راهنمایی برای خرید موبایل

جز HTC چیز دیگه ای نی؟ :D
سونیا یادمه خوب بودن... الانم خوبن؟ تو موزیک منظورمه
منم به خاطر همین موزیک htc پیشنهاد کردم...کلا تو خروجی صدا چه خود گوشی چه خروجی 3.5 htc چند لول بالاتره از بقیه برندا
دقیق یادم نمیاد کجا خوندم ولی رو m8 یک چیپ جداگانه گذاشته شرکت htc که کیفیت صدا خروجی 3.5 رو فوق العاده واضح و با کیفیت میکنه و این خوراک هدفونای حرفه ایه

باز شما مبلغی رو که میخوای هزینه کنی رو بگو راهنماییت میکنیم

آخرین ویرایش:
گوشی هاش ضمخته، ولی خوبیش اینه که خیلی خاصه:d

کسی گوشی مقاوم بخواد میره با این قیمت اس5اکتیو یا اس6اکتیو که قراره بیاد.یا موترولا توربو و..که بالاترین سخت افزار و کارای رو دارن میخره این برند اصلا ارزش نداره

نقد و بررسی سایت های مختلف داره یواش یواش برای M9 و S6 ظاهر میشه. اون چیزهایی کلی که برداشت کردم اینها بوده:
Galaxy S6
- جذاب ترین گوشی سامسونگ خطاب شده! منتهی ضعف هایی در طراحی به چشم می خوره مثل لنز دوربین که خیلی زده بیرون (لنز مال منتقد Android Auth شکسته موقع نقد :d اما خورد خاکشیر نشده و دوربین هنوز کار میکنه)، بر خلاف سنت همیشگی سامسونگ دیگه خبری از کارت حافظه و تعویض باطری نیست، کیفیت مواد به کار رفته عالی هستند
- تاچ ویز خیلی سبک تر، سریع تر و ساده تر شده
- بهترین دوربین سامسونگ. عملکرد عالی در موقعیت های مختلف
- اسپیکر خیلی قویه
- باطری عملکرد کاملا متوسطی داره
- صفحه نمایش عالیه اما توی نور زیاد خورشید کمی به مشکل بر می خورید
- قدرت سخت افزاری عالیه و سرعت بالایی این گوشی داره
*یک گوشی بسیار جذاب از سوی سامسونگ اما با ایراداتی که ممکنه هوادرای این برند رو زده کنه.
نظر شخصی: Note 4 Still Rules :d شک نکنید!

M9
- کیفیت ساخت عالی مثل گذشته اما کمی کلفت تر اونم به این خاطر قسمت پشت گوشی هستش که لبه دار کرده پهلو ها. رنگ نقره ای با دور طلایی واقعا زیباست.
- Sense جدید قابلیت های شخصی سازی بسیار جالبی داره. تغییرات خیلی بنیادین نبودند. همون رابط کاربری ساده و سریع همیشگی.
- دوربین هنوز هم نقطه قوت HTC One نیست. نبود مزیت لرزشگیر اپتیکار حس میشه و به دلیل پردازش نامناسب تصویر، دوربین هنوز همون آش و همون کاسه هستش.
- Boom Sound نیازی به توضیح بیخودی و اضافه نداره!
- باطری در حد همون M8 حالا یه خورده کمتر یا زیادتر هستش.
- صفحه نمایش هرچند Quad HD نیست اما هنوز هم بسیار لذت بخش و زیباست.
- سرعت و قدرت سخت افزاری این گوشی عالیه. داغ کردنی که شایع بود حقیقت داره موقع کارهای سنگین اما جوش نمیشه.
*با توجه به قیمت فعلی M8 و انقلابی نبودن M9، نمیشه این محصول رو گفت چیزی هست که همون روز اول بلافاصله خرید.
نظرشخصی: M8 ظاهر و کیفیت عالی داره، Boom Sound داره، سخت افزارش خوبه، Sense جدید هم قائدتا براش میاد، باطری خوبی داره و قیمتش هم الان خیلی افت خوبی کرده. دوربین M9به اون صورت که انتظار میرفت بهتر نشده و از اونجایی فلسفه طراحی سری One توسط HTC، سادگی هستش، M9 چیز انقلابی نداره و اینکه بگیم واقعـــــــــا یک مزیته بر M8.

