بازی Machinarium مرحله 11 میشه فکر کنم اونجایی که با حرکت بدن خودم باید کاری کنم تا پرنده سیم برق رو پاره کنه... هر چی تقلا میکنم سیم پاره نمیشه. دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟ ممنون میشم
سلام تو رو خدا کمکم کنید،توی call of duty black ops 2 من همه آپدیت ها رو نصب کردم و دارم بازی میکنم ولی تو مرحله پاکستان که ماشین سواری هست آخرش که میرسم به یه جایی مثل یه سوله که آتیش گرفته همونجا میمونه نمیدونم باید چیکار کنم، اون یارو از ماشینش پیاده میشه ولی من نمیتونم،هزار بار هم سوختم از دوباره رفتم ولی باز اونجا هیچ اتفاقی رخ نمیده،تو رو خدا کمکم کنید
مافيا 2 كلا چند چپتر داره؟
سلام دوستان خسته نباشید
می تونید راهنمای کامل شوگان 2 توتال وار رو برام بزارید
با تشکر
کسی میدونه چطور میشه مرحله7بازیDead Space1رو رفت یه جاش فکری نمیدونم باید چیکارکنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل عجیبی با بازی Borderlands 2 دارم.
توی یکی از مراحل باید برم به این منطقه:
ولی و قتی Loading میاد، دیگه اصلا Loading تموم نمیشه.
توی نقشه ی Fast Travel هم اون منطقه نیست.
به نظر شما مشکل از چیه؟
ک*ر*ک بازی هست یا؟
با تشکر![]()
من تو بازی Dragon's Dogma گیر کردم
چنتا ماموریت هستش
یکی یه زنی هستش به اسم سارا یه چیزایی در مورد شوهرش میگه
دومی یه نفر که بالا یه ساختمون وایستاده
سومی یه نفر به اسم جاسپر هستش
هیچ کدوم نمی دوم باید چیکار کنم
---------- نوشته در 02:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 AM ارسال شده بود ----------
اگه راهنماشو هم داشتین بزارین ممنون
با سلام
راهنمای کامل بازی naruto shippuden ultimate ninja 4 برای ps2 میخواستم
با تشکر
راهنماي call of duty:black ops II رو ميخوام
كامل ترين مجموعه ي راهنماهاي گام به گام به زبان فارسي شامل 100 آموزش كه نظير آن هيچ جاي اينترنت پيدا نخواهد شد
اين مجموعه مجموعه اي كامل بي نقص و بي نظير است مي خواستم اين پست رو در تاپيكي جدا گانه قرار دهم ولي اين امكان به اكانت من داده نشده است
من اين مجموعه را چندين سال جمع آوري و آرشيو كرده بودم و حالا تصميم به پخش آن گرفتم
اين اولين پست من در كل انجمن بازي سنتر است اميد وارم مورد پسندتون باشد
ليست بازي هايي كه راهنماييشان در اين مجموعه موجود هست:
A Vampyre storyاز مديران يا كساني كه توانايي زدن تاپيك يا گفتوگوي جديد دارند تقاضا دارم پست من را با درج نام نويسنده (كه من باشم) در يك تاپيك جداگانه قرار دهند تا همگان از اين پست مفيد برخوردار شوند
مت هاي اصلي فايل هاي آموزش : همگي PDF هستند و نياز به نرم افزار Adobe Reader براي مشاهده دارند