راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

جان من کمک کنین خیلی ممنون میشم :blushing:

به نظر من یه samsung 40b570 بگیر خیلی عالیه اگه از نمایندگی بگیری یه سینمای خانگی روش میده که میتونی بر نداری و 300 تومن از قیمت lcd رو کم میکنه قیمتش هم بدون سینمای خانگی 939 میشه که بازم میشه تخفیف گرفت........فقط اینم در نظر بگیر که full hd هست و سایزش هم 40 که خیلی با اون مدلی که خودت میخوای بگیری فرق میکنه........
کنتراستشم فکر کنم باید 1.60000 باشه.....:-"

به نظر من یه samsung 40b570 بگیر خیلی عالیه اگه از نمایندگی بگیری یه سینمای خانگی روش میده که میتونی بر نداری و 300 تومن از قیمت lcd رو کم میکنه قیمتش هم بدون سینمای خانگی 939 میشه که بازم میشه تخفیف گرفت........فقط اینم در نظر بگیر که full hd هست و سایزش هم 40 که خیلی با اون مدلی که خودت میخوای بگیری فرق میکنه........
کنتراستشم فکر کنم باید 1.60000 باشه.....:-"
ممنون.....
نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.
:biggrin1:

آقا يه مانيتور خوب با قيمت مناسب و فول اچ دي . كابل اچ تي ام آي هم بهش بخوره . معرفي كنيد لطفا . اگه ميشه قيمتشم بذارين .

LG 2261vp قيمت حدود 220 تومن هنوزم با اين قيمت رو دستش نيست

اگه بودجه بيشتر از اينه بگيد

آخرین ویرایش:
سلام من LGW2261VPولیعصر قیمت کردم 197تومن بعد که گفتم خداحافظ گفت بیا ارزونترم میدم بعد شما میگید 240،220تومنه؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ :confused:
راستی این کنترانستش چیه؟یکی میگه20000به1 یکی میگه50000به1.!(منظورم از یکی یه سایت هستا)

آخرین ویرایش:
سلام من LGW2261VPولیعصر قیمت کردم 197تومن بعد که گفتم خداحافظ گفت بیا ارزونترم میدم بعد شما میگید 240،220تومنه؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ :confused:
راستی این کنترانستش چیه؟یکی میگه20000به1 یکی میگه50000به1.!(منظورم از یکی یه سایت هستا)
مطمنی vp بوده ؟
ممکنه v بوده باشه
گرچه اونم قیمتش خیلی خوبه چون اونم 210 هست حد اقل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or