راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

عزیز

اون خط اول صحبتی بود که خود ماکروسافت گفته بود.. و من به نقل از پدرام اون متن رو نوشتم..

حالا شما مشکلی دارین یا نه..؟

مرسی از جوابت...

ممنون ميشم لينکی که ميکروسافت Confirm کرده رو بزاريد چون اگر اينطور باشه جالبه زمانی که درست نشده ادعا کردن که درست شده...

پدرام جان هم در جريان هستن چون اون زمان پدرام هم گفت که update کنم ولی متأسفانه بعد از update مشکل همچنان پابرجاست...

يک مسئله اينکه : صدا در بعضی وقت ها مياد ... و ميره...

البته من کابل اصل ميکروسافت رو گرفتم (hdmi) ولی هنوز حوصله نکردم که امتحان کنم. چون با vga (اصل ميکروسافت) کارم به خوبی راه افتاده..... ولی روی کابل اصل سونی که برای ps3 هست که جواب نداد...

خیلی جالبه

من هم از همین مانیتور جدید ال جی خرید کردم همین 22 اینچ دقیق اسمش یادم نیست فکر کنم 2261v یه همچین چیزی بود که بیشتر بچه ها میگن مشکل صدا دارن
ولی من نه با داشبورد قبلی و نه با داشبورد جدید چنین مشکلی ندارم و صدا هم بدون هیچ مشکلی جواب میده در صورتی که کابل hdmi من شرکتیه و اصل هم نیست

امتحان کردم الان... دوستم "Death Pr0xy" ازم خواست امتحان کنم الان... منم کردم... نه صدا نداره حتی با کابل اصل خود ميکروسافت ( کابلی که داخل پک اليت هست )

حالا یک چیزی هم من بگم، یک چند دقیقه بسیار کوتاه نگاهی کردم، برعکس این موردی که گفتید
رو دیدم مشکل هم در صدا کابل HDMI بودش که بعد از مشخص شدن اپدیتی امد برای رفع اون

برای کسب اطلاعات بیشتر این عنوان رو سرچ کنید fall 2008 dashboard xbox fix Audio HDMI مطالب
بسیاری در سایت های مختلف پیدا میکند که از این مشکل در اواخر سال 2008 و اوایل سال 2009 خبر می دهد.

در صورتی که نتوانستم مطلب قابل توجهی برای FIX video پیدا کنم و یا گزارش دقیقی از این مشکل

همانطور که گفتم به صورت گذرا و کوتاه به این مورد نگاه کردم، باید کمی از وقتی که دارم برای یک نوشتن یک آموزش
میزارم کم کنم و بیشتر بگردم در این مورد.

مرسی از جوابت...

ممنون ميشم لينکی که ميکروسافت Confirm کرده رو بزاريد چون اگر اينطور باشه جالبه زمانی که درست نشده ادعا کردن که درست شده...

پدرام جان هم در جريان هستن چون اون زمان پدرام هم گفت که update کنم ولی متأسفانه بعد از update مشکل همچنان پابرجاست...

يک مسئله اينکه : صدا در بعضی وقت ها مياد ... و ميره...

البته من کابل اصل ميکروسافت رو گرفتم (hdmi) ولی هنوز حوصله نکردم که امتحان کنم. چون با vga (اصل ميکروسافت) کارم به خوبی راه افتاده..... ولی روی کابل اصل سونی که برای ps3 هست که جواب نداد...

این مشکل قرار بود با اون آپدیت حل بشه ولی مثل اینکه اونطور که شما میگید بازم مشکل داره..!!!

خدا صبر بده..

حالا یک چیزی هم من بگم، یک چند دقیقه بسیار کوتاه نگاهی کردم، برعکس این موردی که گفتید
رو دیدم مشکل هم در صدا کابل HDMI بودش که بعد از مشخص شدن اپدیتی امد برای رفع اون

برای کسب اطلاعات بیشتر این عنوان رو سرچ کنید fall 2008 dashboard xbox fix Audio HDMI مطالب
بسیاری در سایت های مختلف پیدا میکند که از این مشکل در اواخر سال 2008 و اوایل سال 2009 خبر می دهد.

در صورتی که نتوانستم مطلب قابل توجهی برای FIX video پیدا کنم و یا گزارش دقیقی از این مشکل

همانطور که گفتم به صورت گذرا و کوتاه به این مورد نگاه کردم، باید کمی از وقتی که دارم برای یک نوشتن یک آموزش
میزارم کم کنم و بیشتر بگردم در این مورد.

خليل جان... منم search کردم ولی تنها 1 چيز پيدا کردم... اينکه هارد رو در بيارم... زمانی که کنسول روشن هست هارد رو وصل کنم... اين باعث ميشه که صدا بياد ...

اينو هم تو يک forum نفر گفته بود که هيچ ربطی به تيم ميکروسافت نداشته ...

که طاهر هم حرف زدم اونم گفت شنيده که اينکار رو بايد انجام داد... خودش هم امتحان نکرده... منم نکردم...

