راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان من امروز می خواستم برم مانیتور رو بگیرم
.
ولی ترسیدم و دست نگه داشتم
.
من xbox ام جدید ترین آپدیت روشه می ترسم صدا نگیرم ازش
فک کنم دوستانی که هنوز آپدیت نکردن صدا رو دارن ، درسته ؟
.
چی کار کنم بالاخره بگیرم یا نه ، هرچی شماها بگین
آقا من دارم داد ميزنم يكي كمك كنه كسي نيست :eek:
اگه ميخاي ريسك كني بخر اما من دارم ميفروشم همون AOCرو بخرم!
من خودم پريروز داشبوردش رو آپديت كردم! اما اتفاقي نيافتاد؟!

یکی جواب بده لطفا.به جز hdmı روش دیگه ای نیست که بشه از 2261v کیفیت 1920*1080 رو با صدا گرفت.چون 1920*1080 برای من خیلی مهمه.
یک مورد دیگه اینکه توی مانیتورهایی که ماکسیمم رزولوشن 1680*1050 ساپورت میکنن توی ایکس باکس 1080p فعال میشه؟
من 250 پول دارم پیشنهاد شما چیه؟

آخرین ویرایش:
فک کنم DVI به HDMI به علاوه ی تبدیل صدایی که تو Elite ها هست بشه ولی مطمئن نیستم FULL HD اونطوری میده یا نه ! الان یه کم تو نت میگردم اگه چیزی فهمدیم بهت میگم !

دوستان من الان یک چیز متوجه شدم که این مانیتور تو 2 پانل تولید میشه.نکنه اشکال از این مورد باشه؟
دوستانی که صدا رو با hdmi دارن لطفا برد xbox شون ونوع پانل مانیتورشون رو بگن.

دوستان من الان یک چیز متوجه شدم که این مانیتور تو 2 پانل تولید میشه.نکنه اشکال از این مورد باشه؟
دوستانی که صدا رو با hdmi دارن لطفا برد xbox شون ونوع پانل مانیتورشون رو بگن.
نوع برد جسپر اما منظورت از نوع پانل رو نفهميدم

خواهشا برید توی Service menu و خط 7 ام نوشته : panel . لطف می کنید بگید که چی نوشته ؟
چون اونجوری که من تحقیق کردم LG نامردی کرده و از 2 تا پنل مختلف توی این مدل استفاده کرده : 1 - پنل ساخت شرکت AUO (AUO21w1000) و 2- پنل LG-Philips
برای رفتن تو سرویس منو :
1- در حالی که مانیتور خاموشه : دکمه menu رو فشار داده و نگه دارید و در همین حالی که دکمه menu رو نگه داشته اید مانیتور رو روشن کنید . خوب حالا که مانیتور رو روشن کردید دوباره دکمه منو رو 1 بار فشار بدید ( دیگه لازم نیست که دکمه رو پایین نگه دارید) . باید حالا service menu به گزینه های دیگر منو اضافه شده باشه

که پنل همین AUO21 هستش یا LG philips .

خواهشا برید توی Service menu و خط 7 ام نوشته : panel . لطف می کنید بگید که چی نوشته ؟
چون اونجوری که من تحقیق کردم LG نامردی کرده و از 2 تا پنل مختلف توی این مدل استفاده کرده : 1 - پنل ساخت شرکت AUO (AUO21w1000) و 2- پنل LG-Philips
برای رفتن تو سرویس منو :
1- در حالی که مانیتور خاموشه : دکمه menu رو فشار داده و نگه دارید و در همین حالی که دکمه menu رو نگه داشته اید مانیتور رو روشن کنید . خوب حالا که مانیتور رو روشن کردید دوباره دکمه منو رو 1 بار فشار بدید ( دیگه لازم نیست که دکمه رو پایین نگه دارید) . باید حالا service menu به گزینه های دیگر منو اضافه شده باشه

که پنل همین AUO21 هستش یا LG philips .

AUO (AUO21w1000هست

راستي چطور منو رو به حالت اول برگردونم؟

شما با کابلهای دیگه نتونستید بالاترین کیفیت رو با صدا بگیرن؟اصلا امتحان کریدن؟این مانیتور چندتا ورودی داره؟
با HDMIشركتي كيفيت تصوير خداست اما تصوير بدون صدا فايده نداره!
من هم دنبال همين هستم كه با يك كابل ديگه بتونم صدا بگيرم!

متاسفانه بچه های دیگه اصلا توجه نمیکنن که ما داریم خودمون رو اینجا میکشیم.
باشه اگه راهی پیدا کردی مارو خبر کن.
یک مورد دیگه نکنه اشکال از جاسپر باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or