gamekhor2007
کاربر سایت
تو پست اول تایپیک گفته بود اگر از کابل A/V و HDMI استفاده کنی کنار هم ممکنه باعث هنگ بشه.اگر دستگاه هنگ کنه خراب میشه؟
دوستان کسی قیمت 2394 lg رو داره؟ 2 میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه فرقش محسوس؟
قیمت 330
2MS بهتره چون هرچی بالا بره تو فریم های سریع نشون میده خودشو با سایه
هیچ تفاوتی ندارد هر دو دیجیتاله :smoke:دوستان من هم 360 دارم و هم ps3 می خواستم ببینم اگه یکی رو با hdmi to dvi به مانیتور وصل کنم آیا کیفیت نسبت به hdmi to hdmi افت می کنه یا نه ؟ مانیتورم w2261v هست .
تو پست اول تایپیک گفته بود اگر از کابل A/V و HDMI استفاده کنی کنار هم ممکنه باعث هنگ بشه.اگر دستگاه هنگ کنه خراب میشه؟
این موضوع ثابت شد اشتباهه ولی با این حال اگه نمی خوای کابل tv ایکس باکست خراب بشه بهتره یک کابل audio بخریاین رو یکی توضیح بده
![]()
اینم از عکس
شما اینو بگیر فقط از اون دو سر ماده استفاده کن :smile: قیمتش هم 3500 هست !
حالا از کجا میتونم اینو تهیه کنم؟
آدرس یا شماره تلفن فروشگاهی جایی مغازه ای ندارید که این وسیله رو داشته باشه.
شما چی-
میتونید برام تهیه کنید؟:blushing:
حالا از کجا میتونم اینو تهیه کنم؟
آدرس یا شماره تلفن فروشگاهی جایی مغازه ای ندارید که این وسیله رو داشته باشه.
شما چی-
میتونید برام تهیه کنید؟:blushing:
من یکی دارم از این.ولی 6تومن خریدم برای یه کار دیگم میخواستم که به دردم نخورد.خواستی بگو.
بهترین گزینه با 300 تومن برای یه مانیتور 24inch fullHD و HDMI ساپورت و اگر هم شد 16:9 چیه؟
همچین چیزی گیر میاد؟
اگه هست یه راهنمایی کنید که تا یک شنبه میخوام بگیرم.
چند وقت پیش در ورودی بازار رضا گذاشته بود + مدل 2261V و چند تا مدل دیگه...، و 360 بهشون صول کرده بودن و یکی داشت DIRT2 بازی میکرد ... در مقایسه با 2261V که من دیدم کیفیتش جالب نبود ... رنگ ها کم رنگ تر به نظر میرسیدند و تصاویر مثل مدل 2261V عمق نداشتند(احتمالا به خاطر کنتراست پایین تر ) ... اگه برا بازی میخوای مناسب نیست به نظر من ...كسي مانيتور 27 اينچ ماديران داره (M2794DP) ؟
كيفيت اين مانيتور براي بازي چطوره . با تشكر
بله !!نه مقایسه اشتباه به خاط بزرگتر بودن 2794 گفتم بالا هم باید عقب تر میرفتی اونوقت مقایسه میکردی

نه به خاطر بزرگ بودن نبود ؛ عقب و جلوش هم هیچ فرقی نمیکرد ؛ اتفاقا خیلی جلو نرفتم و اینکه مدتی ایستادم و به دقت نگاه کردم ؛ کیفیت رنگ ها اصلا به پای 2261V نمیرسید و خیلی ساده تر به نظر می اومد .... مثلا آبی آسمان خیلی آبی تر و کم رنگ تر به نظر میرسید ...