آقایون نظرتون در مورد T220p و T1900 چی هست؟
من شدیدا دنبال یک مانیتور خوف هستم که بهترین کیفیت را داشته ( از بین Samsung و Lg )
خب معلومه که t1900از همه بهتره البته تو رنج قیمت خودش وهیچ مانیتوری در این قیمت داینامیک کنتراست یک بیست هزار ارائه نمی کنه واصلا دارای تنظیمات گیم هست که در نوع خودش قابل توجه است. ومن خودم هم از تی1900 همین الان استفاده می کنم وکاملا هم راضی هستم.البته یه دونه هم در حد نو 2هفته کار کرده(با فاکتور) با نوار آبی (نوع کمیاب بازار)دارم که قیمت پایه رو 210 هزار تومان گذاشتم.اگه کسی خواست درخدمتیم واگر هم نخواست .بازم بهترین گزینه همونیه که گفتم.
دوست عزیز به نظر من LG W2261 V بخری به نفعته.سلام من ميخواستم يه مانيتور واسه 360 و پلي 3 بخرم . بين 2261 و t220 موندم . يه راهنمايي بكنين ممنون ميشم . تعريف 2261 رو تو اين تاپيك زياد شنيدم .
وسیله ی برقیه دیگه از این اتفاقا میفته براش وقتی تعویضش میکنن دیگه لازم نیست کسی نگران باشه!دوستان من 2261 دارم همونطور که تو این تاپیک قبلا هم ازش عکس گذاشته بودم
حالا یه نکته ای بود گفتم بگم تا ما هم بدونید شاید کمکی برای دوستان باشه
2261 من دیشب بعد از 23 روز یهو چنین صدای خورد
پارت !!
و خاموش شد و دیگه روشن نشد :laughing:
گفتم بگم که بدونید
البته نمایندگی اومد مونیتور رو برد گفت یه دونه نو میاره برام ولی گفتم شاید گفتنش بد نبوده باشه
ببین اون چیزی که در کنتراست مهمه کنتراست استاتیک هست نه دینامیک! و اکثرا اعدادی هم که اعلام میشه از طرف شرکت واقعی نیستن و معمولا کنتراست مانیتورهایی تو این رنج 1به 800-900 بیشتر نیست!آقا بالاخره من نفهميدم چي بخرم بين w2261v و t220 موندم....از طرفي ميگن مانيتورهاي سامسونگ كيفيت تصويرش بهتره از يه طرف باز ال جي خروجي hd داره... يكي ميگه سامسونگ كنتراست 1/20000 داره اون يكي 1/10000 ...يكي ميگه اون يكي تركيد اين يكي سالمه......(((( يه نكته اساسي : آقا من كار اصليم با مانيتور فيلم ديدنه ،اصلا ميخوام ببينم اگه تو مانيتورهاي 22 اينچي تفاوت 1920*1080 با 1680 * 1050مشخص نميشه پس فرقي نداره كه خروجي hd هم داشته باشه يا نه، حالا چه براي فيلم چه بازي))))..... اگه ميشه اين دوتا مانيتور رو با هم مقايسه كنيد يه خانواده رو از نگراني در بياريد دم عيدي.
الان 22 اون چیزی که تو بازار موجود باشه همین LG W2261vبه نظر شما بهترين مدل براي xbox360كدوم مدله؟ واقعا بهترين باشه