راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اولا كه 2261 اسپيكر نداره و بايد صدا رو از خروجي هد فونش بگيري و بدي به اسپيكراي كامپيوتر
ثانيا خوب كابلتو چك كن(مثلا رو يه تي وي) بعد خوب محكمش كن و بذار ايكس باكس بالا بياد بعدش دكمه سورس رو بزن
اگه نشد با يه كابل ديگه امتحان كن
اخه تو پستاي قبلي اين مشكلو برا يكي ديگه هم ديدم كه با عوض كردن كابل درست شد

شما میدونین تو قسمت display تو setting xbox 360 چه تنظیماتیرو باید مناسب با مانیتور Lg 2261 تغییر بدم
اگه میشه یک مارک کابل hdmi مناسب برای این کار معرفی کنید ؟;) ممنون میشم...

سلام Lcd tv samsung خیلی خوبه فقط سعی کن full hd بگیری تا بتونی با کابل hdmi تصویر hd بگیری من خودم دارم خیلی راضیم...
مرسی
الان یه سری پلاسمای پاناسونیک هم نظرمو جلب کرده میخواستم بدونم اونا در چه حد هستن البته فول اچ دی

سلام وستان عزیزم

از شما دوستان عزیزم که در زمینه xbox 360 تجربه دارین کمک میخواستم

بعد از جستجوهای زیاد موفق شدم لیستی از مانیتورهایی که HDMI رو ساپورت میکنن و رزولوشن خیلی خوبی رو دارن پیدا کنم (که قبلا اکثر یا همه اونها در این تاپیک توسط عزیزان معرفی شده)

اما سوال من :

از بین نمایشگرهای زیر, شما کدام گزینه رو پیشنهاد میکنید ؟ (میتونین به ترتیب بهتر بودن اسم ببرید)

* موارد مورد توجه من : زاویه دید عالی - کیفیت مناسب - عمر مناسب و طولانی هستن

برندهای مورد نظر :
(دوستان میتونن با کلیک بر روی اسامی برندها به صفحه مشخصات اونها مراجعه کنن)

AOC V22t

LG W2261VP

سامسونگ 32A550

سامسونگ 32A650

LG M2794DP

LG M2394A

البته برندهای زیر از سامسونگ دارای کیفیت تصویر عالی هستن که متاسفانه در سایت شرکت تولید کننده قید نشده که آیا HDMI رو ساپورت میکنن یا خیر. بنابراین اگر از دوستان کسی هست که اطلاع دقیقی داشته باشه ممنون میشم اعلام کنه , در غیر اینصورت شنبه با شرکت تماس میگیرم و از وضعیت HDMI ساپورت اونها مطلع میشم و اینجا هم اطلاع میدم.

سامسونگ SN2233

سامسونگ SN2243

سامسونگ SN2043

پیشاپیش از توجه و کمک شما متشکرم

موفق و سلامت باشید

سلام وستان عزیزم

از شما دوستان عزیزم که در زمینه xbox 360 تجربه دارین کمک میخواستم

بعد از جستجوهای زیاد موفق شدم لیستی از مانیتورهایی که HDMI رو ساپورت میکنن و رزولوشن خیلی خوبی رو دارن پیدا کنم (که قبلا اکثر یا همه اونها در این تاپیک توسط عزیزان معرفی شده)

اما سوال من :

از بین نمایشگرهای زیر, شما کدام گزینه رو پیشنهاد میکنید ؟ (میتونین به ترتیب بهتر بودن اسم ببرید)

* موارد مورد توجه من : زاویه دید عالی - کیفیت مناسب - عمر مناسب و طولانی هستن

برندهای مورد نظر :
(دوستان میتونن با کلیک بر روی اسامی برندها به صفحه مشخصات اونها مراجعه کنن)

AOC V22t

LG W2261VP

سامسونگ 32A550

سامسونگ 32A650

LG M2794DP

LG M2394A

البته برندهای زیر از سامسونگ دارای کیفیت تصویر عالی هستن که متاسفانه در سایت شرکت تولید کننده قید نشده که آیا HDMI رو ساپورت میکنن یا خیر. بنابراین اگر از دوستان کسی هست که اطلاع دقیقی داشته باشه ممنون میشم اعلام کنه , در غیر اینصورت شنبه با شرکت تماس میگیرم و از وضعیت HDMI ساپورت اونها مطلع میشم و اینجا هم اطلاع میدم.

