راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من red dead redemption undead nightmare تا 35% بازی رفتم اما دیگه هیچ علامتی رو نقشه نیست به جز علامت جاهایی که پاکسازی شده ! اگه کسی اینجارو رد کرده لطفا کمک کنه.

SOS
داداش اسم مرحله رو بگو یادم بیاد. منظورت همون مرحله است که میری پیش پیرمرده توی یه شهر امن به نام fort mercer؟
یا اونی که توی مکزیک میری پیش پیرزنه؟

ممنون از کمک دوستان
ولی الان یه جای دیگه گیر کردم :d
اون جایی که زن شراب خوار رو میکشه و باید کاسه ها رو پر از آب کنی من دو تا کاسه اول رو پر کردم ولی هر طوری مکنم کاسه آخر رو که متحرک هست نمی تونم پر کنم هر طور میکنم حتی اون پله متحرک نمیره طرف اون!

دوستان توی آندد تمومش کردم یعنی بعد اینکه مارستون زامبی شد... بعدش بازم ظاهرا باید کاری کرد؟؟ ولی چیزی نیست رو نقشه آخه میگه حالا باید بریم کار نیمه تمومشو تموم کنیم...

کمک کنید!!!!!!خواهشا

من در قسمتی از بازی دارک سایدرز
darksiders
گیر کردم در آن مکانی که اشعه ای به طرف دایره های زرد پرتاب کرده و آنها را تبدیل به آینه می کند چطور باید از این مکان خارج شوم؟
نام مکان free azrael the black throne

:((:((

54539730040713014690.jpg

84897591008415547911.jpg

55907993943397039645.jpg

دوستان توی آندد تمومش کردم یعنی بعد اینکه مارستون زامبی شد... بعدش بازم ظاهرا باید کاری کرد؟؟ ولی چیزی نیست رو نقشه آخه میگه حالا باید بریم کار نیمه تمومشو تموم کنیم...
بعید می دونم چون مرحله جانبی دیگه ای هم وجود نداره و توی راهنماها هم چیزی ننوشته. احتمالا منظورش کارهایی مثل چلنج ها و شهرها و اسب های آخرالزمان هست که توی دنیای بزرگ بازی میشه انجام داد.

سلام
کسی راهنامی بازی counter strike 1.7 را داره؟
می دونم بازی خیلی قدیمی هست.
توی اون قسمت گیر کردم که یکی پشت شیشه ضده ضربه هست و پل هم منفجر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or