یک گوشی ارزون حدود 300 تومان ( نهایت 400 ) برای مادرم میخوام
IOS که نیست و ویندوز فون هم براش سخت هست و برای همین فقط اندروید میمونه
گوشی ساختش قدیمی نباشه
برند هم فقط LG,Sam,HTC,Sony

حالا پیشنهادتون چی هست ؟
یک چرخی زدم نظرم Desire 310 و Xperia E1 گرفت
کسی پیشنهاد بهتر داره یا این دو تا گوشی داره بگه چجوری هست ؟

آخرین ویرایش:
M9
- دوربین هنوز هم نقطه قوت HTC One نیست. نبود مزیت لرزشگیر اپتیکار حس میشه و به دلیل پردازش نامناسب تصویر، دوربین هنوز همون آش و همون کاسه هستش.

- باطری در حد همون M8 حالا یه خورده کمتر یا زیادتر هستش.
. داغ کردنی که شایع بود حقیقت داره موقع کارهای سنگین اما جوش نمیشه.
*با توجه به قیمت فعلی M8 و انقلابی نبودن M9، نمیشه این محصول رو گفت چیزی هست که همون روز اول بلافاصله خرید.
،M9 چیز انقلابی نداره و اینکه بگیم واقعـــــــــا یک مزیته بر M8.
مشکل دوربین ام 8 فقط مگاپیکسل پایینش بود که اونم توی گوشی مشکلی نبود و فقط توی زوم توی pc خودشو نشون میداد و اذیت میکرد.
اچ تی سی اومده و این ضعف بزرگ رو پوشش داده و اونو تا 20 مگاپیکسل افزایش داده و از توشیبا برای ساخت دوربینش کمک گرفته و قطعن تا اومدن ورژن نهاییش بهبودهایی که برایدوربین میاد نمیشه قاطع نطر داد و گفت فرقی نداره به نسبت ام 8.
فن اوری دوربین کامل زیر و رو شده و برام عجیبه این تغییر رو محسوس نمیدونی!
باطری گوشی بهینه تر شده و سنس جدید و اندروید 5 اونو بهتر میکنن خوشبختانه اچ تی سی نرفت پی رزولوشن بالاتر و یکی از ارزوهام همین بود.
مورد بعد داغ کردنی که بود شایعه بود :d
HTC One M9 does not overheat when pushed, new thermal image confirms

گوشی به نسبت ام 8 از پردازنده 64 بیتی استفاده میکنه و رمش هم 1 گیگ افزایش داشته دوربین گوشی کلن فرایندش عوض شده باطری گوشی بهینه تر شده گوشی بدنه 97 درصدی یکپارچه فلزی شده.
اسنپ 810 که خودش غولیه .
گوریلاگلس 4 که به نست 3 خیلی مقارم تره.
نمیدونم اینا کافی نیست بنظرت؟

آخرین ویرایش:
نقد های ام9اصلا جالب نیست و گوشی در حد ام8وام7تحسین نشده
مشکل اصلی گوشی هم باتری که مثل اس6متوسط از ام8ضعیفتر با اینکه باتری قویتر شده ولی اچ تی سی تو بهینه سازی گند زده هم مصرف باتری خوب نیست هم گوشی به شدت داغ میشه.البته گفتن با اپدیت بهتر شده
حالا اس6باتریش ضعیفتر شده چون باریک تر سبک تر شده و رزولوشن صفحه بالاتره و ظرفیت باتری هم کمتر شده انتظار میرفت ضعیف باشه
ولی ام9که کلفتیش در حد گوشی های2010شده صفحه همون قول اچ دی و ظرفیت باتری هم قویتر شده دیگه چرا باید انقدر باتری ضعیف باشه

