راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام

چند تا سوال فني از اهل فن داشتم...

من ميخوام يه مانيتور HDMI دار بگيرم ولي طرف ميگفت اگه مانيتور اسپيكر نداشته باشه نميشه ازش صدا گرفت و بايد از كابل VGA استفاده كرد.
حالا اگه از كابل VGA استفاده كنم تاثيري تو كيفيت نداره؟
راهي هست كه بشه از كابل HDMI استفاده كرد و صدا هم از اسپيكر گرفت؟
مانيتور بايد چه مشخصه اي داشته باشه كه بشه از كابل VGA استفاده كرد؟
قضيه اين f engine چيه؟

مثلا مانيتورهايي مثل:
LG w2261vp-pf
samsung p2250
samsung p2350

آخرین ویرایش:
Help me plz

سلااااااااااااااااااااام به همه ی برو بچ... خوبید ایشاللا... میلاد امام رضا رو هم به همه تبریک میگم

آقایون اهل فن و حرفه ای XBOX 360 چنتا سوال داشتم که اگه جواب بدید لطف بزرگی در حق من کردید:exclaim:
من میخوام یه آرکید جاسپز بگیرم ولی تلویزیون LCD ندارم:( میخواستم بدونم آیا میتونم با کابل VGA به مونیتور معمولی وصلش کنم؟؟؟ مونیتورمم SAMSNUG SYNC MASTER FLAT هستش....
بعدن میخواستم بدونم گرافیک و کیفیت تصویر چطور میشه؟؟؟ اکه خیلی بد میشه که از خریدنش منصرف بشم......
ممنونم:love:

سلام
الان شرکت ماد ایران اکثر مانیتورها را در داخل تولید می کنه و نمونه های خارجی آنها نیز در بازار موجود است
مثلا 2794d هم ساخت کره جنوبی آن و هم ساخت ماد ایران در بازار موجود است
آیا اینها از نظر کیفیت با هم فرقی نداره
به نظر شما کیفیت کدامیک بالاتر است
ممنون
:love:

سلام

آقا كسي هست كه رو يكي از مانيتورهاي زير XBOX رو بازي بكنه مشكلي هم نداشته باشه؟

LG 2261
samsung p2250
samsung p2350

در ضمن كسي مانيتوري با مشخصات زير ميشناسه يا نزديك به اين:
Resolution: 1,920 x 1,080
Contrast Ratio: DC 50,000:1
Response time: 2ms
model: TV-monitor

آخرین ویرایش:
سلام

آقا كسي هست كه رو يكي از مانيتورهاي زير XBOX رو بازي بكنه مشكلي هم نداشته باشه؟

LG 2261
samsung p2250
samsung p2350

این 3 مدل هیچ مشکلی واسه بازی ندارن

در ضمن كسي مانيتوري با مشخصات زير ميشناسه يا نزديك به اين:
Resolution: 1,920 x 1,080
Contrast Ratio: DC 50,000:1
Response time: 2ms
model: TV-monitor

فعلا همچین چیزی تو بازار نیست

مانیتور 2494hm samsung

دوستان من کسیو پیدا کردم که مانیتور samsung 2494hm رو قراره بیاره این مانیتور کاملترین مانیتور برای کنسول xbox و ps3 است که:
دارای ورودی HDMI
Full HDواقعی (1080 * 1920),
16:9
50:000 contrast
speaker
و...میباشد.دوستانی که تمایل دارن تهیه کنن پیغام بذارن تا سفارش بدیم با هم

hamidr.it@gmail.com
لینک مانیتور:http://www.samsung.com/us/consumer/.../LS24KIQKFV/XAA/index.idx?pagetype=prd_detail

دوستان من کسیو پیدا کردم که مانیتور samsung 2494hm رو قراره بیاره این مانیتور کاملترین مانیتور برای کنسول xbox و ps3 است که:
دارای ورودی HDMI
Full HDواقعی (1080 * 1920),
16:9
50:000 contrast
speaker
و...میباشد.دوستانی که تمایل دارن تهیه کنن پیغام بذارن تا سفارش بدیم با هم

hamidr.it@gmail.com
لینک مانیتور:http://www.samsung.com/us/consumer/.../LS24KIQKFV/XAA/index.idx?pagetype=prd_detail
سلام دوست عزیز
ممکنه بگید که قیمت این مانیتور چند هست؟

سلام

چند تا سوال فني از اهل فن داشتم...

من ميخوام يه مانيتور HDMI دار بگيرم ولي طرف ميگفت اگه مانيتور اسپيكر نداشته باشه نميشه ازش صدا گرفت و بايد از كابل VGA استفاده كرد.
حالا اگه از كابل VGA استفاده كنم تاثيري تو كيفيت نداره؟
راهي هست كه بشه از كابل HDMI استفاده كرد و صدا هم از اسپيكر گرفت؟
مانيتور بايد چه مشخصه اي داشته باشه كه بشه از كابل VGA استفاده كرد؟
قضيه اين f engine چيه؟

