کنتراست 2261 هم فکر نکنم بیشتر از این باشه
اون کنتراسته Dynamic هست و بیشتر جنبه ی تبلیغی داره..کنتراست Static اش مهمه که مال این BenQ هه 1000 هست.كنتراست w2261v 20000
يه مانيتور با اين مشخصات ميخوام
Full HD
HDMI
DVI
2m/s
TV Tuner
1:20000 به بالا
22 اينچ يا بالاتر .ممنون ميشم معرفي كنيد.
این مناسب 360 نیست چون نسبت تصویرش 16:10 هست!به نظر من AOC V22 را بگیر کنتراستش 100,000 هستش
خودم هم یکی دارم کیفیتش عالیه
در ضمن اولین مانیتور LED هستش
این هم لینکش:http://us.aoc.com/lcd_monitors/v22
این مناسب 360 نیست چون نسبت تصویرش 16:10 هست!
ضمن این که full hd هم نیست!
يعني جي نسبت تصويرش 16:10 هست؟ يه توضيح ميدي؟
در مورد كاربرد TV TUNER يه توضيح ميديد؟
مطالع بفرمایید !يعني جي نسبت تصويرش 16:10 هست؟ يه توضيح ميدي؟
در مورد كاربرد TV TUNER يه توضيح ميديد؟
این مشکل از رسپانس تایم هست ! حقیقتش اینه که مانیتور شما در اصل 5 میلی ثانیس ! باید باهاش کنار بیای!دوستان من دیروز مانیتور جدید سامسونگ رو(p22500) رو خریدم هم full hd و هم 2 میلی ثانیه است.ولی وقتی با pc باهاش pes میزنم هنگامی که تو÷ رو سانتر میکنی یا موقعیت تو÷ زیاد عوض میشه یه جورایی انگار تصویر جا میمونه(انگار یه خطی رد میشه).میخواستم بدونم دوستان با مانیتورهای دیگه یا وقتی با همین مانیتور رو 360 بازی میکنن مشکل منو دارن؟؟؟؟
مشکل نمیتونه از گرافیک یا چیزای دیگه باشه چون همه رو بالا جمع کردم.گرافیکم 9400 1 گیگه.
ممنون میشم کمک کنید
مگه میشه 5 میلی ثانیه باشه:confused:.من قبلا میخواستم t220p بگیرم ولی منتظر بودم این مانیتور بیاد چون 2 میلی ثانیه است.یعنی سامسونگ تبلیغات دروغ کرده:confused:مطالع بفرمایید !
این مشکل از رسپانس تایم هست ! حقیقتش اینه که مانیتور شما در اصل 5 میلی ثانیس ! باید باهاش کنار بیای!
درودمگه میشه 5 میلی ثانیه باشه:confused:.من قبلا میخواستم t220p بگیرم ولی منتظر بودم این مانیتور بیاد چون 2 میلی ثانیه است.یعنی سامسونگ تبلیغات دروغ کرده:confused: