محمد رضا mr
کاربر سایت
خوب فرق vوvpچیه؟توبازیها چقدر معلوم میشه؟کابلHDMIروی هیچ کدومشون نیست؟یه کابل خو(برای بازی)هم معرفی کنید.(با قیمت)
چه ریطی داره عزیز دلم؟ خب خروجی صدا هم داره پشتش! از اون سوزنی هاست...دوستان اگه 2261 VPبرای رفیقم بگیرم- صداش رو چطوری بگیریم؟؟؟
داستان نشه!
درخواست راهنمایی
دوستان عزیز من امروز به سفارش عزیزی رفتم جمهوری یه tv بگیرم sl800 lg اما از 3 تا نمایندگی سوال کردم دوتاشون گفتن به علت نقص فنی جم شده و نداشتن یکیشون موجود داشت پرسیدم مگه نقص فنی نداره؟ گفت این مدل داشت کاسه کوزه led رو خراب میکرد شرکت جمش کرد تا یه مدت دیگه که led ها فروش بره.حالا موندم کی راست میگه کی دروغ.میخواستم ببینم کسی از بچه ها این مدل رو داره اگه داره مشگلی داره یا نه؟
جالبه یکی میگفت ایرادش اینه که چسب قابه محافظش شل میشه و یهو میوفته
یه سوال دیگه اینکه دو دلم اینو بگیرم یا sony v550 رو اخه امکانات lg ادم و وسوسه میکنه تازه تصویرشم بهتره کسی v550 نداره ببینیم خوبه یا نه؟
ببخشید طولانی شد
گُلَم یعنی به پشتت سوزن بزنم ،ببخشید به پشتش از این تبدیل ها که از PC به اسپیکر 3 تیکه میخوره بزنم؟چه ریطی داره عزیز دلم؟ خب خروجی صدا هم داره پشتش! از اون سوزنی هاست...
من تا حالا نشنيدم sl800 جدا تو 32ها حرف نداره من خودم از نزديك كيفيتش ديدم
قيمتش چند بود ؟
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟بچه ها یه تلویزیون در حد 1 میلیون چی بگیرم......اتاقم هم یه کمی از 3*4 کوچیکتره.........:laughing:
مدله خوبیه ولی من باشم سام میگیرم :biggrin1:کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
بچه ها مدل 37LH700YR الجی اسکارلت چطوره؟؟؟؟:confused:
سامسونگ نسبت به کیفیتش زیادی گرون میده این مدله الجی همه چی داره.........ولی بازم موندم تو سایز خودم عشق تلویزیون با سایز بزرگم ولی همه دارن میگن اتاق 3 در 3 32اینچ براش زیاده...چیکار کنم؟؟؟؟؟مدله خوبیه ولی من باشم سام میگیرم :biggrin1:
بعد مطمئنی برای اتاق کوچیکتر از 3*4 تی وی 37 اینچی میخای بیگیری ؟ برای همچین فضایی 26 زیاده چه برسه به 37 ! این تجربه ی خودم و چنتا دیگه از دوستان هست
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
بچه ها مدل 37LH700YR الجی اسکارلت چطوره؟؟؟؟:confused:
سلام ممنون ار راهنماییاتون........بچه ها پس همه میگین واسه یه اتاقه 3*3 (37اینچ) بزرگه؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:من ميخاستم به شما sl800 پيشنهاد بدم ولي نميدونم حرف masoud 3 درسته يا نه
شما كه بودجه تون تا 1 ميليون 32b6000 سام بگيربد
من يه انيميشن 1080p تو sl800 و sam 32b580 كه تقريبا هم قيمته تست كردم نور و وضوح sl800 فوقالعادست
اينكه ذهنيت شما و بقيه چجوري همش به قدرت تبليغات اون برند بستگي داره
شما چند تا مدل با مشخصات همسان مد نظر بگير بعد با چشم مقايسه كن
هر كدوم بهتر بود بگير ال جي سامسونگ براويا فرقي نداره فقط رو مدل زوم كن البته اين نظر منه