سلام
مانیتورم lg 2261 هست! یه نقطه وسط مانیتور ظاهر شده فسفری یا سبز رنگ!
بنظر پیکسل سوزونده!اینو نمایندگی عوض میکنه؟
سلام
منم همین مانیتور رو دارم و یک پیکسل قرمز رنگ در سمت راست مانیتورم بود یه سرچ زدم که اگر پیکسل سفید یا سیاه بود پیکسل سوخته هست و اگر به رنگ دیگه مثل سبز و قرمز و...بود پیکسل مرده هست و قابل برگشت.میتونی با نرم افزار برگردونی.سلام
فكر نكنم از من حساس تر باشي ولي يه نظر من فرقشون محسوس نيست اصلا رو عدد ورقم هم زياد حساب نكن كنتراست 70000 و نميدونم كنتراست نجومي 8000000 اينا همش عدد مهم تو كار هست ببين مثلا من تو بازي فورزا رنگهاي محيط رو بهتر ديدم تو 2794 يا تو بازي آنچارتد كه محيط عالي داره عمق رنگ بهتري ديدم ولي اينا فرقش انچنان محسوس نيست بيشتر بايد خودت بري ببيني و انتخاب كني و ازش خوشت بياد
با این کابل شما نمیتونی کنسول رو به مانیتور متصل کنید.شما باید چون مانیتورت ورودی HDMI داره یه کابل HDMI بگیری وصل کنی.یا میتونی با کابل VGA HD AV بخری که اولی توصیه میشه چون کیفیت بهتری میده و قیمت کابل HDMI معمولی 7 تا 10 ت هستسلام.تازه 61vp گرفتم اما نمیدونم چطور باید به کنسول وصلش کنم.لطفا راهنمایی کنید.با این کابل:
up....
گفتم یه پست بدم تاپیک بیاد بالا و مدل هایی که تو کرمانشاه گیر میاد و میتونم بخرم رو بگم که راحت تر بشه انتخاب کرد!!
سامسونگ
1933 - 1943 - 2033 - 2043 - 20500 - 20700
ال جی
1943 - 1954 - 1952 - 2053 - 2261 - 1941
راستی 2261 الجی چطوره؟! مشخصات و قیمتش خوبه! 21.5 اینچ ورودی dvi و hdmi هم داره ولی کنتراستش 1 به 20000 هست! کنتراستش پایینه؟! یعنی ارزش خرید نداره؟
قیمتش 208 تومن طرف گفت با گارانتی مادیران!