- - -ویرایش - - -

اس6هنوز نقد سایت های معروف نیومد
ولی تا اینجا همه تعریف کردن و مشکل اصلی گوشی باتری ضعیف.مثل مدل قبل ضد اب نیست.کارت حافظه نمیخوره و باتری قابل تعویض نیست
ولی از نظر عملکرد و قطعات به کار رفته شاهکاری واسه خودش و پیشرفته ترین و قویترین و سریعترین قطعات رو داره مثل پردازنده و رم و حافظه
دوربین فوق العادست مثل همیشه
نمایشگر بهترین نمایشگر که تا حالا تو گوشی و تبلت ساخته شده
کیفیت بدنه عالیه و طراحی عالی فوق العاده باریک و سبک و خوش دست ولی بیرون زدگی دوربین افتضاح
رابط کاربری بهترین مثل همیشه امکانات و زیبای عالی و خیلی سبک و رونتر شده حتی میشه سیک تر کرد و اپ های پیش فرض حذف کرد
کیفیت صدا عالی
باتری افتضاح
سامسونگ بخواد تو نوت5همین گند رو بزنه و باتری ضعیف تر بذاره و کارت حافظه نخوره دیگه هیچی

نقد های ام9اصلا جالب نیست و گوشی در حد ام8وام7تحسین نشده
مشکل اصلی گوشی هم باتری که مثل اس6متوسط از ام8ضعیفتر با اینکه باتری قویتر شده ولی اچ تی سی تو بهینه سازی گند زده هم مصرف باتری خوب نیست هم گوشی به شدت داغ میشه.البته گفتن با اپدیت بهتر شده
حالا اس6باتریش ضعیفتر شده چون باریک تر سبک تر شده و رزولوشن صفحه بالاتره و ظرفیت باتری هم کمتر شده انتظار میرفت ضعیف باشه
ولی ام9که کلفتیش در حد گوشی های2010شده صفحه همون قول اچ دی و ظرفیت باتری هم قویتر شده دیگه چرا باید انقدر باتری ضعیف باشه

- - -ویرایش - - -

اس6هنوز نقد سایت های معروف نیومد
ولی تا اینجا همه تعریف کردن و مشکل اصلی گوشی باتری ضعیف.مثل مدل قبل ضد اب نیست.کارت حافظه نمیخوره و باتری قابل تعویض نیست
ولی از نظر عملکرد و قطعات به کار رفته شاهکاری واسه خودش و پیشرفته ترین و قویترین و سریعترین قطعات رو داره مثل پردازنده و رم و حافظه
دوربین فوق العادست مثل همیشه
نمایشگر بهترین نمایشگر که تا حالا تو گوشی و تبلت ساخته شده
کیفیت بدنه عالیه و طراحی عالی فوق العاده باریک و سبک و خوش دست ولی بیرون زدگی دوربین افتضاح
رابط کاربری بهترین مثل همیشه امکانات و زیبای عالی و خیلی سبک و رونتر شده حتی میشه سیک تر کرد و اپ های پیش فرض حذف کرد
کیفیت صدا عالی
باتری افتضاح
سامسونگ بخواد تو نوت5همین گند رو بزنه و باتری ضعیف تر بذاره و کارت حافظه نخوره دیگه هیچی
به نظرم دیگه شرکت های سازنده باید ب نسل درگاه کارت حافظه رو بر دارن! آخه چیه تو فایل منیجر قرقاطی میشه از اون ور ی چیز هایی میره تو SD یه چیزایی تو حافظه داخلی. و ی چیز مهم دیگه هم روی SD نمیشه برنامه ریخت یا مثلا بعضی برنامه ی فرایند کاری داشته باشن باید اول حتما رو حافظه داخلی کپی کنن بعد اجراش کنن.
به نظرم سامسونگ کار خوبی کرد از 32 شروع کرد تا 128 هم داره.
این جوری حساب کتابت همش با ی حافظه داخلیه! من الان M8 دارم ولی بعضی چیزارو نمیدونم این چیه تو حافظه داخلی یا مثلا این یکی چی میگه تو SD

