sina_lionel
کاربر سایت
بچه ها ميخواستم بدونم مانيتور AOC مدل 22"wide formt 2230 fm براي ايكس باكس 360 خوبه؟
خوب چه کاریه یه تبدیل 2-1 بگیر برای فیش 3.5mm که لازم نباشه دیگه هی در بیاری هی جا بزنیمن وقتی می خوام با پی سی کار کنم مجبورم خروجی صدای 360 رو در بیارم و خروجی پی سی رو وصل کنم...
نمی دونم گاهی اوقات چه اتفاقی می افته وقتی دوباره خروجی 2261 رو به اسپیکر وصل می کنم صدایی شنیده نمیشه... مجبور میشم از کابل کامپوزیت استفاده کنم.. اما اینم خوب نیست.. چون وقتی از VGA میام به HDMI ایکس 360 ریست میشه... واسه کس دیگه هم این مشکل پیش اومده ؟
دوست عزيز مشكل اين Aoc اين است كه فققط نوار هاي باريك سياه بالا و پايينش ايجاد مي شود؟ يا به نظرت مشكل ديگه اي هم دارد؟:confused:دوست عزیز اگه 10 صفحه آخر این تاپیکو بخونی متوجه میشی که در حال حاضر w2261v واسه 360 بهترینه!
این مانیتوری هم که گفتی چون 22 اینچه نسبت تصویرش 16:10 هست و برای 360 ایده ال نیست ! اینجا رو هم بخونی مفیده!
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=725146&postcount=1219
تورج جان من یه ماده( از پاساژ میرداماد) خریدم 5500 تومن خوب هم پاک میکنه محتویات داخل بسته هم یه دستمال نرم یه فرچه و خود ماده بود!سلام دوستان بهترين راه براي پاك كردن لكه روي مانيتور 2261 چيه آيا با دستمال نرم و كمي
سركه مانيتور رو پاك كنم بهتره يعني چيزيش نميشه يا راه ديگه اي هم داره.
سلام دوستان بهترين راه براي پاك كردن لكه روي مانيتور 2261 چيه آيا با دستمال نرم و كمي
سركه مانيتور رو پاك كنم بهتره يعني چيزيش نميشه يا راه ديگه اي هم داره.
سلام من بر اساس چیزهایی که در صفحه اول گفته شده بود xbox رو به مانیتور متصل کردم اما مانیتور من معمولی هست و اسپیکر نداره اون دوتا سیم میمونه که برای صدا هست گفته شده باید تبدیل گرفت اما من تنها تبدیلی که پیدا کردم تبدیلی بود که هردو اون ها رو به یکی تبدیل میکرد و بازم به هدفونم یا اسپیکرم نمیخوره چون به جای مادگی بازم مثل قبل به نرگی تبدیل میشه فقط به جای 2 تا به یکی تبدیل میشه.و سوال دومم کنار اون کابل همون طور که در عکس صفحه اول گذاشته شده یه خروجی هست که میگن برای صدای دالبی هست میشه کمی توضیح بدید و چه جوری باید صدا گرفت؟ ممنون.لطفا سریع جواب بدید به شدت عجله دارم
من برای حل این مشکل اومدم 2 تا تبدیل خریدم دوتا فیش کابلو کردم تو یه تبدیل حالا اون دوتا فیش تبدیل به یه فیش شدن بعد این تبدیل رو زدم تو اون یکی تبدیل حالا ما یه مادگی داریم در تبدیل دوم که فیش اسپیکر یا هدفون رو به اون میزنیمسلام من بر اساس چیزهایی که در صفحه اول گفته شده بود xbox رو به مانیتور متصل کردم اما مانیتور من معمولی هست و اسپیکر نداره اون دوتا سیم میمونه که برای صدا هست گفته شده باید تبدیل گرفت اما من تنها تبدیلی که پیدا کردم تبدیلی بود که هردو اون ها رو به یکی تبدیل میکرد و بازم به هدفونم یا اسپیکرم نمیخوره چون به جای مادگی بازم مثل قبل به نرگی تبدیل میشه فقط به جای 2 تا به یکی تبدیل میشه.و سوال دومم کنار اون کابل همون طور که در عکس صفحه اول گذاشته شده یه خروجی هست که میگن برای صدای دالبی هست میشه کمی توضیح بدید و چه جوری باید صدا گرفت؟ ممنون.لطفا سریع جواب بدید به شدت عجله دارم
آقا جواب ما چی شد؟؟؟؟؟ آقا جواب ما چی شد؟؟؟؟؟