راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

[FONT=Tahoma, sans-serif]سلام[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]
[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]الان مدتیه که پست های این تاپیک رو دنبال می کنم بیشتر صحبت ها روی[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]W2261V [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]هست که الان دیگه گیر نمیاد ولی من یه مانیتور می خوام که بتونم به لپ تاپ هم وصل کنم وبه جای مانیتور لپ تاپ ازش استفاده کنم می ترسم به لپ تاپ فشار بیاره[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]. [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]ترجیحا دنبال ۱۹ هستم[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]. [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]. [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]
[/FONT]

آخرین ویرایش:
دوستان نظرتون راجع به(tv-monitor) m2294d lg چیه؟

Size 22" Wide Resolution 1680 x 1050 Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital) Input Connector 15 pin D-Sub, 2 x HDMI, Component, Scart, DVI,RF, PC Audio in RS-232Cمنبع:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=800&ID=127#
ساخت خود کره است قیمت:368000
ntiugi6id2wdvayial83.jpg

viewer.php

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من تازه واردم .
من از دبی دارم یک مانیتور سامسونگ مدلP2370 HD می گیرم برای بازی با 360
تو مشخصاتش نوشته که 5 میلی ثانیه هست.
حالا میخوام بدونم تو بازی مشکلی پیش نمیاد؟
و فرق بین 2میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه خیلی هست؟

سلام دوستان
کسی میدونه قیمت مانیتور 30 اینچ سامسونگ چنده ؟ اسمش یادم رفته ولی اخرین بار قیمتش بالای 1 تومن بود (البته این قیمت مال خیلی وقت پیشه )

مانيتور LCD Samsung T1900 P چه طوره؟ مشخصاتش اينه.

• مانیتور LCD واید در سایز 19 اینچ
  • کنتراست 20000:1
  • وضوح تصویر 1440x900
  • زمان پاسخگویی تصویر 2ms
  • ورودی دیجیتالی DVI
  • Magic Bright 3

سلام دوستان
کسی میدونه قیمت مانیتور 30 اینچ سامسونگ چنده ؟ اسمش یادم رفته ولی اخرین بار قیمتش بالای 1 تومن بود (البته این قیمت مال خیلی وقت پیشه )

من 32A650 رو قبل از عید خریدم 1 و 50 تومن فکر کنم الان شده 940 تومن FULL HD هم هست.

سلام دوستان
من تازه واردم .
من از دبی دارم یک مانیتور سامسونگ مدلP2370 HD می گیرم برای بازی با 360
تو مشخصاتش نوشته که 5 میلی ثانیه هست.
حالا میخوام بدونم تو بازی مشکلی پیش نمیاد؟
و فرق بین 2میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه خیلی هست؟

بيشتر توي بازي هاي فوتبال محسوسه وتصوير مات ميشه البته بايد بگم بعضي ها توي 2 ميلي ثانيه هم اذيت ميشن چه برسه به 5 ميلي ثانيه

دوستان یک مانیتور می خواهم که باهاش بشه با کیفیت و رزولوشن بالا بازی رو اجرا کرد و ترجیحا اندازه ی صفحش 20 اینچ باشه.خشکلی و این جور چیز ها رو هم نمی خواهم فقط می خواهم این مشخصات رو داشته باشه و قیمتش خیلی مناسب باشه!

دوستان یک مانیتور می خواهم که باهاش بشه با کیفیت و رزولوشن بالا بازی رو اجرا کرد و ترجیحا اندازه ی صفحش 20 اینچ باشه.خشکلی و این جور چیز ها رو هم نمی خواهم فقط می خواهم این مشخصات رو داشته باشه و قیمتش خیلی مناسب باشه!
5 صفحه قبلي رو ميخوندي متوجه ميشدي چه چيزي بدردت ميخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or