سامسونگ SN2233

سامسونگ SN2243

سامسونگ SN2043

پیشاپیش از توجه و کمک شما متشکرم

موفق و سلامت باشید

ببن دوست من ! اول از همه اگر دوست داری راحت بازی کنی و دید کافی و راحت دراز بکشی و بازی کنی قید مانیتور رو بزن ! چون تمام مانیتورها زاویه دید محدود دارن و شما باید فقط مستقیم به اونها نگاه کنی ! و این کار باعث خستگی میشه ! یه نکته دیگه هم در خصوص FULL HD بگم که این گزینه فقط مخصوص تلوزیونها یا مانیتورهای بالای 26 اینچ هست و تلوزیونها و مانیتورهایی که پایین تر از این اینچ باشند و FULL HD باشن زیاد تفاوتی نداره ! نکته بسیار مهم این هست که مانیتوری که میخرید (اگر قصد خرید مانیتور دارید ) باید حداکثر تصویر 16.9 باشه که ساپورت و تصویری تمام صفحه داشته باشید !!!!

اما تلوزیون LCD :

بسیار گزینه ای هست که من به شما پیشنهاد میکنم ! اصلا از قدیم هم بوده که زیبایی کنسول و بازی کردن فقط با یک TV خوب حال میده !و کلا کنسولها برای تلوزیونها طراحی میشن نه مانیتور ! به نظر من مانیتور برای بازیهای کامپیوتری هست نه کنسول ! در هر حال من یک TV LCD خوب رو ترجیح میدم !

و اما خصوصیات :

ببینید واسه ما و تقریبا همه مردم هزینه تو این دوره از زمان بسیار مهم هست و باید به دنبال بهترین انتخواب باشیم !که بعد پشیمون نشیم و با مقداری وقت و سماجت تو یک کار میشه یه چیز خوب پیدا کرد ! در کل در TV LCD خوب شما اول باید به دنبال گزینهای 16.9 باشید ! یعنی تصویر خروجی که به شما بده تمام صفحه باشه ! این مهمترین گزینه هست ! اما گزینه دوم ! FULL HD : اگر TV که میخرید اینچش پایین تر از 26 باشه گزینه FULL HD توش معنا نداره چون شما وقتی در تنضیمات این دستگاه به گزینه 1080P میرید و این گزینه رو فعال میکنید میبینید که تاثیری نداره ! گزینه FULL HD فقط در LCD TV استفاده میشه که اینچشون بالاتر از 26 باشه ! مثلا 32 اینچ ! یا بالاتر ! اونوقت هست که شما میتونید گزینه 1080P رو توی X360 فعال کنید و تصویری متفاوت تر داشته باشید ! در LCD TV های پایین تر از 26 اینچ مثلا 22 یا 26 این گزینه تاثیری نداره و شما بهترین تصویر ور در هر دو مورد 1080i و 1080p دارید ! من خودم LCD TV 26 اینچ سامسونگ دارم سری 4 هست ! تصویرش فوق العاست ! 3 ورودی HDMI دو ورودی کامپونت ! دو ورودی AV ورودی کامپیوتر و کلی امکانات و ورودی خروجی های بیشتر ! مثلما اگر شما مثلا یه مانیتور هزینه کنید بخرید مثلا 2261 LG تازه 21 اینچ ! فقط یک خروجی HDMI داره و یک DVI ! با هزینه ای بالغ بر 240 هزار تومن ! اما یک TV خوب با امکانات بهتر به شما تمام کمال و کار عالی رو میده با کیفیت متفاوت و امکانات بهتر و راحتی بیشتر!

در کل :

اگر قصد خرید مانیتور رو دارید که فقط میخاید باش بازی کنید به نظر من LCD TV بگیرید ! اگر هم نه شما به صورت مدام پشت کامپیوتر هستید و روی صندلی نشستن براتون آزار دهنده نیست خوب میتونید یک مانیتور بگیرید ! در کل خرید یک LCD TV خوب برای گیم خیلی بهتر از یک مانیتور هست !!!