اگه ميشه شما هم ميگشتی ... اين موضوع يکم جدی شده... ببينيم راه حلی براش هست يا خير ... منم ميگردم...:biggrin1:

این مشکل قرار بود با اون آپدیت حل بشه ولی مثل اینکه اونطور که شما میگید بازم مشکل داره..!!!

خدا صبر بده..

شانس اوردم کابل با کيفيت vga خود ميکروسافت رو گير اوردم... و الی مطمئناً 360 رو فروخته بودم... اشکان ميدونه من طاقتم زياد نيست.. :biggrin1:

:confused: ما که نفهمیدیم
همه مشکله صدا دارن
پس کی داره با صدا بازی میکنه
چه کار کرده؟

hdmi روی TV مشکل نداره... من روی tv منزل صدا رو گرفتم samsung هست...

روی مانيتور ها تا اونجا که ميدونم اين ايراد هست... که من PS3 ام صدا ميگيرم بدون هيچ مشکلی....

با کابل vga هم ميتونی صدا رو بگيری با کيفيت خوب...

سلام بالاخره صدارو گرفتم يك مدت هم باهاش بازي ميكردم كه امروز صدا قطع شد:((:blink::neutral::bash::angry::thumbdown::gunner::excited:
ديوونه شدم آخه بازي بدون صدا مثل زنبور بي عسله
شايد ماله كابل HDMIهست :Marshal v 1.3
داشبورد رو ديروز آپديت كردم!
يكي يه راهي پيدا كنه
يعني هيچجور ديگه اي نميتونم صدا بگيرم؟

سلام.دوستان من یک ایکس باکس پریمیوم خریدم.الان میخوام یک lcd بخرم و خودم LG 2261V مد نظرم.اگه این LCD رو بخرم مشکل صدا خواهم داشت یا نه.برای گرفتن تصویر کابل خاصی لازمه بخرم.صدا رو میخوام از اسپیکر بگیرم.لطفا سریع راهنمایی کنید ممنون.

خليل جان... منم search کردم ولی تنها 1 چيز پيدا کردم... اينکه هارد رو در بيارم... زمانی که کنسول روشن هست هارد رو وصل کنم... اين باعث ميشه که صدا بياد ...

اينو هم تو يک forum نفر گفته بود که هيچ ربطی به تيم ميکروسافت نداشته ...

که طاهر هم حرف زدم اونم گفت شنيده که اينکار رو بايد انجام داد... خودش هم امتحان نکرده... منم نکردم...

اگه ميشه شما هم ميگشتی ... اين موضوع يکم جدی شده... ببينيم راه حلی براش هست يا خير ... منم ميگردم...:biggrin1:

شانس اوردم کابل با کيفيت vga خود ميکروسافت رو گير اوردم... و الی مطمئناً 360 رو فروخته بودم... اشکان ميدونه من طاقتم زياد نيست.. :biggrin1:

اره من هم اون مطلب که با هارد بودش رو دیدم، اصلا کار جالبی در نظر نیامد
ولی ظاهراً اون مربوط به همان زمان مشکل صدا بودش، که بعداً از سوی MS حل شد این موضوع

OK سعیم رو میکنم کمی بگردم ببنیم چنین مشکلی رو هم اشخاص دیگری هم داشته اند یا خیر

سلام.دوستان من یک ایکس باکس پریمیوم خریدم.الان میخوام یک lcd بخرم و خودم LG 2261V مد نظرم.اگه این LCD رو بخرم مشکل صدا خواهم داشت یا نه.برای گرفتن تصویر کابل خاصی لازمه بخرم.صدا رو میخوام از اسپیکر بگیرم.لطفا سریع راهنمایی کنید ممنون.
دوستان يكي جواب بده.
يك مورده ديگه هم اينكه ميشه با كابل vga از ايكس باكس كيفيت 1920*1080 رو با صدا تو اين مانيتور گرفت.

من که خودم W2261V دارم ، باهاش هم مشکل صدا ندارم و اون خروجی صداش هم مثل همونی هست که به PC وصل می کنی ( اکثر هندزفری ها هم اونطوریه ) ( من که خودم به ضبط وصلش کردم )
با Vga بعید میدونم بشه گرفت اون کیفیت رو .

لطفآ يكي به من بگه مشكل از چيه؟
1-از مانيتوره
2-X360
3-كابل HDMI
هرسه گزينه صحيح است!
غير ازHDMIبا چه روش ديگه اي ميتوان از اين مانيتور استفاده كرد؟
به نظر من اين مانيتور نخريد به ريسكش نميارزه!!
منتظريم سامسونگ يكي بزنه:-"(از همون اولم باور نميكردم ال جي يه چيز خوب بسازه!:mad:)

دوستان من امروز می خواستم برم مانیتور رو بگیرم
.
ولی ترسیدم و دست نگه داشتم
.
من xbox ام جدید ترین آپدیت روشه می ترسم صدا نگیرم ازش
فک کنم دوستانی که هنوز آپدیت نکردن صدا رو دارن ، درسته ؟
.
چی کار کنم بالاخره بگیرم یا نه ، هرچی شماها بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or