط اسمه
تمام گوشی های اندرویدی ساپورت فارسی دارن فقط یک تعداد خیلی محدودی به صورت فابریکی زبان فارسی رو تو تنظیماتشون ندارن که اونم خودت خیلی راحت میتونی اضافه کنی

دوست عزیز نصیحت برادرانه بنده به شما اینه که پولاتو تو جوب آب بریز ولی سراغ اینجور برندای چینی و ایرانی آشغال نرو
شما حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که اگه اندروید میخوای یک گوشی از برند هواوی بخری...اگه پولت نمیرسه میتونی گوشی های کارکرده ویندوزی هم بگیری من خودم یک لومیا 520 تمییز خریدم برای دوستم 150
اگه بازم پولت نمیریسه برو یک نوکیا دکمه ای بگیر

دیجی کالا هم اکثر کالاهاش قیمتاش بالاست و اصلا به صرفه نیست فقط داره پول اسمشو میگیره...شما برو از بازار تهیه کن یا از سایتای معتبر دیگه که قیمت مناسب دارن
پول گارنتی هم نده که فقط اسمه
تمام گوشی های اندرویدی ساپورت فارسی دارن فقط یک تعداد خیلی محدودی به صورت فابریکی زبان فارسی رو تو تنظیماتشون ندارن که اونم خودت خیلی راحت میتونی اضافه کنی

ممنون داداش
مرسی از کمک و راهنماییت

الان 440 هزار دارم واسه گوشی خریدن اما نمیخوام انقدر خرج کنم , میخوام یه گوشی در حد نیازم بخرم
گوشی میخوام برای تماس و sms و چنتا برنامه , برام کیفیت صفحه نمایش , کیفیت مکالمه و اسپیکر , شارژدهی بالا باتری و خوش دستی گوشی مهمه

مثلا 250 تا 300 هزار چی بگیرم بهتره؟ فقط یه چیزی باشه هنگی نداشته باشه ترجیحا اندروید ساده و خام روش باشه -- البته میشه lumia 435 هم بخرم از 240 تا 290 قیمت دارم ولی از خیلی ها شنیدم محدودیت هاش خیلی زیاده و احتمال خرابی زیاد داره

این تاج موبایل که میگم چنتا از دوستام ازش خرید کردن راضین , اینم لینک سایتش
تاج موبایل | + تاج تهران + قیمت تلفن همراه + تلفن همراه + مویایل + قیمت موبایل+ لیست تلفن همراه

مرسی داداش

اینم بررسی همین گوشی
این دیمو و... ول کن اینا چرت هستن از دم . دیجی کالا هم خونش رنگین تر از بقیه جاها نیست اضافه تر میگیره فقط همین اونم به واسطه تبلیغاتش هست بهترین کار اینه اگه میخوای اینترنتی بخری تو emalls لیست قیمت های جاهای مختلف ببینی خودت متوجه میشی چقدر فاصله دارن با هم و جاهای مرقون به صرفه هست
هووای هم بد نیست پایین رده خیلی زیاد داره همین 220-360 و.. ولی خوب باید ببینی کار باهاش تو مدت طولانی چطوره هواای هم پرچم داراش خوب هستن . تا 300 میتونی تو سامسونگ ها هم انتخاب داشته باشی مثل j1 اونم گوشی خوبیه البته خوب دنبال گوشی با رم 1 بری بهتره
HTC هم داره خوب حق انتخاب زیاد داری تا 300 میتونی تو اون سایت قیمت ها رو ببینی

ممنون داداش
مرسی از کمک و راهنماییت

الان 440 هزار دارم واسه گوشی خریدن اما نمیخوام انقدر خرج کنم , میخوام یه گوشی در حد نیازم بخرم
گوشی میخوام برای تماس و sms و چنتا برنامه , برام کیفیت صفحه نمایش , کیفیت مکالمه و اسپیکر , شارژدهی بالا باتری و خوش دستی گوشی مهمه

مثلا 250 تا 300 هزار چی بگیرم بهتره؟ فقط یه چیزی باشه هنگی نداشته باشه ترجیحا اندروید ساده و خام روش باشه -- البته میشه lumia 435 هم بخرم از 240 تا 290 قیمت دارم ولی از خیلی ها شنیدم محدودیت هاش خیلی زیاده و احتمال خرابی زیاد داره

