دوستان یه شرکت تعاونی هست که گوشی از دم قسط میده و همین باعث شده من به فکر خرید گوشی باشم..به نظرتون بهترین گوشی حال حاضر چیه؟
یکی گفت s3 بخرم یکیم گفت note2..
نظرات شما هم برام ارزشمنده..ممنون
دوستان one v بهتره یا Sola ؟
صدای گوشی و کیفیتش برام مهم نیست .
مهم ترین انتظارم هنگ نکردن گوشی و اجرای راحت برنامه و بازیه و همینطور دوام گوشی .
در درجه بعد دوربین و کیفیت صفحه و ... .
دوستان one v بهتره یا Sola ؟
صدای گوشی و کیفیتش برام مهم نیست .
مهم ترین انتظارم هنگ نکردن گوشی و اجرای راحت برنامه و بازیه و همینطور دوام گوشی .
در درجه بعد دوربین و کیفیت صفحه و ... .
دیگه باید ببینی کدوم برات کاربرد بیشتری دارن.نوت اندازش بزرگه ممکنه یکی بزگ خوشش نمیاد یا یکی از ios خوشش نمیاد.
در کل من خودم به نظرم نوت 2 بهتره و اگه بگی چه چیزهایی برای مهم تره بشیتر میشه کمک کرد.
دیگه باید ببینی کدوم برات کاربرد بیشتری دارن.نوت اندازش بزرگه ممکنه یکی بزگ خوشش نمیاد یا یکی از ios خوشش نمیاد.
در کل من خودم به نظرم نوت 2 بهتره و اگه بگی چه چیزهایی برای مهم تره بشیتر میشه کمک کرد.
دوستان الان یه hTc Sensation XL کارکرده ( در حد نو) چند میارزه؟
یکی از دوستام میخواد بفروشه بهم قیمت نمیگه. میگه چند بر میداری. منم واقعا نمیدونم چند بگم. الان نوش رو 900 تومن تو این سایتهای خرید آنلاین زده.
مشکلی که دارم اینه که باتریه XL خیلی داغونه دلم نمیاد زیاد پول بابتش یدم. از یه طرفم گوشیش واقعا نو هست. حیفه از دست بده این گوشیو.
نوت يه دفه از دستت بيفته مي پوكه چون توجيبم جا نميشه بايد تو دستت بگيري ولي به نظر من iphone ديگه خودت فرق بين apple و samsung رو تشخيص بده ديگه
جفتشونم داشتم....
اکسپریا اس گوشی عالی هست. پردازنده قوی دو هسته ای 1.5 گیگا هرتزی با دوربین دوازده مگاپیکسلی با قابلیت فیلم برداری 1080p. اکسپریا Ion هم خوبه تو این رنج قیمت ولی یکم گرونتره.
اکسپریا اس گوشی عالی هست. پردازنده قوی دو هسته ای 1.5 گیگا هرتزی با دوربین دوازده مگاپیکسلی با قابلیت فیلم برداری 1080p. اکسپریا Ion هم خوبه تو این رنج قیمت ولی یکم گرونتره.
xperia sl گفتم . که 200گیگاهرتز از xperia s قویتره . حالا اینا به کنار . مشخصات سخت افزاری که عالیه ولی میخوام بدونم امتحانشو خوب پس داده ؟ برند سونی موفق بوده تا الان ؟