TV یا مانیتور بستگی به بودجه شما داره.سلام
من یه مانیتور 30 اینچ سامسونگ دیدم خیلیی توپه ولی خودم یه مانیتور 17 اینچ دارم وایدم نیست اما همین پول به دستم برسه از این 30 اینچا میگیرم
یه سوال هم داشتم یه tv hdmi بهتره یایه مانیتور خوب؟
مانبتور میتونه hd یا hdmi باشه؟
LA22S81B رو بیخیال شو چون هم زمان پاسخگویی دیری داره هم اینکه به نسبت اون دوتا کنتراست پایین تری داره.
BW 2253 فرقش با T1900 در کنتراست(که 1900 جلوئه)_رزولوشن(که2253 با 1050*1680 جلوتره)_زمان پاسخگویی(که 1900 5 ثانیه ولی 2253 دو ثانیه).
البته با همه ی اینا انتخاب شما بستگی به بودجتون داره.که 2253 حدود 350 تومن و 1900 در حدود 260 تومن.
موفق باشی.
با تشکر از شما دوست عزیز.T1900 = 2ms
http://samservice.com/products/T1900
سلام.:biggrin1:سلام بچه ها من ميخوام مانيتور بخرم ولي هر چي ميگردم مانيتور 22 اينچ سامسونگ مدلاي2232bw
يا
2232gw
يا
2253ٌْgw
را پيدا نميكنم و ميگن شركت چند وقته توليد مانيتور 20 اينچ به بالا نداره و مدل T220HD كه اصلا" وارد نشده
حالا ميخوام بپرسم كه
1 _شما كسي رو سراغ داريد كه اين مدلارو داشته باشه يا حداقل يكي از اين 3 تا مدل رو داشته باشه
2_اگه سامسونگ گيرم نيومد مدلاي ال جي مثلW2284F يا W2452V وكلا" مدلاي ال جي چطورندمناسبند يا نه
3_سوني و بقيه ماركها مانيتور 22 اينچ يا بالاترشو دارن يا نه اگه هست اسم مدلاش چي هستند
از تمام دوستاني كه اطاعاتي دارن خواهش ميكنم اين سه تا رو يا حداقل يكيشو جواب بدن چون من ميخوام اين چند روزه مانيتور بخرم و به اين اطلاعات واقعا" نياز دارم
قبلش از حمتون تشكر ميكنم
سلام.:biggrin1:
شما چطور گیر نمیاری.یک نگاه به سایت سام سرویس بنداز.اینا الان تو بازار راحت گیر میان.برای اینکه راحت تر بشی برو به نمایندگی های رسمی سامسونگ سر بزن و از اونا خرید کن.الان یواش یواش سامسونگ داره به سمت تولید مانیتور های 20 و بالاتر میره بعدا شما میگی دیگه تولید نمیکنه.،از کی شنیدی اینارو؟:confused:
2_مدلای الجی به نسبت سامسونگ کلا رزولوشن و کنتراست خلی پایین تری دارن،تازه تکنولوژی های ابدایی سامسونگ رو هم ندارن.
3_سونی رو ببوس بذار کنار.که مانیتورهاش در حد :
موفق باشی.
با سلام
من یه مونیتور BW 1931+ دارم و میخواستم بفروشم و یه مونیتور T1900 بخرم؟:confused:
به نظر شما ارزشو داره؟
کنتراستش چقدر بهتره؟
کنتراستش به پای HDTV میرسه؟
(مشکل پول هم مطرح نیست!:cheesygri)
از اينكه پاسخم رو دادي تشكر ميكنم
خودمم تو سايت سام سرويس ديدم ولي وقتي به دفتر فروششون زنگ ميزنم ميگن الان چند ماهه كه مدل 20 به بالا وارد نكرديم
شماره ايم كه باهاش تماس گرفتم اينه(واحد فروش88732255)
راستي اسم چندتا مدل سوني رو بگو اگه قيمتشم بگي كه ديگه خيلي خوبه
من چون تو شهرستانم به پاساژهاي تهران دسترسي ندارم اگه هر كدام از دوستان شماره تلفن يا اسم مغازه اي كه اون سه تا مدلو داره رو بگن ممنون ميشم
اگه دوستان ديگه اي هم به سوالات بالا جواب بدن منو شرمنده كردن
یعنی با کابل VGA کیفیتش پاینتره؟!من خودم تو خونه HD tv داریم ولی این T1900 زد ترکوندش اختلافشم خیلی زیاده ولی به 1 شرط اونم با کابل HDMI 2 DVI که اگه این کابلو وصل کنی هر رزولوشنی که بخای میگیری و 1 توصیه اصلا با کابل VGA بازی نکینین چون خیلی بی کیفیته . کلا T1900 ترکونده از نظر ظاهری هم شبیه تلوزیونای جدیده تا مانیتور من که فکر میکنم بهترین و تنهت گزینه مناسب واسه ما ایرانیاس
T1900 کنتراست (20.000) ولی BW1931 کنتراستش (2.000) هست ...
ارزش داره ولی دیگه نه اونقدر که بخوایی روش کلی ضرر کنی..
اونهای که دارن میگن از HDTV خیلی بهتره.. :biggrin1:
اگر میخوای مانیتور 22 اینچ بخری بهترین گزینه BW2253 هست که یک سرو گردن از همه بالاتره قیمتشم حدود 350.000 تومن به بالا هست...
یک سر به این سایت بزن این مانیتور رو رای فروش دارن..
http://www.digikala.com/Reviews/Computers/Details.asp?PId=CA-MON-Sam2253BW