مثلا مانيتورهايي مثل:
LG w2261vp-pf
samsung p2250
samsung p2350
اسپیکر نداشته باشه که نشد حرف!.همشون یه خروجی صدا دارن که صدای hdmi رو بتونی بدی به اسپیکرت
کابل vga که دیگه مشخصاتی نمیخواد له ترین مانیتورها هم vga هستن کابل vga همونی هست که توی crt ها بود دوست عزیز
اگه اشتباه هم نکنم تا 720p بیشتر نمیتونه تصویر بده که به عبارتی سیگنالش انالوگه
مانیتورهایی که گفتین فقط ال جی 2261 هست که HDMI داره اون 2تا dvi دارن و فول اچ دی کیفیتشونم بد نیست، یعنی خوبه :biggrin1: اما اگه بخوای کنسول وصل کنی باید مبدل dvi to hdmi بگیری قیمتشم 5 تا 8 تومان هست بسته به کیفیتشون و صدا رو هم دیگه باید از خود کنسول بگیری ، یکم دنگ و فنگ داره اما کیفیت قابل قبولی بهتون میده ;)
در مورد f enine هم
http://www.maadiran.com/Persian/Products/MONITOR/TechnologyDetail.asp?ID=19
در کل 2261 انتخاب خوبیه که انشاالله اگه شیراز تو بازار باشه یکیشو میگیرم فردا
=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-
یا علی

آخرین ویرایش:
هر مانیتوری که رزو 1080*1920 رو ساپورت کنه Full HD خواهد بود حالا میخواد ورودی HDMI داشته باشه یا نه.
ا
والا هر مانیتوری که میگین هم نمیشه این 2243s رو ببینید همین رزولوشن رو داره خودشم نوشته فول اچ دی اما فقط ورودی RGB داره :confused:نمیدونم این رزولوشن به چه درد میخوره dvi هم نداره ...:-" اینو نوشتم که بچه ها حواسشون جمع باشه که یا dvi یا HDMI داشته باشه مانیتوری که میخرن

زمان پاسخ دهی این محصول 5 هست خوب کسی بخواد بخره 2394 بخره تازه TV هم داره و...
2294 هم هست تو شهر ما (شیراز)..من تا 270 قیمت دارم اما از این گارانتی شرکتی هاس ... به عبارتی قاچاق تشریف دارن:cheesygri ... tv هم داره اما نسبت تصویرش 16:10 هست
اسپیکر داخلی داره با هر جور ورودی که بخوای
رزولوشن هم بد نیست 1050p
اینه
http://www.lge.com/products/model/detail/M2294A.jhtml
خودم هم شک کردم اینو بگیرم یا 2261

آخرین ویرایش:
سلام! من میخوام این (لینک آخر پست هست!) مانیتور رو بخرم! شدیدا هم مصمم هستم. این مانیتور آخرشه! قیمتش حول و حوش 250 تا 270 هست ولی برای خودش خدایی هست! همه پورتی هم داره! HDMI, DVI, D-Sub خلاصه همه چی تمومه! می خواستم یه سوال مبتدیانه :biggrin1: بپرسم: اگه با پورت HDMI این رو به 360 وصل کنم چجوری ازش صدا بگیرم؟! آیا این جور مانیتور ها Built-In اسپیکر دارن؟!

colored pencil جان! اگه اطلاع داری آدرس یه نمایندگی LG رو تو شیراز بهم بده! بنداز بنداز نباشه! :biggrin1:

مانیتور و مشخصات

سلام! من میخوام این (لینک آخر پست هست!) مانیتور رو بخرم! شدیدا هم مصمم هستم. این مانیتور آخرشه! قیمتش حول و حوش 250 تا 270 هست ولی برای خودش خدایی هست! همه پورتی هم داره! HDMI, DVI, D-Sub خلاصه همه چی تمومه! می خواستم یه سوال مبتدیانه :biggrin1: بپرسم: اگه با پورت HDMI این رو به 360 وصل کنم چجوری ازش صدا بگیرم؟! آیا این جور مانیتور ها Built-In اسپیکر دارن؟!

colored pencil جان! اگه اطلاع داری آدرس یه نمایندگی LG رو تو شیراز بهم بده! بنداز بنداز نباشه! :biggrin1:

مانیتور و مشخصات
این مانیتور رو من یک هفته هست که خریدم.مانیتور فوق العاده ای هست.هم کابل VGA میخوره و همDVI & HDMI و کنتراست 1:20000 هست(واقعی).پشت مانیتور ورودی صدا داره و برای بازی نیازی به خرید کابل اضافی نداری الان هم قیمتش دور و بر 240 هست.البته من تو مشهد زندگی میکنم و چون از این مانیتور نبود 250 خریدم.تو همین سایت خوندم که همین مدل با کنتراست1:50000 اومده و قیمتش هم 250 هست اگر این مدل رو گیر بیاری که دیگه عالیه.

دوستان سلام
من w2261v دارم
چند روز پیش کارگر اومده بود خونمون یارو با دستمال کثیفش کشیده رو مانیتور :angry:
حالا صفحه مانیتور سفید رنگ شده و خیلی خیلی بد شده
با الکل هم تمیز کردم هیچ فرقی نکرد
می خواستم بدونم میشه درستش کرد یا نه ؟؟؟
ممنون میشم جوابم رو بدین

یه سوال تو LG LED 2286L زده که Max Resolution: 1680 x 1050 / 60 Hz

ولی اینجا رو نگاه کنید من میتونم رزولوشن بالاترم بگیرم حتی 360 میتونم 1080p بگیرم

یعنی چی

ris357rq8b5d5yue4u1z.jpg

tdk3iwnzzfphypbvprvy.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or