راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سامسونگ 2770 وارد شده؟ جدا ابر مانيتور مشخصاتشو ببينيد رقيب نداره من 2261 دارم اومد بي معطلي ميخرم خداييش 2261 و 2794 و 2394 ..... خوردهhttp://www.samsung.com/us/consumer/...KUV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec

HighContrastRatioandFastResponseTime.jpg

300 cd / m²
1,920 x 1,080
2 ms
RGB / DVI
HDMI, Audio Out, Optical out
70,000:1

اين مانيتور يكي از ايراداش اينه كه USB نميخوره كه در مقايسه با 2794 كم مياره:
مربوط به 2794

• DVI , AV/S-Video , HDMI , Scart , Component , RF , USB , PC Audio in , Optical Audio Out
  • Play Photo & Music without PC
علاوه بر اون 2794 تيونر ديجيتال داره و 2394 هم تيونر معمولي داره كه اين مايتور نداره
نسبت به 2261 هم به خاطر زاويه ديدش كم مياره. زاويه ديدش بالا نيست

به طور كل زياد مقايسه هوشيارانه اي انجام ندادين. اين مانيتور به نسبت قيمتش كارايي بالايي نداره ولي كيفيتش خوبه با توجه به مشخصاتش
ولي اگر كسي خيلي اصرار داره كه بخره اين مدل رو بايد بهش بگم : تا سامسونگ گند نزده و خودش اقدام به مونتاژ اين مدل نكرده سريع تر بشتابند

؟؟؟؟؟؟
در مقایسه با ال سی دی های پاناسونیک

سلام
مطمئنم مدلي كه خوشت اومده g10 پاناسونيكه. پلاسمايي كه اين روز ها هركي پشت ويترين ميبينتش دلش ميره.
در ابتداي كار خيلي كيفيت عالي داره. در حال حاضر هم يكي از بهترين هاست. ولي چند ا ايراد داره:
1- خيلي خيلي سنگيه
2- پلاسما برق زيادي مصرف ميكنه
3- مشكل بازتوليد رنگ داره

اين سري از پلاسماي پاناسونيك متاسفانه با وجود كيفيت بالا ، مشكل بازتوليد رنگ دارن. يعني بعد از مدت كوتاهي كيفيت رنگي خودشون رو از دست ميدن و در توليد رنگ مشكي دچار افت ميشن. طوري كه كيفيت تصوير مياد پايين و تصوير بي روحي نمايش داده ميشه. در حال حاضر بهترين گزينه: LE700 شارپ هست كه يه LED 40 اينچ شارپه
اين مدل داراي بك لايت فول ال اي دي هست (Full LED Backlight) . در واقع مثل بقيه LED ها حاشيه اي نيست و كل پشت پنل داراي LED هست. براي همين كيفيت تصوير و شفافيت بسيار بالايي داره
اينم لينكش:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74

سلام
مطمئنم مدلي كه خوشت اومده g10 پاناسونيكه. پلاسمايي كه اين روز ها هركي پشت ويترين ميبينتش دلش ميره.
در ابتداي كار خيلي كيفيت عالي داره. در حال حاضر هم يكي از بهترين هاست. ولي چند ا ايراد داره:
1- خيلي خيلي سنگيه
2- پلاسما برق زيادي مصرف ميكنه
3- مشكل بازتوليد رنگ داره

اين سري از پلاسماي پاناسونيك متاسفانه با وجود كيفيت بالا ، مشكل بازتوليد رنگ دارن. يعني بعد از مدت كوتاهي كيفيت رنگي خودشون رو از دست ميدن و در توليد رنگ مشكي دچار افت ميشن. طوري كه كيفيت تصوير مياد پايين و تصوير بي روحي نمايش داده ميشه. در حال حاضر بهترين گزينه: LE700 شارپ هست كه يه LED 40 اينچ شارپه
اين مدل داراي بك لايت فول ال اي دي هست (Full LED Backlight) . در واقع مثل بقيه LED ها حاشيه اي نيست و كل پشت پنل داراي LED هست. براي همين كيفيت تصوير و شفافيت بسيار بالايي داره
اينم لينكش:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74
مرسی از راهنماییت برادر
حالا با سنگینی و مصرف برقش راحت میشه کنار اومد اما در مورد ایراد سوم واقعا مطمئنی که همچین چیزی وجود داره آخه پنل هاشون ساخت ژاپن هستن .............
الان قیمت این سه مدل رو داری
1.PLASMA g10 Panasonic
2. LCD سری 6 سامسونگ 50 اینچ
3. همین LED که خودت پیشنهاد دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
ببخشيد من يه LCD اينچي 32 و 1080P‌ خوب رو مي خواستم كه باهاش 360 بازي كنم،‌چه ماركي رو پيشنهاد مي كنيد و لطفا قيمت رو هم بگيد. با سپاس فراوان.:)
LED اينچي 32 چطور؟

