به راحتیممنون خیلی به کارم اومد ولی من میخام صدارو تو هدفون داشته باشم میشه؟
باز هم ممنون از کمکاتون امیدوارم جبران کنم... :blushing:
فقط کافیه هدفون رو بزنید به خروجی صدای مانیتور
به راحتیممنون خیلی به کارم اومد ولی من میخام صدارو تو هدفون داشته باشم میشه؟
باز هم ممنون از کمکاتون امیدوارم جبران کنم... :blushing:
آره درست میشه !دوستان یک سوال داشتم جای دیگه ای پیدا نکردم اینجا می پرسم.ممنونم.
راستش من یه TV دارم که CRT هست و 21 اینچ . وقتی روش بازی میکنم نوشته ها خیلی کوچیک دیده میشه.یه مونیتور PC هم دارم که CRT هست و 17 اینچ.می خواستم ببینم من اگه کابل VGA اینو بخرم و به مونیتور وصل کنم نوشته ها بزرگتر دیده میشن؟
خیلی خیلی ممنونم.
دوست عزیز اینجا تاپیک مانیتور هست و برای TV تاپیک جداگونه ای هست !!سلام دوستان
میخوام یه tv بخرم 40 اینچ بخرم نهایتشم حاضرم 1 میلیون بدم چوننمی خوام باهاش بازی کنم و میخوام بزارمش برای جام جهانی و فوتبال دیدن :d
چه مدلی بخرم که هم full hd باشه هم رنگاش پخش نشه بعد چن سال استفاده
میخوام کیفیت رنگاش خوب باشه
ممنون >:d<
سلام دوستان
میخوام یه tv بخرم 40 اینچ بخرم نهایتشم حاضرم 1 میلیون بدم چوننمی خوام باهاش بازی کنم و میخوام بزارمش برای جام جهانی و فوتبال دیدن :d
چه مدلی بخرم که هم full hd باشه هم رنگاش پخش نشه بعد چن سال استفاده
میخوام کیفیت رنگاش خوب باشه
ممنون >:d<
سلام
ممنون میشم جواب مارم بدین.
مانیتور های اسوس همیشه خوب بود ولی قیمتشون کمی بالا بود ولی جدیداً مدل های جدیدش با قیمت مناسب وارد بازار شده شما این مدل رو میتونید با حدود 280 هزار تومن یا حتی کمتر بگیرید از آخرین مدل های اسوس هم هستسلام به همه برو بچ بازی سنتر.
آقا من چند وقته بد جوری تو کفه یه مانیتور خوب بالای 22 اینچم.فقط هم سامسونگ مد نظرم بود تا اینکه.....
نیم ساعت پیش تو سایت رایانه داشتم میگشتم یهو چشم به مانیتورای asus افتاد. تو یه نگاه عاشقش شدم.بعد گفتم حتما فقط قیافه داره ولی بعد دیدم همه جوره حرف نداره.نظر شما راجع به کیفیته برند Asus چیه؟
اینم لینکش:http://www.rayaneh.com/product-12175.aspx
درورد به اساتید
به نظرتون بین این دو tv کدوم بهتره
(X.Vision LCD 40 Venus (Full HD
(SAMSUNG) مدل : LA-32 B570
یعنی شما این مدل رو بهتر از 2261 میدونید؟مانیتور های اسوس همیشه خوب بود ولی قیمتشون کمی بالا بود ولی جدیداً مدل های جدیدش با قیمت مناسب وارد بازار شده شما این مدل رو میتونید با حدود 280 هزار تومن یا حتی کمتر بگیرید از آخرین مدل های اسوس هم هست