به نظرم دیگه شرکت های سازنده باید ب نسل درگاه کارت حافظه رو بر دارن! آخه چیه تو فایل منیجر قرقاطی میشه از اون ور ی چیز هایی میره تو SD یه چیزایی تو حافظه داخلی. و ی چیز مهم دیگه هم روی SD نمیشه برنامه ریخت یا مثلا بعضی برنامه ی فرایند کاری داشته باشن باید اول حتما رو حافظه داخلی کپی کنن بعد اجراش کنن.
به نظرم سامسونگ کار خوبی کرد از 32 شروع کرد تا 128 هم داره.
این جوری حساب کتابت همش با ی حافظه داخلیه! من الان M8 دارم ولی بعضی چیزارو نمیدونم این چیه تو حافظه داخلی یا مثلا این یکی چی میگه تو SD
ببین خیلی ها مثل من میخوان فایل های شخصی رو فقط رو مموری کارت داشته باشن وقتئ گوشی عوض میکنم نگران ریکاوری و..نباشم
حافظه داخلی خیلی بهتره از مموری کآرت ولی من همه فایل هامو عکس و..رو فقط تو مموری میریزم

حرف حافظه شد حافظه اس6سرعت فوق العاده ی داره و سریع ترینه
همه قطعات گوشی جدید ترین و پیشرفته ترینن مخصوصا نمایشگرو پردازنده و رم و حافظه از بقیه گوشی های بازار بهتر و پیشزفته تر شدن از این نظر اس6واقعا شاهکاره

ببین خیلی ها مثل من میخوان فایل های شخصی رو فقط رو مموری کارت داشته باشن وقتئ گوشی عوض میکنم نگران ریکاوری و..نباشم
حافظه داخلی خیلی بهتره از مموری کآرت ولی من همه فایل هامو عکس و..رو فقط تو مموری میریزم

حرف حافظه شد حافظه اس6سرعت فوق العاده ی داره و سریع ترینه
همه قطعات گوشی جدید ترین و پیشرفته ترینن مخصوصا نمایشگرو پردازنده و رم و حافظه از بقیه گوشی های بازار بهتر و پیشزفته تر شدن از این نظر اس6واقعا شاهکاره
از اس6 نمیدونم چرا خوشم اومده! آخه من اصلا علاقه ایی ب سامسونگ ندارم. یکی ب خاطر اینکه همش احساس میکنم ی گوشیه جدید که میده گوشی های قبلیشو به طور کل یادش میره! دوم اینکه خیلی فراگیر هست دست همه هم هست(حالا جای شکر داره ک مثل ایفون نیست)
ولی اگه سامسونگ ببینم که دوربین اصلیشو عوض کرده احتمالا باز تو تابستون عوض میکنم گوشیمو! منظورم اینکه مثلا دوربین M8 و S5 که تو خونه(محیط بسته) تست کردم مال سامسونگ رنگ هارو کمرنگ تر و ماسیده نشون میده! ولی تو محیط بیرون که بی رقیب بود.

از اس6 نمیدونم چرا خوشم اومده! آخه من اصلا علاقه ایی ب سامسونگ ندارم. یکی ب خاطر اینکه همش احساس میکنم ی گوشیه جدید که میده گوشی های قبلیشو به طور کل یادش میره! دوم اینکه خیلی فراگیر هست دست همه هم هست(حالا جای شکر داره ک مثل ایفون نیست)
ولی اگه سامسونگ ببینم که دوربین اصلیشو عوض کرده احتمالا باز تو تابستون عوض میکنم گوشیمو! منظورم اینکه مثلا دوربین M8 و S5 که تو خونه(محیط بسته) تست کردم مال سامسونگ رنگ هارو کمرنگ تر و ماسیده نشون میده! ولی تو محیط بیرون که بی رقیب بود.
تو اندروید ها که سامسونگ بهترین پشتیبانی رو داره حتی از خود گوگل هم بهتره بعضی وقتا از نظر کیفیت اپدیت
اس5بعد اپدیت فوق العاده بهتر شده ولی نکسوس5برعکس
کجا گوشی قبلی یادش رفته الان نوت2 بجز نکسوس تنها گوشی 2012دنیاست که به 5اپدیت میشه
دوربین که تو نور کم هم عالی بود همیشه ولی تو اس6خیلی بهتر شده

الگورتیم پردازش تصویر دوربین سامسونگ شاهکاره براهمین همه گوشی هاش عالی عکس میگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or