این تاج موبایل که میگم چنتا از دوستام ازش خرید کردن راضین , اینم لینک سایتش
تاج موبایل | + تاج تهران + قیمت تلفن همراه + تلفن همراه + مویایل + قیمت موبایل+ لیست تلفن همراه
واقعیتش من زیاد از گوشی های پایین رده اطلاع ندارم تا بخوام دقیق راهنماییت کنم ولی تا همین حد میدونم ال جی و هووی پایین رده های خوبی دارن
البته اگه گوشی کارکرده بگیری گزینه های بهتری داری

این دیمو و... ول کن اینا چرت هستن از دم . دیجی کالا هم خونش رنگین تر از بقیه جاها نیست اضافه تر میگیره فقط همین اونم به واسطه تبلیغاتش هست بهترین کار اینه اگه میخوای اینترنتی بخری تو emalls لیست قیمت های جاهای مختلف ببینی خودت متوجه میشی چقدر فاصله دارن با هم و جاهای مرقون به صرفه هست
هووای هم بد نیست پایین رده خیلی زیاد داره همین 220-360 و.. ولی خوب باید ببینی کار باهاش تو مدت طولانی چطوره هواای هم پرچم داراش خوب هستن . تا 300 میتونی تو سامسونگ ها هم انتخاب داشته باشی مثل j1 اونم گوشی خوبیه البته خوب دنبال گوشی با رم 1 بری بهتره
HTC هم داره خوب حق انتخاب زیاد داری تا 300 میتونی تو اون سایت قیمت ها رو ببینی

ممنون داداش دمت گرم
آره امروز اتفاقا داشتم emalls نگاه میکردم

هوآوی y220 که قدیمیه هم سخت افزارش هم اندرویدش - y360 انگار چیپ گرافیکیش خیلی خیلی بده و بازیا خیلی ساده رو به زور اجرا میکنه
باید تو اینترنت بچرخم گوشیا رو ببینم , تا ببینم از ظاهر چه گوشی خوشم میاد

واقعیتش من زیاد از گوشی های پایین رده اطلاع ندارم تا بخوام دقیق راهنماییت کنم ولی تا همین حد میدونم ال جی و هووی پایین رده های خوبی دارن
البته اگه گوشی کارکرده بگیری گزینه های بهتری داری

مرسی داداش عزیزی
گوشی کلا نو میگیرم :d

ممنون داداش دمت گرم
آره امروز اتفاقا داشتم emalls نگاه میکردم

هوآوی y220 که قدیمیه هم سخت افزارش هم اندرویدش - y360 انگار چیپ گرافیکیش خیلی خیلی بده و بازیا خیلی ساده رو به زور اجرا میکنه
باید تو اینترنت بچرخم گوشیا رو ببینم , تا ببینم از ظاهر چه گوشی خوشم میاد

مرسی داداش عزیزی
گوشی کلا نو میگیرم :d
گوشی A3 ظاهر زیبا و قاب فلزی و شیشه هم داره خوبه قیمتشم 330 ایناس ، تو HUAWEI یک فکر کنم Y530 بود سخت افزار 4 هسته ای و رم 1 داشت اونم خوبه فقط تو پایین رده های هووای ولی دوربین های خوبی ندارن .
تو سامسوگ ACE 4 هم هست از SONY M عملکردش بهتر بوده سخت افزارش .
تو LG هم بهتر از LG G40 LD نیست جز بهترین پایین و میان رده هاس گوشی خوبیه قیمتشم خوبه
تو HTC هم فکر کنم DESIRE 320 رم 1 دارهو سخت افزار خوبی هم داره به نسبت

خوله امسال رو از نظر باتری خوب شروع کردن باتری گوشی های جدید عالیه
میت8عالی بود.سریa2016سامسونگ هم باتری عالی داشتن همشون.احتمال زیاد باتری اس7هم عالی باشه
Xiaomiردمی3که فوق العادست تو تست جی اس ام رکورد107ساعت رو زد:دی
قیمتشم فقط107دلار xiaomiهم رسما وارد بازار ایران شده انگار دیگه خیلی گرون بدن گوشیو باید قیمتش زیر600باشه
که بازم فوق العادست.بدنه تمام فلزی.دوربین13.باتری فوق العاده.پردازنده616انگار هم قویتر و هم کم مصرف تر از615
درکل اگه زیر600گوشی میخواین صبر کنین این گوشی وارد شه حتی از خیلی گوشی های زیر1تومن هم بهتره
gsmarena_001.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or