راهنمایی برای خرید موبایل

آیقون 6 دو روز بعد از معرفی اش توی پاساژ ایرانیان موجود شده. یعنی هنوز عرضه جهانی نشده یکی توی پاساژ ایرانیان آورده گذاشته پشت ویترین!!!!
:| الاهٌ اکبر
------------------
آقا چه بحثی سر اپل و اندروید اینا میکنید؟!!!!
هر کدوم یه ویژگی داره دیگه!! من خودم iOS رو به خاطر سیستم عامل پایدارش خیلی میپسندم. چون چیزیه که آدم مطمئن میتونه تا 4 5 سال نگهش داره! خود شما ها خیلی خوب میدونید که به اندروید این جوری نمیشه اعتماد کرد!
اپل هم به قول دوستمون داره پول سیستم عاملش رو میگیره! این که خیلی میان و میگن اپل فقط پول برند میگیره جالبه بدونید من خاله ها و دایی های مادرم آمریکا زندگی میکنن ولی میگه تو اونجا اپل اصلا برد نیست! در صورتی که بلک بری برنده!!! شاید باور نکنید ولی بازم دبی رفته بودم وقتی دیدم باورم شد!!
حالا اینکه اپل با یه CPU دوهسته میتونه چه کارا بکنه نباید زد تو سرش باید بهش افتخار کرد که میتونه گوشی های اندرویدی رو به زانو در بیاره! خودتون هم میدونید من اینجا خیلی وقتیه میام و اصلا رو هیچ برندی تعصبی ندارم و تا الان هم حتی یدونه ایفون هم نداشتم!

من خودم چندین و چند گوشی و تبلت اندروید زیر دستم بوده :دی از اون داغوناش تا بهترین هاش :دی

کلا خودمم اندروید رو میپسندم و همیشه هم استفاده کننده اش بودم ولی iOS واقعا خیلی پایدارتر و بهتر و پشتیبانی فضایی داره ! به شخصه وقتی میبینم 4S داره خیلی راحت و بدون کوچکترین لگ و تاخیر iOS 7 رو اجرا میکنه میفهمم چرا ملت به خصوص اون ور اب iPhone میگیرن !

در حالی که اندروید اگه اپدیت بشه ولی شما گوشی جدید نکنید و به مدل جدید تر اپدیت نکنید فاتجه خونده شده . البته اندروید هم تو خیلی جهات بهتر ولی iOS چیز دیگه ای :دی

:| الاهٌ اکبر
------------------
آقا چه بحثی سر اپل و اندروید اینا میکنید؟!!!!
هر کدوم یه ویژگی داره دیگه!! من خودم iOS رو به خاطر سیستم عامل پایدارش خیلی میپسندم. چون چیزیه که آدم مطمئن میتونه تا 4 5 سال نگهش داره! خود شما ها خیلی خوب میدونید که به اندروید این جوری نمیشه اعتماد کرد!
اپل هم به قول دوستمون داره پول سیستم عاملش رو میگیره! این که خیلی میان و میگن اپل فقط پول برند میگیره جالبه بدونید من خاله ها و دایی های مادرم آمریکا زندگی میکنن ولی میگه تو اونجا اپل اصلا برد نیست! در صورتی که بلک بری برنده!!! شاید باور نکنید ولی بازم دبی رفته بودم وقتی دیدم باورم شد!!
حالا اینکه اپل با یه CPU دوهسته میتونه چه کارا بکنه نباید زد تو سرش باید بهش افتخار کرد که میتونه گوشی های اندرویدی رو به زانو در بیاره! خودتون هم میدونید من اینجا خیلی وقتیه میام و اصلا رو هیچ برندی تعصبی ندارم و تا الان هم حتی یدونه ایفون هم نداشتم!

نه جدا از شوخی ماکتش رو یکی از فروشنده های ایرانیان گذاشته پشت ویترین کلی از ملت رو سر کار گذاشته :d

دیروز عصر بالاخره Honor 3X رو گرفتم :دی تا الان که دارم کار میکنم باهاش واقعا عالی بوده :دی

تو بنچمارک ها هم از S4 و One و S3 بالاتر بود . الانم که بنچمارک کردم 31189 بود :دی

یه صفحه اچ دی بسیار عالی 5.5 اینچی داره که خب عالیه ! مسلما بیشترین دلیلی که این گوشی رو گرفتیم بیشترین حد امکانات برای این قیمت بود ! البته Desire 616 و 700 و 610 هم بودند ولی مقایسه امکاناتش با این گوشی خنده داره !

در کل هنوز تو فاز جوگیری هستم :دی و بوی نو گوشی زیر دماغم هست :دی بعد یه هفته نظر کلی رو میدم :دی چون دقیقا برای من 1 هفته طول میکشه تا گوشی رو با دید واقعی ببینم :دی ولی تا الان همون چیزی بوده که میخواستم و باید باشه .
همه چیزش خوبه الا رزولویشن صفحش ولی از اون ورم پردازنده گرافیکیش mali 450mp4ـه که تو بازی های HD کم نمیاره چرا چون همون جور که گفتم صفحش HD ِه :دی اگه FHD بود مطمعنا تو بازی هایی مثل MC 5 کم میوردی ....