اين مانيتور يكي از ايراداش اينه كه USB نميخوره كه در مقايسه با 2794 كم مياره:
مربوط به 2794

• DVI , AV/S-Video , HDMI , Scart , Component , RF , USB , PC Audio in , Optical Audio Out
  • Play Photo & Music without PC
علاوه بر اون 2794 تيونر ديجيتال داره و 2394 هم تيونر معمولي داره كه اين مايتور نداره
نسبت به 2261 هم به خاطر زاويه ديدش كم مياره. زاويه ديدش بالا نيست

به طور كل زياد مقايسه هوشيارانه اي انجام ندادين. اين مانيتور به نسبت قيمتش كارايي بالايي نداره ولي كيفيتش خوبه با توجه به مشخصاتش
ولي اگر كسي خيلي اصرار داره كه بخره اين مدل رو بايد بهش بگم : تا سامسونگ گند نزده و خودش اقدام به مونتاژ اين مدل نكرده سريع تر بشتابند

اولا بگم من اصلا از اون ادمايي نيستم كه تعصب به اينجور چيزا پيدا كنم

حالا بگم مقايسم هوشمندانه بوده چون 2794 يك monitor tv و ما 430 تومن پولشو ميديم چون tv هم داره

حالا تكليف كسي كه يه مانيتور فول اچ دي 27 اينچ hdmi خور واسه pc و كنسول ميخاد و نميخاد پول tv بده چي ميشه ؟ هيچي مجبوره 2261 بخره (خود من)

تازه 2794 usb نميخوره به فرض كه بخوره usb واسه مانيتور مزيتي نيست الان ديگه يخچالم usb داره
حرف شما موقعي درسته كه من 2794 با 2770HD (تي وي همين مدل) مقايسه كنم كه حتما 2794 سر تره..
اگه 2770 بياد و قيمتش با 2794 يكي باشه كلا حرف شما صحيحه ...

مرسی از راهنماییت برادر
حالا با سنگینی و مصرف برقش راحت میشه کنار اومد اما در مورد ایراد سوم واقعا مطمئنی که همچین چیزی وجود داره آخه پنل هاشون ساخت ژاپن هستن .............
الان قیمت این سه مدل رو داری
1.PLASMA g10 Panasonic
2. LCD سری 6 سامسونگ 50 اینچ
3. همین LED که خودت پیشنهاد دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره. بازتوليد رنگ و مطمئنم . در واقع اولش خيلي خوبه ها يعني ميتونم بگم بهترينه. ولي بعد از مدتي رنگ سياه اين پلاسما به علت بازتوليد رنگ بي كيفيت شده و كمرنگ بيشه و سياهي اوليه رو نداره.
من قيمت LED رو ميدونم فقط .
قبلا 2،290 بود الان شده 1590 قيمتي كه من تو HiperStar ديدم.
كلا هايپر خيلي خوبه همه مدل ها رو گذاشته و ميدوني انگولك كني.
يه نكته اي : اگر خواستي شارپ ررو مقايسه كني با بقيه حواست به تنظيماتش باشه. تو فروشگاه ها اصولا تنظيمات defult گذاشتن كه خيلي خوب نيست و بايد تنظيمش كني تا به اون چيزي كه دلخواهه برسي.
اگر هم اصرارت روي پانناسونيكه g20‌تهيه كي كه اون براي پاييز مياد. البته ميگن اين مشكل g10 رو برطرف كرده ولي بازم بايد تست شه

در ضمن: نصيحت دوستانه اينكه بي خيال سامسونگ. مگه ميخواي اسباب بازي بخري؟

آره. بازتوليد رنگ و مطمئنم . در واقع اولش خيلي خوبه ها يعني ميتونم بگم بهترينه. ولي بعد از مدتي رنگ سياه اين پلاسما به علت بازتوليد رنگ بي كيفيت شده و كمرنگ بيشه و سياهي اوليه رو نداره.
من قيمت LED رو ميدونم فقط .
قبلا 2،290 بود الان شده 1590 قيمتي كه من تو HiperStar ديدم.
كلا هايپر خيلي خوبه همه مدل ها رو گذاشته و ميدوني انگولك كني.
يه نكته اي : اگر خواستي شارپ ررو مقايسه كني با بقيه حواست به تنظيماتش باشه. تو فروشگاه ها اصولا تنظيمات defult گذاشتن كه خيلي خوب نيست و بايد تنظيمش كني تا به اون چيزي كه دلخواهه برسي.
اگر هم اصرارت روي پانناسونيكه g20‌تهيه كي كه اون براي پاييز مياد. البته ميگن اين مشكل g10 رو برطرف كرده ولي بازم بايد تست شه

