samiradin
کاربر سایت
htc m9-htc m8-htc m7:dهر کدوم به پولت خورد:dدرود
یه گوشی خوب تو زمینه موزیک که به صرفه هم باشه...
بعد این Microsoft Lumia 640 چطوره؟ برا موزیک و فیلم و اینا...
Nexus 6 چی؟؟ خیلی دوسش دارم ولی گرونه
htc m9-htc m8-htc m7:dهر کدوم به پولت خورد:dدرود
یه گوشی خوب تو زمینه موزیک که به صرفه هم باشه...
بعد این Microsoft Lumia 640 چطوره؟ برا موزیک و فیلم و اینا...
Nexus 6 چی؟؟ خیلی دوسش دارم ولی گرونه
منم به خاطر همین موزیک htc پیشنهاد کردم...کلا تو خروجی صدا چه خود گوشی چه خروجی 3.5 htc چند لول بالاتره از بقیه برنداجز HTC چیز دیگه ای نی؟
سونیا یادمه خوب بودن... الانم خوبن؟ تو موزیک منظورمه
گوشی هاش ضمخته، ولی خوبیش اینه که خیلی خاصه:d
مشکل دوربین ام 8 فقط مگاپیکسل پایینش بود که اونم توی گوشی مشکلی نبود و فقط توی زوم توی pc خودشو نشون میداد و اذیت میکرد.M9
- دوربین هنوز هم نقطه قوت HTC One نیست. نبود مزیت لرزشگیر اپتیکار حس میشه و به دلیل پردازش نامناسب تصویر، دوربین هنوز همون آش و همون کاسه هستش.
- باطری در حد همون M8 حالا یه خورده کمتر یا زیادتر هستش.
. داغ کردنی که شایع بود حقیقت داره موقع کارهای سنگین اما جوش نمیشه.
*با توجه به قیمت فعلی M8 و انقلابی نبودن M9، نمیشه این محصول رو گفت چیزی هست که همون روز اول بلافاصله خرید.
،M9 چیز انقلابی نداره و اینکه بگیم واقعـــــــــا یک مزیته بر M8.
به نظرم دیگه شرکت های سازنده باید ب نسل درگاه کارت حافظه رو بر دارن! آخه چیه تو فایل منیجر قرقاطی میشه از اون ور ی چیز هایی میره تو SD یه چیزایی تو حافظه داخلی. و ی چیز مهم دیگه هم روی SD نمیشه برنامه ریخت یا مثلا بعضی برنامه ی فرایند کاری داشته باشن باید اول حتما رو حافظه داخلی کپی کنن بعد اجراش کنن.نقد های ام9اصلا جالب نیست و گوشی در حد ام8وام7تحسین نشده
مشکل اصلی گوشی هم باتری که مثل اس6متوسط از ام8ضعیفتر با اینکه باتری قویتر شده ولی اچ تی سی تو بهینه سازی گند زده هم مصرف باتری خوب نیست هم گوشی به شدت داغ میشه.البته گفتن با اپدیت بهتر شده
حالا اس6باتریش ضعیفتر شده چون باریک تر سبک تر شده و رزولوشن صفحه بالاتره و ظرفیت باتری هم کمتر شده انتظار میرفت ضعیف باشه
ولی ام9که کلفتیش در حد گوشی های2010شده صفحه همون قول اچ دی و ظرفیت باتری هم قویتر شده دیگه چرا باید انقدر باتری ضعیف باشه
- - -ویرایش - - -
اس6هنوز نقد سایت های معروف نیومد
ولی تا اینجا همه تعریف کردن و مشکل اصلی گوشی باتری ضعیف.مثل مدل قبل ضد اب نیست.کارت حافظه نمیخوره و باتری قابل تعویض نیست
ولی از نظر عملکرد و قطعات به کار رفته شاهکاری واسه خودش و پیشرفته ترین و قویترین و سریعترین قطعات رو داره مثل پردازنده و رم و حافظه
دوربین فوق العادست مثل همیشه
نمایشگر بهترین نمایشگر که تا حالا تو گوشی و تبلت ساخته شده
کیفیت بدنه عالیه و طراحی عالی فوق العاده باریک و سبک و خوش دست ولی بیرون زدگی دوربین افتضاح
رابط کاربری بهترین مثل همیشه امکانات و زیبای عالی و خیلی سبک و رونتر شده حتی میشه سیک تر کرد و اپ های پیش فرض حذف کرد
کیفیت صدا عالی
باتری افتضاح
سامسونگ بخواد تو نوت5همین گند رو بزنه و باتری ضعیف تر بذاره و کارت حافظه نخوره دیگه هیچی
ببین خیلی ها مثل من میخوان فایل های شخصی رو فقط رو مموری کارت داشته باشن وقتئ گوشی عوض میکنم نگران ریکاوری و..نباشمبه نظرم دیگه شرکت های سازنده باید ب نسل درگاه کارت حافظه رو بر دارن! آخه چیه تو فایل منیجر قرقاطی میشه از اون ور ی چیز هایی میره تو SD یه چیزایی تو حافظه داخلی. و ی چیز مهم دیگه هم روی SD نمیشه برنامه ریخت یا مثلا بعضی برنامه ی فرایند کاری داشته باشن باید اول حتما رو حافظه داخلی کپی کنن بعد اجراش کنن.
به نظرم سامسونگ کار خوبی کرد از 32 شروع کرد تا 128 هم داره.
این جوری حساب کتابت همش با ی حافظه داخلیه! من الان M8 دارم ولی بعضی چیزارو نمیدونم این چیه تو حافظه داخلی یا مثلا این یکی چی میگه تو SD
از اس6 نمیدونم چرا خوشم اومده! آخه من اصلا علاقه ایی ب سامسونگ ندارم. یکی ب خاطر اینکه همش احساس میکنم ی گوشیه جدید که میده گوشی های قبلیشو به طور کل یادش میره! دوم اینکه خیلی فراگیر هست دست همه هم هست(حالا جای شکر داره ک مثل ایفون نیست)ببین خیلی ها مثل من میخوان فایل های شخصی رو فقط رو مموری کارت داشته باشن وقتئ گوشی عوض میکنم نگران ریکاوری و..نباشم
حافظه داخلی خیلی بهتره از مموری کآرت ولی من همه فایل هامو عکس و..رو فقط تو مموری میریزم
حرف حافظه شد حافظه اس6سرعت فوق العاده ی داره و سریع ترینه
همه قطعات گوشی جدید ترین و پیشرفته ترینن مخصوصا نمایشگرو پردازنده و رم و حافظه از بقیه گوشی های بازار بهتر و پیشزفته تر شدن از این نظر اس6واقعا شاهکاره
تو اندروید ها که سامسونگ بهترین پشتیبانی رو داره حتی از خود گوگل هم بهتره بعضی وقتا از نظر کیفیت اپدیتاز اس6 نمیدونم چرا خوشم اومده! آخه من اصلا علاقه ایی ب سامسونگ ندارم. یکی ب خاطر اینکه همش احساس میکنم ی گوشیه جدید که میده گوشی های قبلیشو به طور کل یادش میره! دوم اینکه خیلی فراگیر هست دست همه هم هست(حالا جای شکر داره ک مثل ایفون نیست)
ولی اگه سامسونگ ببینم که دوربین اصلیشو عوض کرده احتمالا باز تو تابستون عوض میکنم گوشیمو! منظورم اینکه مثلا دوربین M8 و S5 که تو خونه(محیط بسته) تست کردم مال سامسونگ رنگ هارو کمرنگ تر و ماسیده نشون میده! ولی تو محیط بیرون که بی رقیب بود.