آخرین ویرایش:
با تشکر ویژه از دوست عزیزم بابت توضیحاتشون , خوشحال میشم نکات و توضیحات دیگر دوستان رو هم بدونم

آقا امین , شما لطف میکنید مدل دقیق نمایشگر خودتون رو اعلام کنید ؟ چون من به سامسونگ بیشتر اعتماد دارم

متشکرم

با تشکر ویژه از دوست عزیزم بابت توضیحاتشون , خوشحال میشم نکات و توضیحات دیگر دوستان رو هم بدونم

آقا امین , شما لطف میکنید مدل دقیق نمایشگر خودتون رو اعلام کنید ؟ چون من به سامسونگ بیشتر اعتماد دارم

متشکرم

با تشکر از شما ! دوست عزیز :
مدل دقیق LCD TV 26 اینچ سامسونگ
LA26B470
من که خیلی راضی هستم !!!! حدود قیمت هم 415 تومان !!!

آخرین ویرایش:
متشکرم دوست عزیز

سوالی که دارم اینه که : آیا استفاده از DVI به HDMI تصویر بازی و مانیتور رو خوب نشون میده یا خیر ؟ منظورم اینه که آیا تبدیل کننده تاثیری روی کیفیت تصویر داره یا خیر؟

متشکرم

سلام
من مانیتور 2261VP رو خریدم . حالا می خواستم بدونم که با چه کابلی باید به 360 وصلش کنم که بالاترین کیفیت رو داشه باشه؟ در ضمن حدود قیمتش رو هم بدید
مرسی

سلام
من مانیتور 2261VP رو خریدم . حالا می خواستم بدونم که با چه کابلی باید به 360 وصلش کنم که بالاترین کیفیت رو داشه باشه؟ در ضمن حدود قیمتش رو هم بدید
مرسی

کابلی که باید بگیری HDMI هست !!!! حدود 5 تومن هست ! گرونتر نگیری ! از لحاظ کیفیت هم هیچ فرقی با هم ندارن !!

سوالی که دارم اینه که : آیا استفاده از DVI به HDMI تصویر بازی و مانیتور رو خوب نشون میده یا خیر ؟ منظورم اینه که آیا تبدیل کننده تاثیری روی کیفیت تصویر داره یا خیر؟
نه فرقی نمیکنه !!!!

منظورت چیه که از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با هم ندارن؟یعنی همه مارک هایی که توی بازار هست از لحاظ کیفیت مثل هم هستن؟
در ضمن از کجا می تونم 5 تومن پیدا کنم؟

سامسونگ 2770 وارد شده؟ جدا ابر مانيتور مشخصاتشو ببينيد رقيب نداره من 2261 دارم اومد بي معطلي ميخرم خداييش 2261 و 2794 و 2394 ..... خورده

http://www.samsung.com/us/consumer/...KUV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec

HighContrastRatioandFastResponseTime.jpg

300 cd / m²
1,920 x 1,080
2 ms
RGB / DVI
HDMI, Audio Out, Optical out
70,000:1

منظورت چیه که از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با هم ندارن؟یعنی همه مارک هایی که توی بازار هست از لحاظ کیفیت مثل هم هستن؟
در ضمن از کجا می تونم 5 تومن پیدا کنم؟

بله دقیقا همه با هم یکی هستند ! و کلا کلک بازار هست ! من تمامی HDMI های بازار رو تست کردم ! همین مدل 5 تومنی یه زمانی 18 هزار بود که حالا شده 5 تومن ! اون مدل هم تو بازار کم شده ! خواستی بگیری مارک مارشال هم بد نیست ! حدود قیمتش 4800 هست ! البته دو نوع هست ! یه مدلش سر سوکتاش طلایی هست ! که حدود 8 تومنه ! در کل حدود قیمت همینه بیشتر پول نده !!!! تو توپخونه فراون یافت میشه !!!!! من به شما همون مارشال رو سفارش میکنم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or