الاهٌ اکبرآیقون 6 دو روز بعد از معرفی اش توی پاساژ ایرانیان موجود شده. یعنی هنوز عرضه جهانی نشده یکی توی پاساژ ایرانیان آورده گذاشته پشت ویترین!!!!
الاهٌ اکبر
------------------
آقا چه بحثی سر اپل و اندروید اینا میکنید؟!!!!
هر کدوم یه ویژگی داره دیگه!! من خودم iOS رو به خاطر سیستم عامل پایدارش خیلی میپسندم. چون چیزیه که آدم مطمئن میتونه تا 4 5 سال نگهش داره! خود شما ها خیلی خوب میدونید که به اندروید این جوری نمیشه اعتماد کرد!
اپل هم به قول دوستمون داره پول سیستم عاملش رو میگیره! این که خیلی میان و میگن اپل فقط پول برند میگیره جالبه بدونید من خاله ها و دایی های مادرم آمریکا زندگی میکنن ولی میگه تو اونجا اپل اصلا برد نیست! در صورتی که بلک بری برنده!!! شاید باور نکنید ولی بازم دبی رفته بودم وقتی دیدم باورم شد!!
حالا اینکه اپل با یه CPU دوهسته میتونه چه کارا بکنه نباید زد تو سرش باید بهش افتخار کرد که میتونه گوشی های اندرویدی رو به زانو در بیاره! خودتون هم میدونید من اینجا خیلی وقتیه میام و اصلا رو هیچ برندی تعصبی ندارم و تا الان هم حتی یدونه ایفون هم نداشتم!
همه چیزش خوبه الا رزولویشن صفحش ولی از اون ورم پردازنده گرافیکیش mali 450mp4ـه که تو بازی های HD کم نمیاره چرا چون همون جور که گفتم صفحش HD ِه اگه FHD بود مطمعنا تو بازی هایی مثل MC 5 کم میوردی ....دیروز عصر بالاخره Honor 3X رو گرفتم تا الان که دارم کار میکنم باهاش واقعا عالی بوده
تو بنچمارک ها هم از S4 و One و S3 بالاتر بود . الانم که بنچمارک کردم 31189 بود
یه صفحه اچ دی بسیار عالی 5.5 اینچی داره که خب عالیه ! مسلما بیشترین دلیلی که این گوشی رو گرفتیم بیشترین حد امکانات برای این قیمت بود ! البته Desire 616 و 700 و 610 هم بودند ولی مقایسه امکاناتش با این گوشی خنده داره !
در کل هنوز تو فاز جوگیری هستم و بوی نو گوشی زیر دماغم هست بعد یه هفته نظر کلی رو میدم چون دقیقا برای من 1 هفته طول میکشه تا گوشی رو با دید واقعی ببینم ولی تا الان همون چیزی بوده که میخواستم و باید باشه .
همه چیزش خوبه الا رزولویشن صفحش ولی از اون ورم پردازنده گرافیکیش mali 450mp4ـه که تو بازی های HD کم نمیاره چرا چون همون جور که گفتم صفحش HD ِه اگه FHD بود مطمعنا تو بازی هایی مثل MC 5 کم میوردی ....
هیچکدوم مشکی. من مشکیش دستم بود چند رو بشدت قشنگ و جنتلمنهدوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ جفتشونم به نظرم خوبن ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!
خجالت بکش مرد مگه دختر 14 ساله ای دنبال سفید و بنفشی..برو مشکی بگیر:dدوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ :dجفتشونم به نظرم خوشگل و se*y اند(:d) ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!
وحید جان بسیار ممنون میشم این بررسی دقیقتو از گوشی بزاری خیلی نیاز داشتم به همچین چیزی فقط یادت نره
مبارک باشه .چند خریدی گوشی رو؟
هیچکدوم مشکی. من مشکیش دستم بود چند رو بشدت قشنگ و جنتلمنه
اخه سفیدش با سفید گوشیای دیگه فرق میکنه چون جلوش مشکیه عقب سفیده خیلی خوشکله(تازه اثرانگشتم کمتر میگیره):dخجالت بکش مرد مگه دختر 14 ساله ای دنبال سفید و بنفشی..برو مشکی بگیر:d
دوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ :dجفتشونم به نظرم خوشگل و se*y اند(:d) ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!
Honor 6 رو اگر اشتباه نکنم به گوشی های 3C و 3X هواوی اتلاق میشه و هر کدوم به ترتیب حدود 600 و 800 هزار تومن هستند.گوشی honor 6 huawei چه جوریاس اصلا تو بازار هست ؟
LG G2بین گوشی های Z1 و G2 و honor6 (اگه تو بازار هست )کدوم بهتره ؟
Z1 بدنه خیلی محکم تری داره اما در عمل به نظرم فرقی ایجاد نمیکنه. ویدئو Drop Test سایت Android Authority برای هر دو گوشی موجوده.بدنه g2 پلاستیکی هست میخوام بدونم مقاومتش نسبت به z1 چطوره ؟
بنفششو بگیر باو من خودم داداشم یه لومیا قرمز داره خیلیم شیک بحث دخترونه اینا مال 2قرن پیشهدوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ :dجفتشونم به نظرم خوشگل و se*y اند(:d) ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!