در ضمن: نصيحت دوستانه اينكه بي خيال سامسونگ. مگه ميخواي اسباب بازي بخري؟
خودمم از سامسونگ دل خوشی ندارم الان یه سینمای خانگی سری VIP دارم (از اونایی که دیسک از بالا میخوره...مکشی) درایوش خراب شد 20 دفعه برا تعمیر بردمش درست نشد که نشد منم بیخیالش شدم:mad::mad::mad: اما قیمتای سامسونگ وسوسه کنندست...ما هم که بودجمون محدوده:(:(:(

با سلام من یه مانیتور ال سی دی می خوام برای بازی کردن با x bob 360 بخرم و زیر 200 هزار تومان پول دارم اگه ممکنه یکی دوتا مدل خوب به من معرفی کنید

با سلام من یه مانیتور ال سی دی می خوام برای بازی کردن با x bob 360 بخرم و زیر 200 هزار تومان پول دارم اگه ممکنه یکی دوتا مدل خوب به من معرفی کنید
میدونم بودبجت 200هست ولی اگه بتونی 220 اینا جور کنی و یه 2261 بگیری انتخاب خیلی خوبی کردی مخصوصا واسه بازی کردن!

خودمم از سامسونگ دل خوشی ندارم الان یه سینمای خانگی سری VIP دارم (از اونایی که دیسک از بالا میخوره...مکشی) درایوش خراب شد 20 دفعه برا تعمیر بردمش درست نشد که نشد منم بیخیالش شدم:mad::mad::mad: اما قیمتای سامسونگ وسوسه کنندست...ما هم که بودجمون محدوده:(:(:(

آره منم سينما رفتم سامسونگ گرفتم خيلي صداش بود. از اينا كه هديه ميدادن روي 40 اينچ سري 5. يه پديده افتضاحي بود.
نه بابا وسوسه كننده چيه؟ الان اين LED شارپ 1600 هست. تازه با اين كيفيت پنل و سيستم LED كه اصلا سامسونگ به كار نبردده تو تلوزيون هاش.كودوم LED سامسونگ هست كه 1600 باشه قيمتش؟؟؟؟؟ سامسونگ فقط به خاطر تبليغاتش اينهمه سود كرده
هم LCD هاش خوبه و هم LED اش

سلام
من منتظرم، لطفا يكي جواب ما رو بده....:-"

بودجت چقدره دوست عزي‍ز؟
اگر بودجه برات مهم نيست من بهش شارپ رو پيشنهاد ميدم. زاپني و 20 همه چيش وكيفيت عالي داره. ولي قيمت 32 هاش كه فول باشن (1080) يك مقداري بالاست.
اينم لينكش:
* مجهز به پانل LCD ژاپني
* زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
* روشنايي تصوير بالا
* كنتراست فوق‌العاده 50.000:1 ديناميك
* داراي سه ورودي HDMI
* مجهز به پانل 8 بيتي
* قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
* خروجی صوتی SRS Trusurround XT

قيمتش حدود 830 اينطورا در مياد
اگر هم مدل ال جي رو ميپسندي LH500 بهترين گزينست. خيلي خوبه كيفيتش , رنج قيمتش هم همينه

حالااگر بودجت رو بگي بيشتر بهت كمك ميكنم

بودجت چقدره دوست عزي‍ز؟
اگر بودجه برات مهم نيست من بهش شارپ رو پيشنهاد ميدم. زاپني و 20 همه چيش وكيفيت عالي داره. ولي قيمت 32 هاش كه فول باشن (1080) يك مقداري بالاست.
اينم لينكش:
* مجهز به پانل LCD ژاپني
* زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
* روشنايي تصوير بالا
* كنتراست فوق‌العاده 50.000:1 ديناميك
* داراي سه ورودي HDMI
* مجهز به پانل 8 بيتي
* قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
* خروجی صوتی SRS Trusurround XT

قيمتش حدود 830 اينطورا در مياد
اگر هم مدل ال جي رو ميپسندي LH500 بهترين گزينست. خيلي خوبه كيفيتش , رنج قيمتش هم همينه

حالااگر بودجت رو بگي بيشتر بهت كمك ميكنم

با تشكر
تا 800 تومن مي تونم. (نهايتا تا 1 تومنم ميشه جور كرد:cheesygri)
از اين مدل ها كدومش خوبه؟ (كسي قيمتاش رو داره؟)
در ضمن چون تلويزيونمون خراب شده (مانيتور نمي خوام بخرم، يه LG 795 flatron دارم.) مي خوام تلويزيون بخرم.
sony:
klv-32v550
klv-32w550
klv-32w400
kdl-32xbr9
klv-32z459
sumsung:
(ue-32b6000 (LED
اينا تو بانه پيدا ميشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