همه چیزش خوبه الا رزولویشن صفحش ولی از اون ورم پردازنده گرافیکیش mali 450mp4ـه که تو بازی های HD کم نمیاره چرا چون همون جور که گفتم صفحش HD ِه :دی اگه FHD بود مطمعنا تو بازی هایی مثل MC 5 کم میوردی ....

تنها دلیل بالانس بودن و بالا بودن بنچمارکش همین صفحه HD هست دیگه :دی وگرنه اوضاع میشد :دی

با این حال احمد صفحه نمایش گوشی فوق العاده هست ! کلا الان برو با هرگوشی که دلت خواست مقایسه بکن و جز رزولوشن همه جوره با گوشی های پرچمدار برابری میکنه :دی

بالاخره احمد جان بحث همون قیمت و امکانات هست دیگه :دی

وحید جان بسیار ممنون میشم این بررسی دقیقتو از گوشی بزاری خیلی نیاز داشتم به همچین چیزی فقط یادت نره:دی
مبارک باشه .چند خریدی گوشی رو؟

دوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟
yahoo_4.gif
yahoo_7.gif
جفتشونم به نظرم خوبن ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!
yahoo_23.gif
هیچکدوم مشکی. من مشکیش دستم بود چند رو بشدت قشنگ و جنتلمنه:دی

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ :d:-/جفتشونم به نظرم خوشگل و se*y اند(:d) ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!/:)

آخرین ویرایش:
وحید جان بسیار ممنون میشم این بررسی دقیقتو از گوشی بزاری خیلی نیاز داشتم به همچین چیزی فقط یادت نره:دی
مبارک باشه .چند خریدی گوشی رو؟

هیچکدوم مشکی. من مشکیش دستم بود چند رو بشدت قشنگ و جنتلمنه:دی

خجالت بکش مرد مگه دختر 14 ساله ای دنبال سفید و بنفشی..برو مشکی بگیر:d
اخه سفیدش با سفید گوشیای دیگه فرق میکنه چون جلوش مشکیه عقب سفیده خیلی خوشکله(تازه اثرانگشتم کمتر میگیره);;):d
ولی بنفششم انصافا خیلی se*y ه،، مناسب برای استفاده در دانشگاهه!:bighug::d

بنفش هم لوکسه هم کمیاب اما سفید مزیت بزرگی داره و اونم نشون ندادن اثر انگشت و خش روی بدنه شیشه ای گوشی های Z هستش.
من به شخصه بنفش رو ترجیح میدم :d بسه باو هر چی تو خیابون میبینی شده مشکی سفید مشکی سفید ... :d

گوشی honor 6 huawei چه جوریاس اصلا تو بازار هست ؟ اگه هست قیمتش چنده ؟ (چون من در مورد گوشی های huawei چیزی نمیدونم) :)
بین گوشی های Z1 و G2 و honor6 (اگه تو بازار هست )کدوم بهتره ؟؟؟ (به ترتیب اولویت بنویسید لطفا )
بدنه g2 پلاستیکی هست میخوام بدونم مقاومتش نسبت به z1 چطوره ؟
ممنون:">

دوستان به نظرتون z2 سفید بگیرم یا بنفش؟!؟ :d:-/جفتشونم به نظرم خوشگل و se*y اند(:d) ولی بنفشش خیلی خاصه اما یکم زنونه میزنه.!/:)

شک نکن با خیال راحت سفیدش رو بگیر همون طور که خودت گفتی بهترین حالت رو داره جلوش مشکلی و پشتش سفیده که هیچ اثر انگشت و خطی توش معلوم نمیشه، خودم سفید دارم و راضی :)

گوشی honor 6 huawei چه جوریاس اصلا تو بازار هست ؟
Honor 6 رو اگر اشتباه نکنم به گوشی های 3C و 3X هواوی اتلاق میشه و هر کدوم به ترتیب حدود 600 و 800 هزار تومن هستند.
بین گوشی های Z1 و G2 و honor6 (اگه تو بازار هست )کدوم بهتره ؟
LG G2
بدنه g2 پلاستیکی هست میخوام بدونم مقاومتش نسبت به z1 چطوره ؟
Z1 بدنه خیلی محکم تری داره اما در عمل به نظرم فرقی ایجاد نمیکنه. ویدئو Drop Test سایت Android Authority برای هر دو گوشی موجوده.
LCD و تاچ گوشی LG G2 زمانی که با صورت یا از پایین میخوره روی زمین، به کلی از بین میره. Z1 در این موقعیت بلایی سر بدنش نمیاد اما یا پیکسل سوخته ایجاد میکنه یا مثل ویدئویی که گفتم، مدارهای داخل گوشی از بین میره و کل صفحه بنفش میشه!
هر کدوم رو که می خرید یک گارد باید داشته باشید برای محافظت بهتر با این حال، Z1 کیفیت ساخت خیلی بهتری داره و با وقاره در حالی که G2 در مواردی نظیر باطری، صفحه نمایش و دوربین بهتره.

بنفششو بگیر باو:دی من خودم داداشم یه لومیا قرمز داره خیلیم شیک:دی بحث دخترونه اینا مال 2قرن پیشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or