متاسفانه من هر فروشگاهی که رفتم نتوستم مانیتور 24 اینچ گیر بیارم!LG W2261vو t220وكسي فروشگاهي رو ميشناسه كه هم ارزون باشه وهم معتبر ومطمئن؟
درضمن ايا الان توبازار مانيتور 24 هم داريم؟ قيمت كسي ميدونه به همراه فروشگاه من تو اين هفته ميخام مانيتور بگيرم والويتم 24 اينچ ايا كسي مدل خوبي رو ميشناسه؟ باتشكر![]()
دوست عزیز از LG w2261v بهتر هم مگه گیر میاد.؟مانيتور ديگه اي نيست كه امكانات W2261V رو داشته باشه ؟
آخه 21 اينچ واسه بازي عاليه ولي واسه اتصال به كامپيوتر خونگي يه كم بزرگ نيست ؟!!!
که اگه هردو طرف کابلو به ورودیایه hdmi متصل کنم تصویر نمی یاد ولی اگه سر یکی
از کابلا تبدیلdvi بزنم به مانیتور تصویر میاد ولی صدا ندراه بعدش من می خوام که
تصویر یه سره از hdmi بگیرم و به تبدیل احتیاج نداشته باشم گمونم اون مو قع صدا رو هم بیگرم
دو ستان راه چاره چیه به نظر شما ؟
اگه درست بشه تو دو تا دستگاه نتیجه یکیه ؟ چه تنظیماتی لازمه ؟
دعوام نکنید اگه می تونید کمک کنید یکمی صواب داره !!!!!!!!!!
1.تقریبا بین 240 تا 260من تصميمو گرفتم كه w2261v بگيرم چند تا سوال داشتم
1-قيمت دقيقش چنده؟
2-ايا w2261v اسپيكر هم داره؟
من اگه بخام 360 بهش وصل كنم ودستگام هم اركيد جاسپر باشه به چه چيزهايي نياز دارم كه اونا رو تهيه كنم؟
يه فروشگاهي كه هم ارزون باشه وهم مطمئن؟شمارشو بديدلطفا راهنماييم كنيد چون امروز فردا ميخام بخرم يه جوري باشه كه به قول معروف تو پاچمون نكنند باتشكر![]()
سلام دوست منسلام
میشه به من یه مانیتور خوب معرفی کنید که حدود 300 -180
اينجا جاش نيست بهتره بري به اين لينك . (فروشگاه مجازي)سلام دوستان
قیمت نکسژن مدل آرکید چند هست؟ جاسپر رو میگم
لطفا زود قضاوت نكنيد / چند صفحه قبل دوستاني هستند كه همينو دارن / دارن باهاش حال ميكننیعنی HDMI ش الکی بود ؟ :laughing: خوب شد نخریدیما!
اگر واقعا HDMI اش دکور ! باشه ، باید با DVI وصل کنی بعد واسه صدا هم باید همون کابلهای مخصوص 360 رو (HD/AV) وصل کنی که یادمه کنار هم با HDMI تو 360 جا نمیشدن و باید به کابل 360 برش بدی!! مگر اینکه Elite داشته باشی یا کابلی که تو Elite هست رو داشته باشی ، چون اون کابله نازکه ، کنار HDMI جا میشه